Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Angelsound v 13. tednu ne najdem srčka :(((( 12.12.2011 19:26:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem ga ravno okoli 12., 13. tedna prvič našla. Mogoče ga iščeš previsoko? Probaj tik nad sramno kostjo, pri meni je bil tako zgodaj skoraj vedno skrajno levo. Sem se pa tako zgodaj tudi precej namatrala, da sem ga našla, zdaj sem noseča točno 16. tednov in ga brez problema in hitro najdem. Po moje te po nepotrebnem skrbi in moraš ali bolj nizko iskat ali pa pač še par dni počakat. Pa če ga kakšen dan ne najdeš, sploh v tako zgodnji nosečnosti, tudi ni panike.
|
|
|
|
RE: Angelsound v 13. tednu ne najdem srčka :(((( 12.12.2011 20:15:02
|
|
|
|
Pigy
|
Trebušček si lepo namaži z oljem in išči srček fajn pod popkom, ga boš slišala Jaz sem ga samo na ta način našla.
|
|
|
|
RE: Angelsound v 13. tednu ne najdem srčka :(((( 12.12.2011 20:18:23
|
|
|
|
mayci
|
Jaz sem ga tudi takrat že našla, sem pa v začetku iskala previsoko in me je tudi panika zgrabila... Čisto dol spodaj poskusi, takoj nad sramnimi dlakami, pa boš videla da bo.
|
|
RE: Angelsound v 13. tednu ne najdem srčka :(((( 12.12.2011 20:24:34
|
|
|
|
Anonimen
|
prvič ga je težko najt in še težje prepoznat.le mirno pa bo....
|
|
|
|
RE: Angelsound v 13. tednu ne najdem srčka :(((( 13.12.2011 9:43:42
|
|
|
|
Najaa
|
Zato se z AS priporoča poslušat tam po 15t ali ko plod že čutimo. Da se izognemu paniki.
|
|
|
|
RE: Angelsound v 13. tednu ne najdem srčka :(((( 13.12.2011 9:49:26
|
|
|
|
Petka09
|
Ja, naštimaj si čist spodaj pod popkom levo ali desno in tam išči. jaz sem potem še zelo dolgo slišala srček samo tam spodaj.
|
|
|
|
RE: Angelsound v 13. tednu ne najdem srčka :(((( 13.12.2011 17:26:17
|
|
|
|
urša28
|
tako kot je rekla pigy,namaži se z oljem,jaz ga tudi brez olja nisem slišala,potem pa takoj..
|
|
|
|
RE: Angelsound v 13. tednu ne najdem srčka :(((( 13.12.2011 17:28:57
|
|
|
|
Arwenko
|
Jaz sem našla šele v 15. tednu se mi zdi, je pa to zelo tiho in res čisto tam takoj nad vrhom sramnim ustnic sem jaz našla, ko si v pregibu si že previsoko
|
|
|
|
RE: Angelsound v 13. tednu ne najdem srčka :(((( 14.12.2011 14:47:05
|
|
|
|
buxl
|
Mogoče je res še malo zgodaj za poslušanje srčka z AS v 13. tednu... V specializiranih prodajalnah lahko kupiš tudi gel za ultrazvok, ki ga namažeš na trebušček, da boš lažje iskala. Ga pa res išči tik nad sramno kostjo, jaz sem ga na začetku previsoko iskala in ga itak nisem nikol našla. Sem pa nekajkrat svoj utrip našla, pa sem že mislila, da je to to, ampak je tvoj precej počasnejši kot plodov, tako da hitro slišiš razliko. Pa srečno!
|
|
|
|
RE: Angelsound v 13. tednu ne najdem srčka :(((( 19.12.2011 8:51:38
|
|
|
|
srečica17
|
Jaz sem vedno na debelo namazala s kremo proti strijam (da sem potem samo še razmazala). Slišala sem ga od 12.tedna dalje in sicer tako kot si ti svetovale že druge......čisto spodaj nad sramno kostjo.....
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?