|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kje kupujete spodnje dele trenirk?
22.12.2011 9:11:56   
neli365
Mene pa zanima, kje kupujete spodnje dele trenirk za fante velikost nekje št.98. Pogoj, da nimajo od spodaj patenta. Jaz imam večen problem s tem, ker nikjer nič ne najdem pametnega. Sem pa iz Štajerskega konca.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kje kupujete spodnje dele trenirk?
22.12.2011 9:17:39   
Tutan
Adidasovi modeli nekateri nimajo spodaj patenta. Prav tako jih najdeš včasih v Zari.
Načeloma kupujem trenirke v H&M (imajo patent), Zara (večinoma ima patent), Adidas (ogromna izbira, sploh v Klagenfurtu), Next (ponavadi vzamem komplet treh, imajo tudi take brez patenta - samo ne vem, če v kompletu)...kakšen Intersport idi preverit (Energetics je imel luštkane spodnje dele trenirk za pomlad/jesen brez patenta....) Preveri še Benneton, Champion. Več pa se res ne spomnim?

(odgovor članu neli365)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.12.2011 10:19:12   
Lara28
Sparky v sparu, v Tušu imajo občasno od Blue seven. Jaz v glavnem te kupujem. Včasih ima Aladin kaj ugodno. Me pa moti, ker so večinoma samo temno modre in sive, če imam srečo še kako zeleno dobim.

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.12.2011 11:05:56   
2srcka
Tudi mi imamo ta problem, ker ne najdem trenirk, če pa že, pa so preširoke v pasu, tako da mi nekaj takih stojim v omari nenošenih. Sicer pa iščem pri next-u, v šparu, mercatorju...v vsaki trgovini v kateri sem pogledam. Veliko pa sem jih do sedaj kupila v Čarman športu v Škofji Loki in preko spletne strani podjetja Seevil. Upam, da sem kaj pomagala.

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.12.2011 20:09:15   
Katy78
Tudi jaz ne maram tistih s patentom spodaj. Največkrat jih kupim v Mercatorju in Sparu (je treba pogledat, se dobi tudi zelo dobra kvaliteta), pa tudi v BC (znamka Clar so mi najboljše), Wenice. Jih pa ponavadi takrat, ko vidim da jih imajo, vzamem več oz. še kakšno večjo številko, trenutno imam zalogo do 110, mali pa nosi trenutno  98 ali 104.

(odgovor članu 2srcka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.12.2011 20:58:37   
PC Baby
lumpijeve v Mercatorju in pa Klar v BC

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Otroci brez varstva
kili kili

Ali bi vozil-a otroka v varstvo v Kamnik ,če bi ga v prihodnosti kdaj odprli?

Ja (19%)

Ni pomembno kje je samo, da dobim varstvo (4%)

Mogoče (12%)

Nevem (13%)

Ne (38%)

Nikoli (13%)

Število vseh glasov: 52

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!