Poka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolonice Vse se konča, ko začnem omenjati alkohol in pitje. Ima namreč samo on prav in je zadeva zaključena, ker nikamor ne pridem. Pravi naj potrpim, ker da je preobremenjen v cca. 3 letih se bomo namreč vselili v hišo brez kredita. Saj glede tega mu res nimam kaj očitati, pa vendar me moti to, da porabi pretežno prosti čas za gostilno in prijatelje. Mi je pa včeraj rekel, da če jaz nočem z njim v gostilno se družiti s prijatelji, da on ne bo hodil na izlete, ker mu to ne paše in je utrujen. Da je njemu ljubše na morju... Moram rečt, da drugam kot na morje- gremo res , pogosto-smo približno 1 mesec in pol na morju-ne hodimo. Mi pa je včeraj rekel, da njega motijo malenkosti pri meni in da se vse začne pri malenkostih, ko se ne preoblečem takoj, ko pridem domov in da se ne oglasim ta telefon. In da je to isto, kot to da mene moti njegovo pitje alkohola. Tvoj mož je kreten... Mi ni jasno, kako se boste vselili v hišo v treh letih, če pa itak nič ne dela. Razen če se ukvarja s sumljivimi posli. To, da hodiš v gostilne, ni delo. Pri naju je bil isti cilj - hiša. Z minimalnim kreditom, res skoraj nič, sva bila v treh letih notri, še malo prej, ampak sva delala kot norca cele dneve in v službah, kar pa ne, pa na bajti. Če bi res delal, se mu ne bi dalo v gostilno. Pri naju je pivo v hladilniku za okras... Ne pije nihče, sploh pa ne z razlogom. Problem pri tebi je, da imaš materialno vse in se ti je težko od tega poslovit. Tvoj mož je na notri zelo plehka oseba, če mene vprašaš... Kako si sploh dovoli te poniževat, a si mu že omenila, da so pri tebi pa te malenkosti že prerastle v nekaj večjega? Gradnja hiše je zahtevna stvar, sem dala skozi... Po mojem to nekdo, ki je tako neodgovoren, ni sposoben izpeljat - mogoče, sam tudi narejeno ne bo tako kot mora bit. Poznam ljudi, iz foha BTW, z veliko več denarja kot midva, ki jim nikakor ne uspe do konca - problem je v njihovih nerealnih predstavah in ne vem, mislijo, da se bo samo naredilo. Ko bo treba delat, bo tvoj mož na neki točki obupal. Povem ti pa, ker imam celo očeta gradbinca, alkohol, kot večina v tem... Vodil sicer včasih cela gradbišča v bivši Yu, ko je pa prišlo do te točke - preko mere, pa ni bil sposoben končat svoje lastne hiše. Ker ne vem, čut za odgovornost, kaj je treba, propade. Pa denar ni bil problem, sam ko padeš tako nizko, je problem.
|