|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: pralne krogle
5.1.2012 21:19:41   
Paštetka
E, vidiš, jaz pa predpranje, da umazano vodo in grobo svinjario najprej odpere, potem pa še pranje in raje skrajšam program. Pa ni nobenih flekov, niti ne uporabljam nobenih odstranjevalcev madežev. Tudi to je kemija in mehanika v fiziki user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu posh)
Neposredna povezava do sporočila: 26
5.1.2012 21:20:25   
enea
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: enea

pa pomivalno korito v kuhinji je lepše kot novo,...user posted image user posted image

zaradi teh besed grem jutri kupit kis. user posted image user posted image user posted image  Koliko % alkohola mora imet?

jaz kupim v tušu, alkoholni kis za vlaganje, se mi zdi da je tam 3 l kantica najcenejša varijanta,.. (vegis,...na forumu o gos. zadevah je že tema odprta,.. pa ima en uporabnik avatar s tem kisom,..)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 27
5.1.2012 21:31:01   
posh
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

E, vidiš, jaz pa predpranje, da umazano vodo in grobo svinjario najprej odpere, potem pa še pranje in raje skrajšam program. Pa ni nobenih flekov, niti ne uporabljam nobenih odstranjevalcev madežev. Tudi to je kemija in mehanika v fiziki user posted image user posted image user posted image

Jaz pa naredim takole: grobo svinjarijo, kot jo ti imenuješuser posted image  (npr. fleki od kosila, kak madež od blata na otroških hlačah...) kar zdrgnem malo v umivalniku (jaz imam še male cotike) z milom za roke. Čez mastne fleke dam včasih malo Prila ali katerega pač imam. In dobim večinoma vse ven. Tudi na 40 stopinj.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
5.1.2012 21:36:35   
Paštetka
Grobo umazanijo jaz imenujem nekaj drugega kot blato. Sem hodila v zdravstveno šolo, kjer nam je ena učiteljica vcepala in vcepala, dokler nam ni vsega vcepla v glavo. In jaz vidim tu nekaj povsem drugega kot ti user posted image user posted image user posted image user posted image

Poleg tega ne perem sproti, ker perem v soboto in nedeljo,ko je cenejši tok. Pa tudi prelena sem za pranje na roko. Zakaj bi na roko prala, če imam stroj. Poleg tega niti nimam časa, ker stroje naložim in kam grem, potem pa samo ponavljam igro: pralni v sušilni....

< Sporočilo je popravil Paštetka -- 5.1.2012 21:42:49 >

(odgovor članu posh)
Neposredna povezava do sporočila: 29
5.1.2012 22:03:47   
Najaa
Ne vem, zakaj se bockate in dokazujete nekaj, vsaka pere kakor je ugotovila da ji najbolj paše. Jaz tudi perem s kisom. Praška dam največ 50ml, kisa pa kak deci in mi gre vse ven, tudi trava, od sadja... ma vse za enkrat no. Res pa je, da mož ni zaposlen v mehanični delavnici (sam primer) tak da s tako trdovratnimi madeži res nimam izkušenj. Takole sem zadovoljna, ker porabim manj praška, perilo lepo diši in je mehko... in tako bom prala še naprej.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 30
5.1.2012 22:09:19   
roladica
Ah Paštetka, jaz tudi še nisem odkrila kje je čar kisa pri pranju. Ne rečem, za pomivanje oken je čist OK. Pa ga včasih res dam v boben, pa ni nič bolje oprano. Mogoče pa res zato ker že v osnovi nimamo zelo trde vode. Vse o pranju sem že prebrala na tem forumu, ampak prašek v zrncih je za belo perilo zame še vedno zakon.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 31
5.1.2012 22:11:20   
Paštetka
+ pucanje hladilnika je zakonuser posted image

(odgovor članu roladica)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   [Brisano sporočilo]
5.1.2012 23:39:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Paštetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
6.1.2012 8:13:39   
Najaa
Sej ni s kisom bolje oprano. Oprano je enako, sam manj praška se daje, mehčalca pa sploh ne. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 34
6.1.2012 9:26:42   
roladica

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Sej ni s kisom bolje oprano. Oprano je enako, sam manj praška se daje, mehčalca pa sploh ne. user posted image

Sem poskusila in se ne pustim prepričat. Oprano s kisom in brez mehčalca so bile cunje grozno trde. Ne vem kaj delam narobe user posted image , pri meni se je kis izkazal še za manj vrednega kot krogle. S kroglami so cunje res malo bolj mehke, kot samo z vodo.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 35
6.1.2012 9:56:26   
Najaa
Pol je verjetno res fora v trdoti vode. Meni se res super obnese in že kakšno leto ne uporabljam mehčalca. Sušim pa v sušilcu in verjetno še to mal pripomore h mehkobi cunj.

(odgovor članu roladica)
Neposredna povezava do sporočila: 36
6.1.2012 11:10:03   
kajalin*
prašek+ mehčalec je zakon user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 37
6.1.2012 12:55:40   
*miska.mcc*

Ok, če ti tako praviš, go for it!
Kroglice bi tudi naj imele magnete,ki bi umazanijo odijale vstran.
Jaz sem kis sprobala, tako, da ne morem reči, da na pamet govorim. In vidim rezultate na svojem perilu. Verjami, da sem flede bele barve zeloooooo komplicirasta. Belo je belo, pa četudi ima bela srajca rdeče rokave, mora belo biti snežo belo. In tega noben kis ne zmore!
Zmore pa Ariel prašel in sol.

SOL????

kaj več napisi, prosim.

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 38
6.1.2012 13:20:49   
Paštetka

IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

Ok, če ti tako praviš, go for it!
Kroglice bi tudi naj imele magnete,ki bi umazanijo odijale vstran.
Jaz sem kis sprobala, tako, da ne morem reči, da na pamet govorim. In vidim rezultate na svojem perilu. Verjami, da sem flede bele barve zeloooooo komplicirasta. Belo je belo, pa četudi ima bela srajca rdeče rokave, mora belo biti snežo belo. In tega noben kis ne zmore!
Zmore pa Ariel prašel in sol.

SOL????

kaj več napisi, prosim.

Miška v Mullerju kupim njihovo (torej najcenejšo) sol za pranje perila, ki oblačila naredi bela in odstranjuje fleke. Imaš tabletke in v obliki praška. Jaz kupim kar sol v obliki praška in dodam eno žličko v predpranje, in eno žličko v pranje. In belo je res snežno belo.

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 39
6.1.2012 18:56:32   
piskrček
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

IZVIRNO SPOROČILO: posh

Sem že včeraj videla. Dobro, da je nisem kupila. prisegam pa na alkoholni kis.
se podpišem pod tole kis je res zakon kre vse ven.

In jaz se podpišem user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 40
8.1.2012 9:00:17   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Pol je verjetno res fora v trdoti vode. Meni se res super obnese in že kakšno leto ne uporabljam mehčalca. Sušim pa v sušilcu in verjetno še to mal pripomore h mehkobi cunj.

Jaz mehčalca nikoli ne uporabljam, ravno zato, ker sušim v sušilcu.  Dam pa včasih v sušilec mehčalne krpice, bolj zaradi vonja.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 41
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?