Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 16.1.2012 22:04:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: prehranski dodatki (povečanje imunskega s... 16.1.2012 22:16:18
|
|
|
|
*bubi*
|
Od prehranskih dopolnil sem dajala samo Echinax Bimbi.
|
|
RE: prehranski dodatki (povečanje imunskega s... 17.1.2012 7:33:53
|
|
|
|
aprilčica07
|
Mi smo naši tamali dajali mislim, da vse, kar se dobi na trgu. Pomagalo ni pa popolnoma nič. Isto je zbolevala...
|
|
RE: prehranski dodatki (povečanje imunskega s... 17.1.2012 8:03:36
|
|
|
|
lily32
|
Sirup floradix florvital. Zboli, a se zelo hitro pozdravi.
|
|
|
|
RE: prehranski dodatki (povečanje imunskega s... 17.1.2012 8:32:59
|
|
|
|
dreamhorse
|
Echinax bimbi, letos ji dajem Imunoglukan
|
|
|
|
RE: prehranski dodatki (povečanje imunskega s... 17.1.2012 8:41:48
|
|
|
|
3jeMi
|
čebelica maja od medexa
|
|
|
|
RE: prehranski dodatki (povečanje imunskega s... 17.1.2012 11:06:42
|
|
|
|
Star_a
|
Edino akr je res pomagalo Broncho-munal ,ostalo vse bolažen žegen
|
|
|
|
RE: prehranski dodatki (povečanje imunskega s... 17.1.2012 13:37:30
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Star_a Edino akr je res pomagalo Broncho-munal ,ostalo vse bolažen žegen To pa ne sodi sem, ker so to zdravila na recept!
|
|
RE: prehranski dodatki (povečanje imunskega s... 17.1.2012 13:51:16
|
|
|
|
Star_a
|
Zakaj ne bi sodilo sem? Ker je na recept Avtorica je vprašala in jaz sem ji odg.
|
|
|
|
RE: prehranski dodatki (povečanje imunskega s... 17.1.2012 13:58:51
|
|
|
|
dreamhorse
|
Vsakemu pomaga nekaj drugega... Tako da ni pravila, kaj je najboljše
|
|
|
|
RE: prehranski dodatki (povečanje imunskega s... 17.1.2012 18:39:47
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Star_a Zakaj ne bi sodilo sem? Ker je na recept Avtorica je vprašala in jaz sem ji odg. se ne sklada z naslovom teme - avtorica sprašuje po prehranskih dopolnilih Glede uporabe zdravil na Rp se ne odločajo starši sami.
|
|
RE: prehranski dodatki (povečanje imunskega s... 21.1.2012 12:33:10
|
|
|
|
buba.miska
|
hvala za odgovore, smo mi že tuj kar nekaj sprobali pa ni nekega učinka, Tiste kapsule mi je predlagala teta ki dela v apoteki ampak jih kot zgleda v slo ni mogoče dobiti Je tudi ona rekla da je vse drugo več ali manj metanja denarja vstran, predlagala je tudi sok aloe vere in matični mleček v prahu, ampak tiste kapsule bi naj ble najbolj učinkovite :)
|
|
RE: prehranski dodatki (povečanje imunskega s... 21.1.2012 13:19:48
|
|
|
|
3jeMi
|
buba.miska... ali ste kdaj poskusili s kakšnimi probiotiki? Črevesje je nekako "kapo di banda" celega imunskega sistema in samo s probiotiki dobro vzdržuješ dobro črevesno floro. Veliko probiotika je že v navadnem jogurtu, ne rabiš iskat nekih hudih (skomercializiranih) jogurtov. Ni pa imunski sistem na noge postavljen iz danes na jutri, ampak je to dolgotrajen proces. Kot dodatek probiotika, jaz lahko pohvalim (pa verjetno še katera) Biogaia kapljice. So pa vsi prehranski dodatki zgolj dodatki k uravnoveseni prehrani, kar je napisano na vseh embalažah le-teh, zato od njih ne smeš pričakovat nekega čudeža.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
IME ZA FANTKApodica2NOVO: Katero ime za fantka vam je najlepše?Lovro (
21%)
Svit (
14%)
Izak (
11%)
Vid (
20%)
Enej (
30%)
Aidan (
4%)
Število vseh glasov: 233Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!