Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Bayblade - vrtavko za desničarje menjam ... 25.12.2011 7:49:44
|
|
|
|
*bubi*
|
Niso to vrtavke za desničarje/levičarje. Ena je izjema in se res vrti kontra kot druge... ampak ta je zeeeelo zaželena, vsaj pri mojem.
|
|
RE: Bayblade - vrtavko za desničarje menjam ... 25.12.2011 8:38:00
|
|
|
|
Miška2006
|
To vem, da se vrtijo v levo oz. desno stran. Moj je levičar in ne more lepo potegniti tisto palčko, ker se vleče iz leve proti desni. Zanj, ker je levičar bi mu bilo prav, da se potegne od desne proti levi.
|
|
|
|
RE: Bayblade - vrtavko za desničarje menjam ... 25.12.2011 9:32:45
|
|
|
|
*bubi*
|
Sicer ne vem, koliko je star, ampak naj mu bo to motivacija, da tudi motoriko z desno roko čim bolj razvije. Ne da bi ga silili postati desničar, ampak v življenju bo naletel še na hujše probleme, kot je vrtenje Beyblada. V skrajnem primeru mu pa nabavi sprožilec
|
|
RE: Bayblade - vrtavko za desničarje menjam ... 25.12.2011 17:21:34
|
|
|
|
kalbo
|
Vaja dela mojstra. Tko kot se mora desničar naučit privit matico z levo roko, se bo tvoj mali naučil vrtet beblade z desno. Po mojih insajderskih informacijah sta ti dve vrtavki vitez in še eden in dostikrat zmagata, ker sta nizki...ha ha, ne bmorš verjet, kaj vse mulci vedo.
|
|
|
|
RE: Bayblade - vrtavko za desničarje menjam ... 25.12.2011 17:35:35
|
|
|
|
Miška2006
|
V normalnih okoliščinah, bi se popolnoma strinjala z vama. Ampak moj tamali ima še z levo roko neverjetne težave, take, da si niti misliti ne moreta. Ima konkretne motorične težave, ki se najbolj odražajo pri pisanju. Kaj šele, da bi se sedaj moral igrati z desno roko. Zato upam, da to sprejmete z razumevanjem in mi podate le informacije, ki bi mojemu otroku prišle prav, da ga ne bom po nepotrebnem nervirala. hvala
|
|
|
|
RE: Bayblade - vrtavko za desničarje menjam ... 25.12.2011 19:18:56
|
|
|
|
kalbo
|
Aha, razumem. Si sploh ne morem predstavljati, kako šele kompliciraš pri resnejših stvareh kot je beyblade. V kolikor je pa s tvojim otrokom kaj resnejšega narobe, pa vzemi moje sporočilo za brezpredmetno, ker tega res ne morem vedet. Če pa ni, pa čimprej odstrani vatko z njega, v njegovo dobro.
|
|
|
|
RE: Bayblade - vrtavko za desničarje menjam ... 25.12.2011 19:30:22
|
|
|
|
Miška2006
|
Ne ne kompliciram. Na srečo sem eden tistih ljudi, ki ne komplicirajo. Hočem otroku samo olajšati že tako hude težave, ki jih ima. Razumem, da ste ljudje, ki imate zdrave otroke. Hvala Bogu! Samo potem ni treba na tak način obračat eno enostavno vprašanje, ki sem ga postavila in delat starše to kar nismo. Žal resnično ugotavljam, da nas, ki imamo otroke s težavami, razumejo samo tisti ljudje, ki imajo tudi otroke s težavami. Vesel božič vsem! Živite v miru in pomagajte vsem ljudem s težavami (takšnimi in drugačnimi).
|
|
|
|
RE: Bayblade - vrtavko za desničarje menjam ... 25.12.2011 19:40:45
|
|
|
|
Raho
|
Moj sin je levičar. Hud. Ima motorične težave, kar je normalno. Ampak, da bi ga zaradi tega označila za bolanega pa mi še na konec pameti ne pride. Zdrav je. Kot dren. Mora pa si razvijati motoriko, na čemer delamo. In jaz v moji nevednosti sploh nisem vedela, da obstaja ta zadeva za levičarje in desničarje. Valda da naš nima tega za levičarje. Naj se malo potrudi
|
|
|
|
RE: Bayblade - vrtavko za desničarje menjam ... 25.12.2011 19:51:28
|
|
|
|
Miška2006
|
Moj otrok je otrok s posebnimi potrebami. Je vredu?! A moramo res vse povedati in se zagovarjati. Ma mislim, kakšna debata nastane iz enega simpl vprašanja oz. prošnje. Ma kam gre ta svet. Ma brezveze, da sem postavila tako vprašanje in se moram na koncu zagovarjati za vse težave, ki jih ima moj otrok. Pa kaj vam dam še kakšen izvid, kaj bi želeli.... Hvala za pametne namige. In resnično obžalujem vse negativne, dvomljive stavke, ki ste mi jih namenili. Vesel božič
|
|
|
|
RE: Bayblade - vrtavko za desničarje menjam ... 25.12.2011 20:00:48
|
|
|
|
uškinamama
|
Preverila, imamo dva desna. Do kdaj pa potrebuješ?
|
|
RE: Bayblade - vrtavko za desničarje menjam ... 25.12.2011 20:09:12
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Preverila, imamo dva desna. Do kdaj pa potrebuješ? Pozdravljena, uškinamama, potrebujemo vrtavke za levičarje. Rabili bi jih čimprej, ker kar srce boli, ko vidiš otroka, da bi se rad igral, pa mu ne uspe.
|
|
|
|
RE: Bayblade - vrtavko za desničarje menjam ... 25.12.2011 20:14:09
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Preverila, imamo dva desna. Do kdaj pa potrebuješ? Pozdravljena, uškinamama, potrebujemo vrtavke za levičarje. Rabili bi jih čimprej, ker kar srce boli, ko vidiš otroka, da bi se rad igral, pa mu ne uspe. Še ta teden grem v toys center v montedoro ( muggia) , pa ti pogledam. Se pravi navadni be blade, samo da ima na levi strani luknjo za poteg - ali so morda označeni (left handed). Žal mi je za malega, upam, da se čimprej dobijo -to bo rajs na parketu
|
|
RE: Bayblade - vrtavko za desničarje menjam ... 25.12.2011 20:52:34
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Moj otrok je otrok s posebnimi potrebami. Je vredu?! A moramo res vse povedati in se zagovarjati. Ja, če želiš, da razumemo, potem moraš napisati tako, da je iz posta razvidno, ne pa da na koncu vsi, ki ne poznamo celotnega ozadja zgodbe izpademo totalne budale. Vesel božič tudi tebi.
|
|
|
|
RE: Bayblade - vrtavko za desničarje menjam ... 25.12.2011 21:06:20
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Moj otrok je otrok s posebnimi potrebami. Je vredu?! A moramo res vse povedati in se zagovarjati. Ja, če želiš, da razumemo, potem moraš napisati tako, da je iz posta razvidno, ne pa da na koncu vsi, ki ne poznamo celotnega ozadja zgodbe izpademo totalne budale. Vesel božič tudi tebi. Zakaj bi pa mogla razlog napisati? A morate glih vsi o vsem vedeti. Postavljeno je bilo eno enostavno vprašanje oz. prošnja. A se ne da nanj odgovoriti z da ali ne oz. mi jih imamo in bi jih menjali, ipd.... To smo pa odrasli, ko bi morali vsi o vseh vse vedeti....pa dajte no, kje smo v vrtcu?
< Sporočilo je popravil Miška2006 -- 25.12.2011 21:14:01 >
|
|
|
|
RE: Bayblade - vrtavko za desničarje menjam ... 25.12.2011 21:12:52
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Preverila, imamo dva desna. Do kdaj pa potrebuješ? Pozdravljena, uškinamama, potrebujemo vrtavke za levičarje. Rabili bi jih čimprej, ker kar srce boli, ko vidiš otroka, da bi se rad igral, pa mu ne uspe. Še ta teden grem v toys center v montedoro ( muggia) , pa ti pogledam. Se pravi navadni be blade, samo da ima na levi strani luknjo za poteg - ali so morda označeni (left handed). Žal mi je za malega, upam, da se čimprej dobijo -to bo rajs na parketu Ja, da imajo na nasprotni strani luknjo. Saj jih ni treba kupiti. Če bom našla koga bi jih raje zamenjala. Jaz sem gledala in spraševala tle okrog nas, pa prodajalke ne vedo. Vprašala sem jih, če se lahko pozanimajo, pa so zdaj konec leta v totalni gužvi s temi igračami. Mogoče se bom mogla sama pozanimati pri uvozniku za Hasbro izdelke. Hvala za pomoč
|
|
|
|
RE: Bayblade - vrtavko za desničarje menjam ... 25.12.2011 21:18:13
|
|
|
|
*bubi*
|
Miška, ne bit huda, no.... jaz sem ti želela že zgoraj pomagati, samo levičarstvo res ne sme biti razlog, da otrok ne bi obeh tipov vrtavk uporabljal. In ker pri vas ni to edini razlog, pa lahko morda res razmisliš o sprožilcu, ki sem ga omenila zgoraj. Tukaj je potrebno samo naviti, kar lahko gre počasi, potem pa se sproži s pritiskom na gumb. Gor pa pašejo samo te vrtavke "za desničarje".
|
|
RE: Bayblade - vrtavko za desničarje menjam ... 26.12.2011 9:38:30
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Moj otrok je otrok s posebnimi potrebami. Je vredu?! A moramo res vse povedati in se zagovarjati. Ja, če želiš, da razumemo, potem moraš napisati tako, da je iz posta razvidno, ne pa da na koncu vsi, ki ne poznamo celotnega ozadja zgodbe izpademo totalne budale. Vesel božič tudi tebi. Zakaj bi pa mogla razlog napisati? A morate glih vsi o vsem vedeti. Postavljeno je bilo eno enostavno vprašanje oz. prošnja. A se ne da nanj odgovoriti z da ali ne oz. mi jih imamo in bi jih menjali, ipd.... To smo pa odrasli, ko bi morali vsi o vseh vse vedeti....pa dajte no, kje smo v vrtcu? To je meni zanimivo na teh forumih, kjer je večina žensk prisotnih. Nismo sposobne odgovoriti z Da ali NE. Moramo zabluzit zraven. Včasih res verjamem enim moškim, da jim je težko z nami živet
|
|
|
|
RE: Bayblade - vrtavko za desničarje menjam ... 26.12.2011 14:21:29
|
|
|
|
Peli
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Miška, ne bit huda, no.... jaz sem ti želela že zgoraj pomagati, samo levičarstvo res ne sme biti razlog, da otrok ne bi obeh tipov vrtavk uporabljal. In ker pri vas ni to edini razlog, pa lahko morda res razmisliš o sprožilcu, ki sem ga omenila zgoraj. Tukaj je potrebno samo naviti, kar lahko gre počasi, potem pa se sproži s pritiskom na gumb. Gor pa pašejo samo te vrtavke "za desničarje". Samo se še vedno vrti hitreje z navadno ročko na poteg, pri nas je bla tale ročka čist zgrešen nakup :(
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?