Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kako formalno urediti privat varstvo 25.8.2005 18:07:13
|
|
|
|
epahor
|
To pa tudi mene zanima!!
|
|
|
|
Kako formalno urediti privat varstvo 25.8.2005 18:08:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Na občini se pozanimaj za dopolnilno dejavnost! Vse na občini urediš. To je pa vse kar zaenkrat vem. Lp!:rozica:
|
|
|
|
Kako formalno urediti privat varstvo 25.8.2005 20:08:57
|
|
|
|
Pupica
|
u to bi jaz tudi:bravo::bravo::bravo:Obožujem otroke, pa še 1,5 let sme delala v vrtcu. Ja a pa ne komplicirajo glede prostorov???? Dejmo punce, ima katera kaj info...men se sončna d.o.o. ne lušta:(
|
|
|
|
Kako formalno urediti privat varstvo 25.8.2005 20:11:13
|
|
|
|
Anonimen
|
:bravo:em vam naredila lušte??no ja ne jaz moja svakinja.Jaz namreč nebi imela več živcev za take stvari.Saj mam rada otroke ampak kaj takega pa nebi počela.Mam dosti dela z enim.No ja smo si različni.:rozica:
|
|
|
|
Kako formalno urediti privat varstvo 25.8.2005 20:18:22
|
|
|
|
Annny
|
Samo nekaj bi napisala, samo da me ne boste obsojale, da zagovarjam delo na črno:)-:)-:)-:)- NE SPLAČA se vam registirat svojega podjetja (s.p.-ja, d.n.o.-ja..) za varstvo otrok, razen če ne bi imele že ne vem kakšne posredniške agencije za varuške. Vsak mesec se državi najprej plačajo dajatve, vodenje računov (če jih ne znate same), kar pa bi ostalo, bi šlo za stroške, ki bi jih imele z otroci, en majhen delček bi bil pa vaš zaslužek -ČE bi sploh kaj ostalo. Dejstvo je, da bi morale varovat vsaj 6-10 otrok in za vsakega računat 60-80.000 sit, da bi se vam (malo) splačalo..no, tako jaz ocenjujem. Ja, od nečesa je pa tudi treba živeti.... Realna Annny :):):rozica:
|
|
|
|
Kako formalno urediti privat varstvo 25.8.2005 20:35:45
|
|
|
|
Anonimen
|
kolko pa kaj računajo varuške??:zmeden2:
|
|
|
|
Kako formalno urediti privat varstvo 25.8.2005 20:38:09
|
|
|
|
Anonimen
|
:zmeden:pa delovna doba tudi gre varuški?
|
|
|
|
Kako formalno urediti privat varstvo 25.8.2005 20:56:09
|
|
|
|
anitaz
|
na Vrhniki računa 1800/dan,800 pa dopuste,bolniške...skratka ko otroka ni
|
|
|
|
Kako formalno urediti privat varstvo 25.8.2005 21:28:16
|
|
|
|
Anonimen
|
o Kira ti si z Prekmurja?nimate več poplave?
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?