Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Samo, da vas pozdravim .... 25.8.2005 11:33:57
|
|
|
|
Mijavček
|
Ojla, živjo:bravo: in upam, da bosta uspela v 0 mesecih ! Dobra paša, tale forum ne? :)-
|
|
|
|
Samo, da vas pozdravim .... 25.8.2005 11:39:15
|
|
|
|
ANA79
|
Že dva tedna zabušavam v službi samo zaradi tega foruma ... požiram informacije ... namreč nimam še izkušenj z materinstvom. Si poskušam ne delati utvar, da bo takoj ratalo :)- Kaj ti?
|
|
|
|
Samo, da vas pozdravim .... 25.8.2005 11:43:04
|
|
|
|
Mijavček
|
Verjetno je res najbolš lepo na easy vzet vse skup. Dejansko res ne rata velikokrat že v prvo, bi blo pa fajn ne? jest sem že v prvih mesecih tako paniko zganjala.... pa je škoda časa in živcev in zamujenih lepih trenutkov. Enkrat bo že. Al pa 2x, al pa 3x... LP Mijavček:muca:
|
|
|
|
Samo, da vas pozdravim .... 25.8.2005 12:22:50
|
|
|
|
emaa
|
dobrodošla :bravo:
|
|
|
|
Samo, da vas pozdravim .... 25.8.2005 12:33:13
|
|
|
|
PiaM
|
Pozdravljena ;) in da vama čimprej rata.:miska: :rozica:
|
|
|
|
Samo, da vas pozdravim .... 25.8.2005 12:39:11
|
|
|
|
sania
|
Ojla, da se ti pridružim. Tudi midva z:love: sva včeraj začela delati na:duda:, saj mi je dala g. včeraj zeleno luč (dve menstruacije sem mogla počakati zaradi ss in upam da tretje ne bo), tako da držim:miska::miska::miska:, da nam čimprej rata, se tipkamo:)
|
|
|
|
Samo, da vas pozdravim .... 25.8.2005 12:52:08
|
|
|
|
ANA79
|
Ej pupe res ste full prijazne ... hvala, ne. Sania, srečno :)- Vas obveščam sproti o rezultatih:)
|
|
|
|
Samo, da vas pozdravim .... 25.8.2005 13:01:08
|
|
|
|
agnes
|
ANA 79 - saj enkrat nam bo vsem ratalo - vse ob svojem času - pa če slučajno ne v prvem poskusu, kar mirno, mogoče drugič, tretjič, . . . mene je skoraj vrglo, ko sem ugotovila, da tole ne rata takoj. Pa sem se mal skulirala. Neprestano brskanje po netu, iskanje najrazličnejših informacij v smislu getting pregnant je zelo utrujajoče in ne vem, če kaj dosti koristi, vsaj mene je naredilo zelo zamorjeno, zato zdaj raje iščem po netu kuharske recepte - HA, HA;) vso srečo
|
|
|
|
Samo, da vas pozdravim .... 25.8.2005 13:10:04
|
|
|
|
ANA79
|
He he agnes, razumem kaj hočeš reči, ker po dveh dneh kažem znake resne obsedenosti ... me bo že minilo ... ja, tudi jaz sem si vedno predstavljala, da to rata iz prve, če ne pa sigurno iz druge, ampak po izkušnjah nekaterih prijateljic sem videla, da ni ravno tako (po eno leto poskušanja ... ampak na koncu je ratalo, da smo si na jasnem:)!!!) ... Tako, da bom skulirala ...
|
|
|
|
Samo, da vas pozdravim .... 25.8.2005 14:41:03
|
|
|
|
IVA75
|
Dobrodošla!:bravo::bravo::bravo: Držim pesti, naj bo čimprej :modri::roza:!
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.