Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Če daje plastelin v usta, ni rešitev to, da mu ga ne daš, temveč, da si ob njem, ko se igra in ga opozarjaš. Prav tako z voščenkami. se strinjam s Pastetko in pelin. jaz ne kompliciram okoli rd, ce me kdo vprasa, vedno kaj najdem, cetudi spet eno izmed tisocih knjigic, teh ni nikoli prevec. drugace recem, kupite kar zelite, saj se otrok razvesili vseh igrac in to je car (carobnost) RD. BOne, ne hvala, vsaj moj se je pri 2 letih zavedal inse danes, po 1 letu ve, kdo mu je to kupil za 2 rd- veselje ob pogledu na igraco- neprecenjlivo. me niti ne zanima, ce bo drug teden v kotu, to je njegovo veselje. se sama pa obvezno narocim 1 igraco za naprej, ostale po njegovih zeljah. ravno iz tega razloga, ker so vsi dobri mozje in rd skupaj, potem pa celo leto nic. tako je za 1 rd dobil ketlerjev poganjalec in ga je ze pred 2 rd obvladal- ce pomislim, bi bilo skoda cakat ali vmes kupovat, za 2 rd dobil kolo- ki ga je tudi ze pred 3 zacel vozit. tvoj zdaj se daje v usta, ampak cez 1 mesec mogoce vec ne bo. meni se zdi ravno kupovanje igrac, ki so dojenckaste in ki jih zdaj obvlada neracionalno, ker se bo se kak teden igral, potem pa bodo predojenckaste- zato bolje igrace, ki so zanimive za daljse obdobje, cetudi mu se zdaj ne gre perfektno od rok. darila: mali atelje mu naredi- stojeco tablo za risat, barvice, copice...kuhinja, delavnica, cistilni servis...
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 10.12.2011 5:41:07 >
|