Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vikend paket v toplicah ali na obali 9.1.2012 16:09:18
|
|
|
|
majčica1508
|
Konec meseca gremo za 4 dni v Portorož,Hotel Histrion...Nevem kako je tam,ampak so šunce tukaj pohvalile tiste,ki so že bile tam.....Bomo imeli pa polpenzion,za sprehajat je pa tudi velik.....
|
|
|
|
RE: Vikend paket v toplicah ali na obali 9.1.2012 16:14:09
|
|
|
|
matkica
|
Mi smo bili med novoletnimi počitnicami v Simonovem zalivu v depandansi,je zelo prijetno.Imajo en notranji bazen z morsko vodo.Vse osebje je zelo prijazno,tudi čistilke se prilagajajo majhnim otrokom,da čistijo takrat ko ne spijo. Seveda če imate majhnega otročička da popoldne še spi.Mi smo imeli polpenzion,oba obroka samopostrežna.res smo bili zelo zadovoljni in tudi cena se mi zdi o.k.32€ na dan. Priporočam
|
|
|
|
RE: Vikend paket v toplicah ali na obali 9.1.2012 20:18:01
|
|
|
|
constanca
|
Matkica, ste to vi sami rezervirali ali preko kake agenicije? Ker ce pogledam cenik so cene precej visje. To bi bila kar dobra varianta. Prav tako sem ze gledala Historion in videla, da imajo eno ponudbo za 4 dni. Se mi zdi, da pri M Holydays....Zal gremo lahko za najve 3 noci. Dve bi bile idelane.
|
|
|
|
RE: Vikend paket v toplicah ali na obali 9.1.2012 20:21:16
|
|
|
|
matkica
|
Ja najprej sem gledala preko pošte,potem je pa bilo vse zasedeno,sem pa kar direktno klicala.Tako da probajte direktno poklicat.
|
|
|
|
RE: Vikend paket v toplicah ali na obali 9.1.2012 20:22:52
|
|
|
|
constanca
|
uh, a posta tudi ze pocitnice ponuja!? Hvala za info! Bom poklicala....vprasat ni greh, pravijo:) lp:)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Na pomoč: Dojenček se noče voziti v avtu!V članku preverite, kaj lahko storite, če vaš dojenček ne mara vožnje v avtomobilu in začne jokati že, ko ga samo pripen...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?