|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zobki pri 14 m
6.1.2012 22:10:20   
lipikica
pozdravljene
mene pa zanima nekaj v zbezi z zobki, naša pupa je stara 14 m in ima šele 2 zobka spodaj. od ostalih ni sledi... je to normalno? da je tako pozna? prvi zobek je dobila pri 9m.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zobki pri 14 m
7.1.2012 8:24:56   
matkica
To je pri nekaterih otrocih je to čisto normalno.Moja druga hčerka je prvi zobek dobila pri 13.mesecih,sem tudi jaz mislila da jih sploh ne bo imela.Pa so me zdravniki mirili,da ko oride čas bodo prišli.In je bilo res tako.Ko so pa začeli ven hodit,so bili pa vsi naenkrat.
tako,da ko bo čas bodo prišli.
lp

(odgovor članu lipikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: zobki pri 14 m
7.1.2012 10:20:29   
NinaK.
Evo, pri nas je naša punčka dobila prvi zobek pri 14. mesecih in ima zdaj v enem mesecu (že) štiri. Vse bi šlo naenkrat ven. Ravno tako njen bratranec. So me pa vsi tolažili, da bodo potem zobki toliko bolj zdravi. user posted image

(odgovor članu matkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: zobki pri 14 m
23.3.2012 14:42:22   
aLiSkIc
ojla,mene pa zanima v kolikšnem času pokuka vn prvi zobek?? Namreč, miškota že matra dober teden, sitn je, jokav, na cajte ma mal vročine, dlesen je pa že zadebeljena, ter vidim dve črtici, kjer naj bi zobka pokukala.

Hvala za odgovor=)

(odgovor članu NinaK.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Imena za PUNČKO
Janjikaaaa



Neža (19%)

Larisa (13%)

Neja (15%)

Tiana (16%)

Vanesa (5%)

Lana (32%)


Število vseh glasov: 237

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!