Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: _mala_ To še ni tako hudo, če nekdo samo poščije wc...kaj bi rekla na moj primer, ki sem ga doživljala vsak dan tudi v službi . Kot višje izobražena ženska sem šla delat kot snažilka k enim malo više letečim ljudem. V hiši je več oz. preveč wc-jev. In res nisem mogla verjeti, da lahko nekdo, ki nosi ta boljše znamke, ki se nosi kot največja dama pusti za sabo na wc ju takšno svinjerijo---pa to ni mišljeno, da je bilo polulano ampak dobesedno posrano . Sem že mislila napisati navodila za uporabo wc ščetke. Nekaj časa jih sploh niso imeli zraven wc jev, sem morala z eno hodit po celi bajti pa iskat zasvinjan wc in ga sčohati, ker ko je enkrat drek zasušen ne gre več dol. No, ko so končno kupili wc ščetke pa mi je rekla po par mesecih, da jih ne smem več uporabljat - mislim jaz uporabljat, ki jih sploh nisem potrebovala - ja no za čiščenje za njo seveda, ona itak ni znala - ker kao, da so prelepe, da jih je kupila samo za okras, da so bile predrage -halooo - in naj vse wc ščetke sčistim in naj jih več ne uporabljam - namesto teh zraven wc-jev naj uporabim eno plastično iz spodnjega nadstropja. Tako, da vem, da je s takšnimi ljudmi zelo težko, ne moreš povedati, ker gre za občutljivo temo, morda bi kak napis bil najbolj učinkovit - pač, da pustite straniščno školjko za sabo takšno kot je bila takrat, ko ste stopili v wc. No, moja zgodba se je s tem pri tistih ljudeh zaključila, saj je bila to pika na i od vseh nemogočih zahtev, tudi ščetk nisem spucala, ampak sem tiste, ki še nikoli niso bile uporabljene zamenjala z že uporabljenimi. Nisi dobro razumela. V kolikor nekdo ne cisti za seboj (hoce pa imeti cisto) ima na voljo moznost , da placa nekoga, ki bo cistil namesto njega. Ponavadi ljudje ne najemajo placano delovno silo za ciscenje zato, da bi pred njo pocistili, da se njej ne bi frzmagalo.... BTW: ponavai scetko potrebuje tisti, ki cisti - in ce si za to bila placana.... Enako kot bi nekdo, ki je sel nekam likat penil, ker si ni "delodajalec" ze sam zlikal, ko je vzel srajco ven iz susilca... in da on kot "oseba najeta da lika" ne potrebuje likalnika oz. ga potrebuje za likanje za njim, no.... Pa to nima veze direktno z navedenim primerom. H komentiranju me je spodbudila zgolj zanimiva logika... BTW2: Zadnje kar si napisala pa veliko pove o tebi. Morda si bila malo ljubosumna ker imajo vsega prevec, ti pa visje izobrazena in predvsem cista, pa moras cistiti za taksno....
< Sporočilo je popravil Frodo Bisagin -- 23.12.2011 9:05:47 >