Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: eden od staršev S.P.-bodo gledali poslovn... 15.12.2011 9:44:46
|
|
|
|
kajajaka
|
Kolikor sem jaz razumela ne smejo gledati (in ne morejo) ne osebnih, ne poslovnih računov. Imajo pa povezavo z DURSom, kjer lahko tudi vidijo skoraj vse. Pri določenih zadevah pa lahko zahtevajo, da priložiš zadnje izpiske... Odvisno za kaj zaprošaš. Aha, vidim da za vrtec in OD... Žal ne vem točno. Mislim, da tu gledajo je po davčni - dohodke preteklega leta...
< Sporočilo je popravil kajajaka -- 15.12.2011 9:46:04 >
|
|
|
|
RE: eden od staršev S.P.-bodo gledali poslovn... 15.12.2011 11:56:00
|
|
|
|
benika
|
Ne, gledali bodo le zneske na davčni odločbi.
|
|
|
|
RE: eden od staršev S.P.-bodo gledali poslovn... 15.12.2011 12:10:37
|
|
|
|
rajko73
|
ok, to nekak štekam da bo bilanca aktualna... ni mi pa res jasno kako lahko država udari po tistih ki delajo pošteno in poizkusijo kakšen eur privarčevati, zdaj ti bodo pa gledali prihranke in ti zato zmanjšali sredstva za otroke, ker že itak dobiš podn od podna.. tistim ko nočejo delat pa z veseljem talajo socialne pomoči... SLOVENIJA SUCKS...VERJETNO BOMO KMALU ZAČELI RAZMIŠLJTI O PRESELITVI...
|
|
|
|
RE: eden od staršev S.P.-bodo gledali poslovn... 15.12.2011 12:26:35
|
|
|
|
helena27
|
Obrutijo že tako "normirane" prispevke plus dobiček po davčni, todvoje skupaj predstavlja osnovo za vrtec iz naslova s.p. -ja...
|
|
|
|
RE: eden od staršev S.P.-bodo gledali poslovn... 15.12.2011 12:34:42
|
|
|
|
helena27
|
To v realnosti lahko pripelje tudi do tega da ima s.p. večjo osnovo za vrtec, kot pa PROMET za določeno leto....
|
|
|
|
RE: eden od staršev S.P.-bodo gledali poslovn... 15.12.2011 12:40:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Znižano plačilo vrtca so že do sedaj za s.p.-jevce na čuden način zaračunavali ... ko sva midva prvič oddajala to vlogo (2 leti nazaj) je moj čist ven padel, ko je ugotovil, da se mu štejejo neki prispevki in še nekaj zraven v smislu, da je ena in ista zadeva 2x obračunana (točno ne vem kaj in kako, ker mi je ta davčno-računovodski jezik španska vas) ... se je šel pritožit, pa so mu samo rekli, da tako je pač po zakoni in da ni druge ... skratka bedno.
|
|
|
|
RE: eden od staršev S.P.-bodo gledali poslovn... 19.12.2011 12:25:49
|
|
|
|
tajtaja
|
Ker se bodo zdaj upoštevali neto dohodki, po mojem za s.p.-je več ne bodo zraven šteli plačane prispevke. To sem danes spraševala na CSD, pa mi je rekla, da ja, da bi bilo logično, da nebi , ni pa vedela točnega odgovora.
|
|
RE: eden od staršev S.P.-bodo gledali poslovn... 21.12.2011 18:40:30
|
|
|
|
Tasika
|
Za s.p.-je bo zdaj tudi za vrtec tako kot je bilo prej pri otroškem dodatku: dobiček + plačani prispevki, kar je s.p.-jev bruto dohodek.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?