Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: karte za koncert (pomoč) 3.12.2011 17:22:14
|
|
|
|
alda
|
kaj pa je to za enga tako "dragega" koncerta!
|
|
RE: karte za koncert (pomoč) 3.12.2011 17:22:33
|
|
|
|
josephine27
|
Če poenostavim. A je boljše tribuna al ne?
|
RE: karte za koncert (pomoč) 3.12.2011 17:23:44
|
|
|
|
josephine27
|
kaj pa je to za enga tako "dragega" koncerta! verjemi da je vreden tega dnarja
|
RE: karte za koncert (pomoč) 3.12.2011 17:24:09
|
|
|
|
alda
|
Pa še odg. vsaj jaz sem vedno rajši na tribuni, ker vsaj oddaleč kaj vidim, ker sem bolj ta male sorte,pa še manj drenja je kot doli na parterju!
|
|
RE: karte za koncert (pomoč) 3.12.2011 17:26:05
|
|
|
|
alda
|
Saj ti verjamem: tudi jaz bi dala kar nekaj everčkov , če bi imela možnost Clashe al pa Cranberries v živo slišat
|
|
RE: karte za koncert (pomoč) 3.12.2011 17:38:29
|
|
|
|
josephine27
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda Pa še odg. vsaj jaz sem vedno rajši na tribuni, ker vsaj oddaleč kaj vidim, ker sem bolj ta male sorte,pa še manj drenja je kot doli na parterju! hvala. se tud jaz bolj k tribuni nagibam.
|
RE: karte za koncert (pomoč) 3.12.2011 17:55:34
|
|
|
|
urška
|
načleoma naj bi bilo tako, da so najdražje karte tam, kjer se najbolje vidi in sliši. se pravi, če gledaš na tribuni, bo to srednski del, ko si točno naproti odra. ob straneh so cenejše. sicer sem jaz za parter. je pa res, da hodim samo po rock koncertih, kjer je filing dol spodaj res super. BTW, a to gledaš za Bruca v trstu? potem definitivno predlagam parter, pa na dan koncerta dovolj zgodaj bit pri vhodu, da prideš čisto spredaj on je namreč eden redkih, če ne edini, ki še vedno nima ograje med odrom in publiko.
< Sporočilo je popravil urška -- 3.12.2011 17:57:03 >
|
|
|
|
RE: karte za koncert (pomoč) 3.12.2011 18:02:50
|
|
|
|
josephine27
|
BTW, a to gledaš za Bruca v trstu? potem definitivno predlagam parter, pa na dan koncerta dovolj zgodaj bit pri vhodu, da prideš čisto spredajuser posted image on je namreč eden redkih, če ne edini, ki še vedno nima ograje med odrom in publiko. kolk pa je to dovolj zgodaj? sm že v letih ko bivakiranje pred vhodom ne pride v poštev .
|
RE: karte za koncert (pomoč) 3.12.2011 18:11:25
|
|
|
|
naja17
|
Jaz sem ponavadi za parter in čim bližje odru, če je to kak žurerski/rock koncert. Za kakega Lord of the dance ali Oliverja ali kaj vem Alicia Keys a bi pa vzela tribuno.
|
|
|
|
RE: karte za koncert (pomoč) 3.12.2011 20:07:10
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: josephine27 Kupujem vstopnico za koncert. Tiste k po koncertih hodite kaj se najbolj splača kupiti ( sem kar kopirala ker se mi ne da pisat)? : Tribuna Pasinati Centrale Numerata Intero € 103,50 2 Tribuna Colaussi Centrale Numerata Intero € 103,50 3 Tribuna Pasinati Laterale Numerata Intero € 86,25 4 Tribuna Colaussi Laterale Numerata Intero € 86,25 5 Prato Posto Unico Intero € 63,25 6 Curva Furlan Posto Unico Intero € 57,50 Aja prevoda ne rabim. Je sploh kaka razlika al tako al tako nč ne vidiš ?Slišiš pa najbrž povsod?! stadion Nereo Rocco v Trstu...B.S. tu si poglej posatvitev stadiona/tribun http://www.radioattivita.com/concertitutte-le-date/921-bruce-springsteen jaz bi ali prato /travnik-parter ali tribuna centrale
< Sporočilo je popravil thaiss -- 3.12.2011 20:08:22 >
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: karte za koncert (pomoč) 4.12.2011 7:07:37
|
|
|
|
josephine27
|
hvala za predloge. karte kupljene
|
RE: karte za koncert (pomoč) 4.12.2011 8:27:21
|
|
|
|
thaiss
|
bravo!!!
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: karte za koncert (pomoč) 4.12.2011 10:56:31
|
|
|
|
josephine27
|
thaiss vidim, da si čisto navdušena . a ti greš tudi?
|
RE: karte za koncert (pomoč) 4.12.2011 12:14:59
|
|
|
|
urška
|
IZVIRNO SPOROČILO: josephine27 BTW, a to gledaš za Bruca v trstu? potem definitivno predlagam parter, pa na dan koncerta dovolj zgodaj bit pri vhodu, da prideš čisto spredajuser posted image on je namreč eden redkih, če ne edini, ki še vedno nima ograje med odrom in publiko. kolk pa je to dovolj zgodaj? sm že v letih ko bivakiranje pred vhodom ne pride v poštev . če sklepam po nicku,leta ne bi smela bit problem meni ne bi bil problem cel dan tam viset, sam ne najdem nobenga ki bi bil pripravljen isto narest pa sem malček starejša kot ti (vsaj tko mislim) sicer pa, bravo za nakup greš prvič n njegov koncert? jaz grem že petič
|
|
|
|
RE: karte za koncert (pomoč) 4.12.2011 12:46:02
|
|
|
|
josephine27
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška IZVIRNO SPOROČILO: josephine27 BTW, a to gledaš za Bruca v trstu? potem definitivno predlagam parter, pa na dan koncerta dovolj zgodaj bit pri vhodu, da prideš čisto spredajuser posted image on je namreč eden redkih, če ne edini, ki še vedno nima ograje med odrom in publiko. kolk pa je to dovolj zgodaj? sm že v letih ko bivakiranje pred vhodom ne pride v poštev . če sklepam po nicku,leta ne bi smela bit problem meni ne bi bil problem cel dan tam viset, sam ne najdem nobenga ki bi bil pripravljen isto narest pa sem malček starejša kot ti (vsaj tko mislim) sicer pa, bravo za nakup greš prvič n njegov koncert? jaz grem že petič ja moj nik mal vara tako da sva verjetno istih let. leta sama po sebi niso problem bolj to da imam doma 2 mala škržada ( 3 leta in 2 meseca). drugače tud meni ne bi bil problem tam cel dan viset tako pa žal ne gre. grem pa prvič na njegov koncert ja. glede na to da greš že petič te sploh ne bom vprašala kako je.
|
RE: karte za koncert (pomoč) 4.12.2011 14:05:19
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: josephine27 thaiss vidim, da si čisto navdušena . a ti greš tudi? vse kaže da ja
|
|
|
|
RE: karte za koncert (pomoč) 4.12.2011 14:12:39
|
|
|
|
urška
|
IZVIRNO SPOROČILO: josephine27 grem pa prvič na njegov koncert ja. glede na to da greš že petič te sploh ne bom vprašala kako je.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?