Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nabiranje ledu v hladilniku 10.1.2012 23:37:48
|
|
|
|
papircek
|
Tudi nam se to dogaja. Hladilnik pa ni nov, pač pa že starejši. Ne vem zakaj do tega pride, me pa tudi zanima, če kdo pozna odgovor. Če se ti v novem to dogaja.. morda pa je temperatura prenizka. Ne vem. Za vse morebitne odgovore, hvala.
|
|
RE: nabiranje ledu v hladilniku 11.1.2012 4:38:52
|
|
|
|
Hope2
|
Sicer ne znam pravega odgovora Se pa nam to dogaja na morju poleti. In sicer takrat ko imamo poln haldilnik pa naštimano na bolj nizko T (da bo bolj hladil), pa še večkrat se odpirajo vrata. Hladilnik potem dela ko zmešan in v bistvu samo zmrzuje- hladi pa nič. Če potem dam na višjo T (se pravi, bolj toplo) se led stopi. Je pa res tudi, da imamo tam en bolj levi haldilnik, sicer je novi, ampak tako energijsko kot kvalitetno v srednjem razredu. Če si do fula napolnina haldilnik s hrano, bi potem lahko bila to težava, kot pri nas . Sam recimo doma, ko imamo višji razred hadilnika se to ne dogaja, pa četudi ga napilnim s toplo hrano in pijačo. Pa pazi, da je hladilnik zadaj dovolj odmaknjen, da se tam ne pregreva
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.