Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Težave s previjanjem-preoblačenjem 25.8.2005 20:56:50
|
|
|
|
Vittel
|
Moj dela popolnoma isto, tako da sem že zgubila živce zraven. Potem pa sem našla elegantno rešitev. Na previjalno mizo postavim igralni most in potem se igra in leži na miru. Ne čisto 100% z nogami se še vedno vrti ampak vsaj rita je na miru. Daj mu nekaj kar ga dobro zamoti. Veliko uspeha želim. :)
|
|
|
|
Težave s previjanjem-preoblačenjem 25.8.2005 20:58:59
|
|
|
|
ZARA
|
Tko kot pravi Vittel,mal ga zamoti z raznimi škatlicami,igračami,...jst Zari porinem v roke vse živo,se včasih še premaknt ne more ;)...
|
|
|
|
Težave s previjanjem-preoblačenjem 25.8.2005 22:11:24
|
|
|
|
Annny
|
Ja, res imej zraven nekaj igračk, da ga zamotiš. No, naša igračk ni marala, najraje ima kolut od WC papirja, mini knjigico z živalmi, kremo v tubi, svojo zobno krtačko, razne (malo večje) pokrovčke.. Lp
|
|
|
|
Težave s previjanjem-preoblačenjem 25.8.2005 22:21:03
|
|
|
|
niki5
|
Jaz mu dam pokrovček od kreme, kremo, predvsem nekaj takega s čimer se ne igra pogosto, zato da mu je dovolj zanimivo in se potem zamoti. Včasih mi pa tudi ne uspe, tako da njegovo nago ritko lovim po sobi ko mi odhlaca :)-
|
|
|
|
Težave s previjanjem-preoblačenjem 25.8.2005 22:26:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem mu dala pa eno čez rit. Pa zdaj sem to že tolikokrat napisala, da izgleda, da ga skozi samo tepem. Pa niti ne:), enkrat sem mu jo res dala, pa je ni bilo več treba.:)
|
|
|
|
Težave s previjanjem-preoblačenjem 25.8.2005 22:42:41
|
|
|
|
niki5
|
Naš otrok pa izredno rad vleče za lase.. Če se k njemu kdo skloni ali pa če je kakšna punča zelo blizu dobi take velike oke, prav zažarijo mu in hop povleče za lase, med teh se pa noro zabava. A se je še kateri to dogajalo, da je njen otrok to počel, ker jaz sploh ne vem kako ga naj odvadim. Kmalu bomo vsi plešasti :zmeden2:
|
|
|
|
Težave s previjanjem-preoblačenjem 26.8.2005 13:57:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz imam nasvet: čisto na kratko se ostrižite. Vsi.:)-
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?