curly
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkara37 moja pregrada je bila okoli 11mm, kolikor se spomnem. operirana sem bila 2 leti nazaj.jaz ti svetujem, da gres kar direkt na laparoskopijo, to je obsežen pregled in karkoli je narobe, bodo zrihtali.če ne pa samo štukajo z enim pregledom, pa drugim pregledom, pa eno operacijo itd......laparoskopija pa zajema vse v enem.ja, biti noseča je zame nekaj čisto novega, odštekanega. sedaj sem se že malo privadila, ampak vseeno še ne morem prav dojet.ja, imam zelo napete, noleče prsi, napihnjen trebuh in običajno dopoldan rahle slabosti ter pogosto hodim na vodo......več ali manj, je to, to. aja, pa včasih sem malo nevrotična :) . test sem naredila po dveh dneh izostanka M.naredila sem jih 3. , v različnih dneh. Ma ti si še mlada, vse se bo zgodilo pravi čas..... ....upam zate, glede na to, da si to tako močno želiš, čimprej. :) Hej, ja meni je bilo rečeno, da bodo odstranili pregrado in vaginalno pregledali maternico in jajčnike - z neko tekočino, ne vem, kako se to imenuje. Če se slučajno ne bi dobro videlo oz. bi bilo potrebno kaj odstraniti, mi bodo naredili tudi laparoskopijo - tak je dogovor in jaz sem se itak strinjala s tem. Srčno upam, da to ne bo potrebno in da bom že do takrat! ;))) Kako dolgo so tebi svetovali, da po operaciji ne zanosiš? Se spomniš? Ful sem vesela, da si se javila, ker si mi dala upanje, ker si imela podobne težave, kot jaz. Trenutno razmišljam takole - naj že pride , če misli, da lahko grem v naslednji krog in zanosim, ali pa naj je sploh ne bo! :)))) Samo ti dve možnosti ima, ali pride zadnjič ali pa sploh ne več! Lepo bodi in UŽIVAJ!
|