mml
|
Lep sončen pozdrav vsem decembrovčkom in njihovim mamicam. Očitno naši otročki bolj aktivno brcajo, kot smo pa me zgovorne .
Mene zadnje dni daje rahla depresija , no ja ne vem, če je to čisto ta pravi izraz...ampak kar naprej se sprašujem, če bo s vse OK, če bom dobra mama (že zdaj imam slabo vest, ko prebiram, da se neketare kar naprej pogovarjajo s pikicami v trebuhu, jaz jo sicer vsake toliko ogovorim in kaj pokomentiram, kakšnih blazno dolgih pogovorov pa ravno nimam...), kako se bom navadila na vse novo in drugačno...ufff sej vem, da kompliciram, ampak kaj pa vem...mogoče je pa to zato, ker je službeno odsoten in sem doma sama, pa še danes sem zadnji dan v službi (uffff...pa danes imava 9 obletnico poroke ), no potem grem še na dve službeni potovanji, sicer bom pa na dopustu, ki ga pač moram izkoristit, sicer mi bo propadel. Skratka življenje se mi spreminja...Ampak tale je težko pričakovana in sem sicer čisto v , samo ...upam, da so to samo nosčeniški hormoni...
Sicer mi pa ni hudega...dete v trebuhu pridno razgraja , predvsem ko sem v družbi, ponoči pa da večinoma mir, upam, da bo imela takšen bioritem tudi, ko pride na svet .
Za oktober so planirani vsi nakupi, dotakrat pa delam načrte in sezname .
Aja pa še to...gre mogoče katera oktobra v šolo za starše v Leonišču?
Evo malo sem vam pojamrala...upam, da ne zamerite...mi je že takoj lažje
Želim vam čudovito lep sončen dan in pobožajte svoje trebuščke
|