|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ločeno spanje
14.12.2011 13:01:50   
Anonimen
Odkar imava s partnrejem otroka, spiva ločeno. Dokler sem otroka dojila, mi je to bila najbolj ugodna rešitev, sedaj, ko pa otrok spi v svoji postelji in v svoji sobi, pa partner še zmeraj ne spi z menoj v zakonski postelji. Pravi, da se ne more naspat, da se ponoči prebuja, ker ga jaz motim, s tem ko se obračam.

Drugače je najin odnos OK, tudi spolne odnose imava dokaj redno.

Ali je kdo v podobni situaciji?

Ko se zvečer vležem v posteljo, sem žalostnauser posted image , saj ne želim spati sama. To sem mu povedala, in pravi, da se lahko zvečer preden greva spat pocartava, potem pa vsak v svojo posteljo.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ločeno spanje
14.12.2011 13:08:58   
ronja
Eni ljudje težko spijo skupaj z drugim človekom. MOj oče je tudi tak. Tudi ni mogel spat ob katerem od otrok, tako da tu gotovo ni šlo za kako pomanjkanje ljubezni, enostavno se je zbujal ob vsakem premiku, pa sam si ni upal premaknit, pa sploh je en picajzel in mal težek glede takih bedarijuser posted image . Ampak to ne pomeni nič o tem, da te nima rad ali kak takega. Mami je težila s to skupno posteljo, pa ni šlo.

Sama nisem mogla spat s prejšnjim fantom v isti postelji, ne on ne jaz se nisva naspala, enostavno je bilo ful mučno, čeprav sva si to oba želela. Ampak ni šlo, oba sva bila čisto neprespana. Z lubijem pa ni problemov in mi manjka, če ga ni zraven.  In sva lahko spala na res ozkih posteljah skupaj (recimo na tisti v ladijski kajuti, ki je res ekstra ozka). Kolega pa recimo lahko spita skupaj, vendar morata imet nujno vsak svojo odejo (midva imava eno, kadar nimava dojenčkov - takrat je bolj praktično imet dve, ker je treba še dete skoz pokrivat - navadno spi dete z nama - to ni najina želja, ampak od dojenčkov). Tako da je to odvisno od človeka in od para.

naredita tako, kot je predlagal: naj te pocarta v tvoji postelji in gre potem spat v svojo - tako narediva midva z malimi, hehe. Zaspita pri meni v postelji, potem ju pa odnese v njune posteljice. Če je vse ostalo ok, nima smisla komplicirat zaradi ene postelje. Ali pa dajta dve navadni postelji eno ob drugo in bo volk sit in koza celauser posted image

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.12.2011 13:16:00   
Čebel@
kaj pa 2 jogija?midva imava posteljo 200x200 in vsak svoj jogi in se ne zbujava ko se drugi obrača

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.12.2011 14:36:05   
Anonimen
Pri nama sem pa jaz problem. Odkar sem noseča preprosto ne morem spat poleg njega. user posted image V postelji z njim se me lotijo "nemirne noge", nikakor mi ne paše ležat, ko vem da je zraven... Takoj ko se pa prestavim v dnevno sobo na kavč ali pa gre on pa je zadeva rešena. Spim kot angelček. Imam zelo slabo vest zaradi tega, on sploh ne ve kako mi je.

Dostikrat se ponoči zbujam in ga pogrešam, ko ne leži poleg mene ampak drugače ne gre.

Po prvi nosečnosti se je zadeva rešila- kar sredi lepega mi ni bilo več "nelagodno" poleg njega.

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
15.12.2011 8:51:25   
kalbo
Midva imava prej težave obratno, če enega ni v postelji. Meni prav manjka njena energija. Samo to je stvar navade in posameznika. Če njemu ni do tega in je tebi zelo, potem imata težavo oba. Poizkusita z dvema jogijema na ločenih posteljnih podih, ali pa celo dve samostojni postelji postavljeni skupaj. Tako se ne bo guncalo, pocrkljala se bosta pa z lahkoto in v bistvu še vedno spala skupaj, ampak ločeno.

< Sporočilo je popravil kalbo -- 15.12.2011 8:55:03 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.12.2011 10:16:18   
ronja
Midva imava prej težave obratno, če enega ni v postelji. Meni prav manjka njena energija. Samo to je stvar navade in posameznika.

Enako. Nekaj časa kar nisem mogla zaspat brez njega zraven, ker sem bila navajena, da sem zaspala z glavo na njegovih prsih in me je njegov ritem srca ful umirjal. No, potem so otroci (ki so dostikrat spali vmes) naredili svoje, da sem se navadila, da to ni tako zelo nujno, da čloevk zaspiuser posted image . Še vedno pa rajši zaspim na njem. Ampak s prejšnjim pa nisem mogla spat, ves čas sem se prebujala, nisem se mogla ok namestit, ful ni bilo fajn.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.12.2011 13:12:42   
november2010
Jaz poznam kar nekaj parov, ki spijo ločeno (smrčanje, obračanje itd..) pa čisto normalno funkcionirajo... je pa tako, da tem, ki jih jaz poznam, vsem ustreza tako...

ko se je pri nas mlajši zbujal vsako noč, sva tudi midva prakrat tako prakticirala, da je šel eden spat drugam, drugi pa vstajal pa tamalega rihtal... ker če ne sva bila oba zombija zjutraj... :(

www.petjenaporoki.si

FB http://www.facebook.com/porocnaglasba

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.12.2011 21:34:57   
artista7
no vidiš zanimivo... nama se je tašča čudila, zakaj nimava ločenih jogijev in kovtra, ravno zaradi tega, ker sta onadva s tastom tako navajena da imata vsak svoj jogi, ker ona hodi pred njim spat ponavadi. in nikoli ne toži, ko on kasneje pride. Menda se tako (če sta dva jogija) ne čuti toliko. Jaz si sicer tega ne predstavljam z mojim lubijem, si pa 100% predstavljam s prejšnjim, ker tam isto ni nobeden pretirano ok spal na skupnem..Po mojem je rešitev 2 jogija in dva kovtra... Bognedaj pri nama 2 kovtra, ker bi moj lubi oba nase navlekel user posted image

"I never said to be like me, I say be like you and make a difference." (MM)

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.12.2011 10:13:00   
ronja
Bognedaj pri nama 2 kovtra, ker bi moj lubi oba nase navlekel

To je delal moj brat! Moja oče kot rečeno ne mara spat v zakonski postejli, zato sva tisto, ki sta jo kupila zase, dobila potem midva z bratom. Bila je sicer ogromna, samo on je tudi eno tako precej hecno bitje in se je ponoči kar razkomotil, da me je navadno vedno dol zrinil in me je potem oče hodil pobirat (postelja sta bila dva taka ogromna debela jogija en na drugem) in seveda je vedno najprej svoj kovter zgužval ob steno, potem pa meni mojega splel. Tak da - s takim kot je on tudi jaz ne bi hotela spat v isti posteljiuser posted image . MIslim pa, da zdaj nima več te navadeuser posted image .

Sicer pa: jaz imam zelo rada svojo Ronjo, ampak meni je muka, kadar se ona spravi spat zraven naju! ČIsto nič se ne naspim! Pa jo mam res rada! Ampak se ne morem čisto nič premaknit, če se ona vmes naserje (res mava bolj malo posteljo - 120 cm širine)...

(odgovor članu artista7)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.12.2011 15:00:21   
alda

IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Midva imava prej težave obratno, če enega ni v postelji. Meni prav manjka njena energija. Samo to je stvar navade in posameznika. Če njemu ni do tega in je tebi zelo, potem imata težavo oba. Poizkusita z dvema jogijema na ločenih posteljnih podih, ali pa celo dve samostojni postelji postavljeni skupaj. Tako se ne bo guncalo, pocrkljala se bosta pa z lahkoto in v bistvu še vedno spala skupaj, ampak ločeno.

Tako imava midva že od moje 2.nosečnosti, ko sem se na francoski počutila nekam utesnjeno s tistim res velikim trebuhom. tako sem ga ves čas bogega porivala na rob, mu deko jemala, ...
tako pa spiva v bistvu skupaj in vsak posebej!!, da ne motiva drug drugega..no razen da mene še občasno moti njegovo "žagannje", ampak to je že druga pesem

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.1.2012 11:37:33   
bardy
Midva imava že skos zakonsko veliko posteljo...2 jogija, 2 odeje... si sploh ne predstavlam z eno odejo user posted image bi mi bilo pa fajn če bi imela v dnevni še kakšen kavč za prespat ker včasih dragi res toooook smrči user posted image ali pa ko zbolim bi spala drugje da si okno odprem da imam zrak....v spalnici ne morem ker ima še mali posteljo v najini spalnici.

Midva sva kar vztrajala na tem da ne pustiva da mali spi pri nama.... no se je pa lepo navadil da prej vpraša če lahko prideuser posted image user posted image in če je ure že več kot 6 zjutri mu pustiva....itak pol ne spim tud minute ne več tko ko je treba ko mali rabi prostora za 3 velikeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alda)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.1.2012 7:39:19   
NovakovJoža
En jogi, ena odeja... če je le možno da sva v stiku še toliko boljše... spanje brez žene... to ni to. Ko se lahko sredi noči lepo stisneš in zaspiš naprej v objemu... Ločeno spanje bi zame pomenilo ločeno življenje.

Vsaka ženska je nemočna, dokler se ji ne posuši lak na nohtih.

(odgovor članu bardy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.1.2012 8:39:58   
.sara.
Hm, meni to ni čudno, ker dokler je bil naš bejbi še mali, se je pertner ponoči tudi večkrat prestavil v drugo sobvo spat. Razumljivo, ker je pač zjutraj moral v službo. Jaz sem to razumela in mi je blo čisto okej.
Objemala in stiskala in lupčkala sva se itak pred spanjem, v dnevni sobi, ker mali pred enajsto zvečer itak ni zaspal.

Zdaj je mali v svoji sobi, midva pa imava veliko posteljo, ločene jogije in seveda vsak svoj kovter.

< Sporočilo je popravil .sara. -- 27.1.2012 8:40:43 >

(odgovor članu NovakovJoža)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Radi ustvarjate ankete?
nada56

'

da, tako veliko izvem, kar me zanima (24%)

da, me zabava (29%)

nepotrebno (47%)

Število vseh glasov: 55

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!