Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako mi je dvignilo pritisk... 14.12.2011 13:31:39
|
|
|
|
ajataja
|
Pa ne no,škoda se je jezit.Jeza škoduje lepoti .Kaj se sekiraš če ti veš da je vse ok,mene pa take malenkostne pripombe sploh ne ganejo in se mi zdi škoda časa sploh razmišljat o tem kdo mi kaj reče.Glavo gor in gremo dalje .
|
|
|
|
RE: Kako mi je dvignilo pritisk... 14.12.2011 13:33:31
|
|
|
|
tulpek
|
ne se sekirat, naš ima pri isti starosti 12 kg (in 94 cm), pa od enih poslušam, kak je močen (imajo ekstra suhega malega), od drugih, kak je suh, s pediatrinjo se pa strinjava, da glavno da je zdrav, ima energije za izvoz in se pravilno razvija. Js komentarje kar preslišim, povem pa komu, ki je preveč pameten, da naš pa skoraj ne zboli da je manjkal lani samo 4 dni v vrtcu potem običajno utihnejo. Ali pa reči, da boljše, da je suh, kot predebel
|
|
|
|
RE: Kako mi je dvignilo pritisk... 14.12.2011 13:34:55
|
|
|
|
Kliki
|
brezveze se je jezit za take opravljive babe. briga naj se zase. te pa zastopim da te je najezala.
|
|
|
|
RE: Kako mi je dvignilo pritisk... 14.12.2011 13:34:58
|
|
|
|
kajajaka
|
Naša 3,5 letnica ima 12 kg, če te to kaj tolaži. In sploh se ne sekiram kaj menijo drugi. Želim si le, da bi tako ostalo in se nebi kdaj kasneje v življenju rabila ukvarjati s hujšanjem...
|
|
|
|
RE: Kako mi je dvignilo pritisk... 14.12.2011 13:39:10
|
|
|
|
Najaa
|
Zarad tega si se tak razjezila? Še dobro, da ni rekla, da je otrok debel... Ne sekiraj sej, sama veš, da je z otrokom vse ok. Naša skoraj 3-letnica ima točno take mere kot tvoj s tem, da je malo večja no se pravi da je še bolj suhcena. Pa kaj, važno da jaz vem, da je zdrava.
|
|
|
|
RE: Kako mi je dvignilo pritisk... 14.12.2011 13:42:54
|
|
|
|
poli*
|
Edino kar moraš vedeti je to, da ti kot mama itak ne boš nikoli "znala" vzgajat svojega otroka, mu dovolj dobro kuhati, ipd. Saj veš, da vse tetke, sosede in nonice vse vedo, le ti ne veš nič! S sorodnico se sicer zeloooo dobro razumemo, ampak ko začne na obisku tamalo spraševati, če je kaj jedla (a ti mama ni dala nič za jest??!) in kaj je jedla mi pa dvigne pokrov .To je bilo že neštetokrat, zato postanem že ob prvem vprašanju o hrani čisto phhhhhhhh nasršena! (ps: otroku nič ne manjka, je redno in skoraj vse, pri 3. leth ima 98cm in 14 kg)
|
|
|
|
RE: Kako mi je dvignilo pritisk... 14.12.2011 14:01:41
|
|
|
|
ronja
|
Fant je star 2 leti in res ni debel , ampak ima takšno lepo postavico. Oblekice nosi velikosti 86/92 in ima 15 kg. Haha, a tale da je presuh? Kaj bi potem za Lejlo rekla, ki ima svojih 11 kil pri skoraj 3 letih? In nosi cifro 92, ker ma pač noge dolge ko ponedeljek? Ronja pri svojih skoraj 4,5 letih še nima 15 kil, nekje do 14 pride. Nosi št. 98, ker je tudi ona bolj potegnjena. So what? Sta zdravi živahni punčki, jesta vse in jesta veliko, da ju je veselje gledat. Železa nimata premalo, vse ostalo je ok, rasteta tudi normalno, samo pač bolj suhi sta. In? Saj tudi midva nisva debela. Mene taka pametovanja nit ne ganejo več toliko - po več otrokih dobiš malo debelejšo kožo, ravno ugotavljam . Torej rešitev: mej še kakega , hehe .
|
|
RE: Kako mi je dvignilo pritisk... 14.12.2011 14:03:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Naša ima pri enem letu več in pri konfekcijski 98 skoraj 2 kg manj kot tvoj, pa se mi naša tut slučajno ne zdi suha ... tak da skoz eno uho not skoz drugo pa ven pa je
|
|
|
|
RE: Kako mi je dvignilo pritisk... 14.12.2011 14:33:32
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: polho3006 Najraje bi ji zabrusila, da naj pogleda svojo zavaljeno smr...ki ima pri 15 letih cca 100kg in je razvajena tako da glava boli. ljudje, ki so debeli ali imajo debele otroke ali oboje, ali so v družini skoraj vsi bolj bucoti, dostikrat vidijo normalne ljudi kot suhe. moja teta ni debela, ma pa moža in sina (zdej še snaha) debela, mi je skoz govorila kok sem suha. hočem rečt - mogoče se ji res zdi tvoj sin suh, ker je navajena vsak dan svojo hči gledat.
|
|
|
|
RE: Kako mi je dvignilo pritisk... 14.12.2011 14:57:50
|
|
|
|
Brbs
|
Naš ima pri 4,5 letih toliko kg Velik cca 107 cm in ima krasno, atletsko postavo
|
|
|
|
RE: Kako mi je dvignilo pritisk... 14.12.2011 20:12:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: polho3006 Tako da... Najraje bi ji zabrusila, da naj pogleda svojo zavaljeno smr...ki ima pri 15 letih cca 100kg in je razvajena tako da glava boli. In..kaj si čakala?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.12.2011 23:36:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kako mi je dvignilo pritisk... 15.12.2011 14:54:49
|
|
|
|
Julija08
|
IZVIRNO SPOROČILO: polho3006 Fant je star 2 leti in res ni debel , ampak ima takšno lepo postavico. Oblekice nosi velikosti 86/92 in ima 15 kg. Tako da... Moj je star 3 leta in 3 mesece, pa je velik okoli 100 cm, pa ima komaj 15 kg, pa ni presuh je čisto normalne postave....tako da tvoj mora biti po merah kar konkreten dečko Jaz se sploh ne bi obremenjevala s tem kaj si drugi mislijo, brezveze...
|
|
|
|
RE: Kako mi je dvignilo pritisk... 20.12.2011 21:39:24
|
|
|
|
Poka
|
Heh, očitno imajo eni drugačna merila... Meni je boljše, da so suhi, ker vemo kake so prehranjevalne navade danes... Imaš še čas se zredit... Pa tale, ki ti je to rekla, mora očitno pred svojim pragom počistit. Moj brat je bil normalen dojenček, pa so rekli, da je podhranjen. Po mami je verjetno bolj suh, še zdaj... Pa pri 7 letih je imel 15 kg - pa je meni bil normalen. BTW takoj bi zamenjala z njim, mu dam par kg...
|
|
|
|
RE: Kako mi je dvignilo pritisk... 20.12.2011 22:20:35
|
|
|
|
Saly
|
Takšne opazke je najboljše preslišati in se samo nasmehniti. Meni je zdravnica na sistematskem pregledu rekla, da moram paziti kaj sinu ponujam za jesti, ker je že predebel. Čez 10 minut pa farmacevka v lekarni tamalemu reče:" Joj kak si suhcen, če nič ne ješ?" Sem se samo nasmejala in si mislila svoje:)
|
|
|
|
RE: Kako mi je dvignilo pritisk... 21.12.2011 9:48:40
|
|
|
|
Petka09
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 IZVIRNO SPOROČILO: polho3006 Oblekice nosi velikosti 86/92 in ima 15 kg. tole je pa cist konkreten decko! Se strinjam... Tole ni nikakor suhcen otrok . Naša ima pri dobrih 2,5 letih 95cm in 15kg in se mi ne zdi čist nič suhcena. Čisto vsi pravijo, da je ful velika za svoja leta (za punčko).
|
|
|
|
RE: Kako mi je dvignilo pritisk... 21.1.2012 13:22:07
|
|
|
|
bUbAmAmA
|
Hmmm najlažje je pometat pred tujim pragom pred svojim pa smeti ne vidjo.... Nažalost je tacga folka čez dalje več, veliko izrečenega pride iz zavidanja! Kaj njo briga kak je tvoj otroček, a ga ona financira pri hrani, oblekah,.... _Polho3006_ nč si dovolit, da te očitni zavidneži vržejo iz tira, js se tko požvižgam na take, hitr jih pročitam.... Ne maram se utikat v druge, še manj pa rada vidim da se kdo utika v moje zadeve, če me vpraša za mnenje odgovorim, če rabim mnenje vprašam.... Veš, men je mami vedno govorila TE BO JEZIK TEPEL eeeh takšna sem, odkrita, povem direkt, pa čeprav učas boli...zato mislim, da je najboljše če ji kr poveš v FACO kar ji gre, ti zihr več nebo rekla KOK JE SUH BLA BLA BLA.... _Polho3006_ nedaj nase !
|
|
|
|
RE: Kako mi je dvignilo pritisk... 26.1.2012 14:00:00
|
|
|
|
Andromeda
|
Jaz sem bila kot otrok zelo suha (no, še danes sem med vitkimi ), v 1. razredu sem imela samo 17 kg. Najbolj mi je ostalo v spominu, kako me je ena sorodnica zasmehovala zaradi mojih "štrlečih kosti in špičastih kolen", no, danes pa je ta sorodnica babica punčki, ki je prav tako "suha, da se ji vse kosti vidijo" in imajo veliko težavo, ker deklica skoraj nič ne je. Nauk zgodbe - vse se vrača, vse se plača.
|
|
|
|
RE: Kako mi je dvignilo pritisk... 26.1.2012 18:03:48
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: polho3006 ko mi je ena ženska rekla, da je moj otrok zelo suh in da je že bil kot dojenček droben. Halo pri 3 mesecih je imel skor 7 kg in samo dojen. In to je bilo rečeno na način ccc, hm, ccc, hm...ičeš kaj delaš daj je revež tako suh. Fant je star 2 leti in res ni debel , ampak ima takšno lepo postavico. Oblekice nosi velikosti 86/92 in ima 15 kg. Tako da... Najraje bi ji zabrusila, da naj pogleda svojo zavaljeno smr...ki ima pri 15 letih cca 100kg in je razvajena tako da glava boli. Si je pri 15 zaželela profesionalni fotoaparat, ker ima kao talent za fotografiranje in seveda je svojim tečnarjenjem, izsiljevanjem...dobila cca 800eur vreden fotoaparat. Stara dva pa na minimalcu. So verjetno vzeli kredit da so zadovoljili želje gospodične. Doma naj stvari uredi, potem pa...če bo še čas in energija pa se naj ukvraja s prehrano in vzgojo tujih otrok! No pa sem se spihala. in kaj to tebe boli?
|
|
|
|
RE: Kako mi je dvignilo pritisk... 27.1.2012 8:31:09
|
|
|
|
polho3006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: polho3006 ko mi je ena ženska rekla, da je moj otrok zelo suh in da je že bil kot dojenček droben. Halo pri 3 mesecih je imel skor 7 kg in samo dojen. In to je bilo rečeno na način ccc, hm, ccc, hm...ičeš kaj delaš daj je revež tako suh. Fant je star 2 leti in res ni debel , ampak ima takšno lepo postavico. Oblekice nosi velikosti 86/92 in ima 15 kg. Tako da... Najraje bi ji zabrusila, da naj pogleda svojo zavaljeno smr...ki ima pri 15 letih cca 100kg in je razvajena tako da glava boli. Si je pri 15 zaželela profesionalni fotoaparat, ker ima kao talent za fotografiranje in seveda je svojim tečnarjenjem, izsiljevanjem...dobila cca 800eur vreden fotoaparat. Stara dva pa na minimalcu. So verjetno vzeli kredit da so zadovoljili želje gospodične. Doma naj stvari uredi, potem pa...če bo še čas in energija pa se naj ukvraja s prehrano in vzgojo tujih otrok! No pa sem se spihala. in kaj to tebe boli? Da ima še preveč smeti pred domačim pragom in ji ni treba pometati drugje!!!
|
|
|
|
RE: Kako mi je dvignilo pritisk... 30.1.2012 10:20:55
|
|
|
|
PeggyBundy
|
IZVIRNO SPOROČILO: polho3006 IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: polho3006 ko mi je ena ženska rekla, da je moj otrok zelo suh in da je že bil kot dojenček droben. Halo pri 3 mesecih je imel skor 7 kg in samo dojen. In to je bilo rečeno na način ccc, hm, ccc, hm...ičeš kaj delaš daj je revež tako suh. Fant je star 2 leti in res ni debel , ampak ima takšno lepo postavico. Oblekice nosi velikosti 86/92 in ima 15 kg. Tako da... Najraje bi ji zabrusila, da naj pogleda svojo zavaljeno smr...ki ima pri 15 letih cca 100kg in je razvajena tako da glava boli. Si je pri 15 zaželela profesionalni fotoaparat, ker ima kao talent za fotografiranje in seveda je svojim tečnarjenjem, izsiljevanjem...dobila cca 800eur vreden fotoaparat. Stara dva pa na minimalcu. So verjetno vzeli kredit da so zadovoljili želje gospodične. Doma naj stvari uredi, potem pa...če bo še čas in energija pa se naj ukvraja s prehrano in vzgojo tujih otrok! No pa sem se spihala. in kaj to tebe boli? Da ima še preveč smeti pred domačim pragom in ji ni treba pometati drugje!!! Da so to smeti pred pragom se zdi tebi, njej se to ne zdijo smeti in jih ne pometa.
|
|
|
|
RE: Kako mi je dvignilo pritisk... 7.2.2012 16:53:10
|
|
|
|
amii
|
svašta je na tem forumu
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?