|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mlečna kašica
24.8.2005 18:41:45   
Slonica
pozdravljene!

ali lahko svoji 6 mesečni dojenčici ponudim vsak dan mlečno kašico in ali je potrebno okuse menjavat ali je lahko vsak dan ista (npr.jabolko korenček) glede na to, da jo ima zelo rada?

hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   mlečna kašica
24.8.2005 18:46:33   
Lu
Maja je tudi pred kratkim dopolnila 6 mesecev. Vsak dan ji dam ponavadi okoli 11 ure zjutraj korenček, jabolko, banano ( včasih malo kombiniram ). Zvečer ji pa dajem mlečno kašico tudi z banano samo da eno delam z vodo, drugo z mlekom. Zdaj počasi pop. pa jemo že krompirček, brokoli. Po mojem ni panike. Če jo ima rada ji jo kar dajaj. Ali pa mogoče kupi še eno pa ji daj enkrat eno drugi dan drugo.

Pa dober tek.

lp Lu in Maja:racka:

(odgovor članu Slonica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   mlečna kašica
24.8.2005 19:44:31   
Marogica
Jaz sem našemu menjavala, ker sem pač na sebe mislila-tudi jaz nimam rada vsaki dan enako večerjo ali kosilo... Je pa tudi fajn menjavat, da se otroček navaja na različna okuse.

(odgovor članu Slonica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   mlečna kašica
24.8.2005 21:56:27   
SISI25
Ko sem začela sem jima en teden dajala eno, drugi teden drugo, nato pa vsak dan različno. Mogoče pa bi dala dva dni eno, potem pa dva dni drugo in spet isto.

(odgovor članu Slonica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   mlečna kašica
25.8.2005 8:26:55   
babylove
Pri 6 mesecih je potrebno začeti uvajati že gosto hrano, ne zgolj mlečno kašo. Mlečna kašica se lahko ponudi v mlečnem obroku vsak dan in je fina, ker naredi mleko gostejše in bolj nasiti. Okuse je priporočljivo menjavat, da otrok spoznava različne okuse hrane.

(odgovor članu Slonica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   mlečna kašica
1.9.2005 22:21:41   
vrtnica777
jst pa mojemu dajem zvečer kar te mlečne grese z okusi namesto mleka

mal sm zdele zmedena

ampak vsaj spimo celo noč od osmih do sedmih

(odgovor članu Slonica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.