Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Pismo krovca - mal za smeh mal zares 25.8.2005 8:24:15
|
|
|
|
puncica
|
> Sledi pismo krovca Mariborski zavarovalnici GRAWE ( prej PRIMA), v > katerem opisuje posledice svojega nepremi�ljenega ravnanja. > > --------------------------------------------------------------------- > Kot odgovor na Va�o pro�njo, da potrebujete vec informacij o moji > nesreci, vam sporocam naslednje: > Pod �tevilko 3 porocila o nezgodi sem kot vzrok nesrece navedel > "nepremi�ljeno ravnanje". Prosili ste me, naj natancneje opi�em, kaj > sem s tem mislil. > Po poklicu sem krovec. Na dan nesrece sem delal sam na strehi > �estnadstropne novogradnje. Ko sem koncal delo, mi je ostalo se > priblizno 250 kg opeke. Ker jih nisem hotel nositi navzdol po > stopnicah, sem se odlocil, da jih bom po zunanji strani spustil > navzdol v vedru. Cez �kripec sem napeljal vrv, ki sem jo na eni > strani pritrdil na tla, na drugi konec sem privezal vedro in vanj > nalozil opeko. Nato sem se vrnil navzdol in odvezal vrv. Trdno sem > jo drzal, da bi vedro z 250 kg opeke cim bolj pocasi prispelo na > tla. Kot je razvidno iz �tevilke 11 mojega porocila, je moja > takratna telesna teza zna�ala 75 kg. Ker me je v tem trenutku zelo > presenetilo, da sem izgubil tla pod nogami in me je zacelo vleci > navzgor, sem izgubil prisebnost in pozabil izpustiti vrv. Na tem > mestu mi verjetno ni treba dodati, da me je vleklo navzgor z vedno > vecjo hitrostjo. > Priblizno v vi�ini tretjega nadstropja sem srecal vedro, ki je > prihajalo iz nasprotne strani. To pojasni po�kodbe na lobanji in > zlomljeno kljucnico. Pa vendar mi je to srecanje le neznatno > zmanj�alo hitrost. Se vedno me je vleklo navzgor, dokler mi �kripec > ni vase potegnil prednjih clenkov mojih prstov. > Na sreco sem ostal priseben in se kljub bolecini trdno drzal vrvi. > Toda v tem casu je vedro udarilo ob tla s tako mocjo, da mu je > odbilo spodnji del in so opeke zletele ven.Brez opeke je vedro > tehtalo priblizno 25 kg. Na tem mestu se ponovno sklicujem na tocko > 11 mojega porocila, kjer je navedena moja telesna teza (75 kg). > Kot si verjetno lahko predstavljate, sem takoj zacel hitro padati. > Priblizno v vi�ini tretjega nadstropja sem se ponovno srecal s tokrat > navzgor prihajajocim vedrom. To pojasnjuje oba zloma ter odrgnine po > nogah in spodnjem delu telesa. > Srecanje z vedrom je upocasnilo nadaljnje spu�canje, zaradi cesar > pri padcu na kup opek niso nastale vecje po�kodbe. Zlomila so se le > tri hrbtenicna vretenca. > Hkrati pa z obzalovanjem priznavam, da sem v tem trenutku se enkrat > izgubil prisebnost. Ko sem namrec lezal na kupu in opazoval, kako > sedaj prazno vedro pada proti meni iz �estega nadstropja, sem > izpustil vrv. Tako je vedro neovirano letelo navzdol, mi izbilo tri > zobe in zlomilo nosno kost.
|
|
|
|
Pismo krovca - mal za smeh mal zares 25.8.2005 8:25:57
|
|
|
|
Carovnica Mica
|
:)-:)-:ups::ups:
|
|
|
|
Pismo krovca - mal za smeh mal zares 25.8.2005 8:26:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa sej ne moreš verjet... :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- Kar solze mi tečejo od smeha... :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Pismo krovca - mal za smeh mal zares 25.8.2005 9:09:09
|
|
|
|
Anonimen
|
:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- Crkneš od smeha!!! Mene zdele vsi v službi čudno gledajo, kaj se režim ko premaknjena!
|
|
|
|
Pismo krovca - mal za smeh mal zares 25.8.2005 16:11:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Se mi zdi, da tudi mene kar vse boli ko to berem, zraven pa sem že brala mojemu:love: in je cepal od smeha:)-:)- Ampak tip je cel pisatelj, z kakšnim zanosom on to opisuje.Bi blo boljše da bi rekel da ga je žena premlatla, bi bilo manj sramotno:)-:)-
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......