|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pomoč potrebujem
25.8.2005 20:38:38   
Micy
Ni glih pomoč ampak povejte mi prosim, kako ste čutile,premikanje otročka.
Vas je zabolelo ali kako, Jaz mislim da se je moj sonček začel oglašat, nisem pa sigurna, včasih me malo žgečka, danes pa me je v levi strani trebuha na trenutke močno zabolelo, a so to brce otročka al kaj bi lahko bilo. 1.9. imam pregled pri ginekologu, nazadnje ko sem bila je bilo vse vredu.
Nosečka sem 18 tednov.

Hvala že za vnaprej.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Pomoč potrebujem
25.8.2005 20:41:11   
cmokec
Lahko je tudi raztezanje maternice.

(odgovor članu Micy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Pomoč potrebujem
25.8.2005 20:42:50   
Micy
Tudi na to sem že pomislila. Vem da se že oglaša ampak ker sem prvič nosečka ne vem točno kak je občutek, ali je to ta bolečina al je to tiso žgečkanje.

(odgovor članu Micy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Pomoč potrebujem
25.8.2005 20:44:27   
cmokec
Za brco, ki bi jo čutila kot bolečino, je sonček še premajhen. Kaj pa vnetje ledvic? Probaj velko pit, morda bo bolje.

(odgovor članu Micy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Pomoč potrebujem
25.8.2005 20:50:34   
m jana
Kaj pa morda kako vnetje slepica?!:zmeden2:
Brce niso bile nikoli na zacetku bolece!

(odgovor članu Micy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Pomoč potrebujem
25.8.2005 20:58:24   
kr1a
jaz sem otroka na začetku čutila tako, kot da bi me čisto čisto narahlo božal.

(odgovor članu Micy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Pomoč potrebujem
25.8.2005 20:59:21   
eva1
Ja vrjetno se maternica širi-bre so bolele kasneje, na začetku zgleda kot žgečkanje...slepič pa je na desni strani...

(odgovor članu Micy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
25.8.2005 21:03:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Micy)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Pomoč potrebujem
25.8.2005 21:11:13   
štimana
Meni se je zdelo, da bo glih vzletel metulj, res, tako frfotajoče je bilo malo žgečkljivo...ki se potem seveda iz dneva v dan stopnjuje.

Srečno nosečnost in zdrav naraščaj.

(odgovor članu Micy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Pomoč potrebujem
25.8.2005 21:25:24   
Skabi
Taprvi je bil kot nežen metuljček (čisto nežno in večkrat zapored je na kratko pomigal). Tadrugi pa kot mala ribica (eno samo dolgo podrsavanje ob moji trebušni steni)

(odgovor članu Micy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Pomoč potrebujem
25.8.2005 21:32:09   
Anonimen
Nežen metuljček ... mala ribica ... ne, pri meni je bilo kot pretakanje zraka po črevesju.

(odgovor članu Micy)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Pomoč potrebujem
25.8.2005 21:37:55   
Pilar
Pri meni pa, kot bi mi trzal živec.

(odgovor članu Micy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Pomoč potrebujem
25.8.2005 22:18:10   
Annny
Jaz sem svojo punčko začutila pri 18 tednih- mislim, da vsaka mamica najbolje ve, kdaj se to prvič zgodi!

(odgovor članu Micy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Pomoč potrebujem
26.8.2005 9:50:22   
Micy
Punce najlepša hvala za vse odgovore, Danes me nič več ne boli najbrž je res samo širjenje maternice, drugače ga pa tudi jaz čutim kot tako lepo žgečkanje.

(odgovor članu Micy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Pomoč potrebujem
2.9.2005 12:57:24   
Mateja*
Tako je, ni varjante, da bi te tako zabolelo, če bi otroček brcnil, sploh pri teh tednih. Verjetno je bilo kaj drugega. Če te pa žgečka, to je pa lahko to.

(odgovor članu Micy)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Pomoč potrebujem
2.9.2005 13:17:59   
karmy
men je blo najbolj smešn k se je mojmu malemu v trebuhu kolcal.. ceu moj trebuh se skakal...

(odgovor članu Micy)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Pomoč potrebujem
8.9.2005 13:46:54   
ursa_p
Jaz pa tudi iz dneva v dan cakam, kdaj ga bom prvic cutila. Nekateri pravijo da v 20 tednu sigurno, ce ne ze prej. Trenutno sem v 18 tednu. Zaenkrat se nic!

Tudi mene pogostokrat boli trebuh, vcasih dobim celo kak krc, zato mi je ginekologinja predpisala Magnezij. In je bolje.

Mene pa zanima kdaj ga zacutis tudi z roko ... no, bolj zanima mojega dragega, ki njegovo "oglasanje" ze nestrpno pricakuje! :D

Lp, Ursa

(odgovor članu Micy)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Pomoč potrebujem
8.9.2005 15:06:02   
kati1
to je zelo različno - kdaj začutiš prvi gib ... glede na to, da si v 20t boš vsak čas ... tvoj dragi pa ga bo lahko čutil kak teden ali dva kasneje (vsaj pri meni je bilo tako) ... vendar je na začetku težko ujeti tisti trenutek ... na začetku bo to le tvoj privilegij

(odgovor članu Micy)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?