|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vprašanje
3.1.2012 17:56:53   
minimiši
Pozdravljeni. Menstruacija mi zamuja že en teden, ponavadi pa imam čisto redno. Imam čudne simptome, neprestano hodim na stranišče v zadnjih treh dneh, zjutraj se me loteva slabost, hrana mi ne paše, ko pa jo vidim pojem kar dosti, zelo mi paše jesti sir, občasno imam v trebuhu krče vendar ne takšnih, kot bi jih imela pri menstruaciji. Opravila sem že tri teste vendar so vsi pokazali minus.. Kaj menite ali sem mogoče vseeno noseča? Hvala za odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vprašanje
3.1.2012 18:05:46   
LittleSun
Sem v podobni situaciji ko ti user posted image
Dokler test ni pozitiven nosečnosti ni, morda si imela kasneje ovulacijo in bo čez kak dan ali dva test pozitiven, morda bo pritekla menstruacija. Glede znakov se ni dobro preveč orientirat, psiha naredi svoje, sploh ko menstruacija kak dan zamuja smo si sposobne ustvariti vse možne znake.

Držim pesti, da kmalu zagledaš user posted image

(odgovor članu minimiši)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.1.2012 18:10:18   
minimiši
Ja vem ja, da ni znakov preveč fajn upoštevat vendar res ne vem zakaj imam takšne simptome, ker jih še nisem nikoli imela. Sem najprej mislila, da bo vrjetno menstruacija in da imam ta mesec takšne čudne simptome, sedaj pa že kar nekaj časa traja to..pa še nič ni.. Seveda bi si pa želela, da bi le bilo. user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.1.2012 18:21:51   
LittleSun
Tudi jaz imam boleče prsi, ki jih nimam nikoli, rahle slabosti in čudne bolečine v jajčnikih, ampak test je negativen in to je zadosten znak, da so znaki trenutno lažni. Kmalu bo prišlo do spremembe, do takrat pa poskusi odklopiti, jaz sem danes popoldan preživela v telovadnici in sem čisto odklopila. Držim pesti, da ti ta čas ko ne veš kakšno je stanje čimprej mineuser posted image

(odgovor članu minimiši)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.1.2012 18:31:22   
minimiši
Hvala.. čimbolj poskušam.

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.1.2012 9:39:35   
Anonimen
oila punce,..

tudi jaz sem naredila milijon testov..
imela vse znake pa vedno bilo negativno..
meni je test pokazal šele 2 tedna po zaostali menstruaciji.
Poleg tega imam jaz še pco, tako da sem na koncu mislila da 100% nisem noseča..
pa sem..srečna nosečka v 13 tednu :) tako da kar pogumno..

(odgovor članu minimiši)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
4.1.2012 17:30:17   
minimiši
Zdravo. Jaz sedaj čakam, da vidim kako bo do konca tedna, pa bom poskusila narediti še mogoče en test. Bomo videli kako bo. Ker v ta test nisem najbolj prepričana, čeprav pravijo, da je več kot 99% ampak vidim sedaj, da se zgodi tudi, da še ne pokaže tako hitro. Vesele tedne ti želim še naprej:Duser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?