Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ali lahko to zahtevajo? 30.11.2011 19:11:39
|
|
|
|
kalbo
|
V tem primeru lahko zahtevaš vračilo kupnine.
|
|
|
|
RE: ali lahko to zahtevajo? 30.11.2011 19:15:12
|
|
|
|
nynna
|
In se potem zadovoljim s slabšim aparatom, ker za mojo kupnino obstaja samo slabši kot je bil moj.
|
|
|
|
RE: ali lahko to zahtevajo? 30.11.2011 19:24:54
|
|
|
|
Paštetka
|
A sta samo dve vrsti tega aparata? Lahko da najdeš boljšega za isto ceno. Zakaj slabšega? Drugače pa je po moje to čisto fer. Jasno je, da če enakega stroja za boljšega doplačaš. Jaz bi že tako storila.
|
|
|
|
RE: ali lahko to zahtevajo? 30.11.2011 20:56:53
|
|
|
|
sončnica24
|
Kaj pa v kakšni drugi trgovini tudi ni več enakega? V takem primeru bi jaz vzela denar in ga drugje poiskala.
|
|
|
|
RE: ali lahko to zahtevajo? 30.11.2011 21:22:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja ne vem ... meni se je pokvaril fotoaparat in ker ga ni bilo možno popraviti, ravno takih pa niso več prodajali, so mi ga brezplačno zamenjali za njegovega naslenjika, ki je bil jasno tudi dosti boljši. Tako da jaz mislim, da si upravičena do modela, ki je naslednik tvojega.
|
|
|
|
RE: ali lahko to zahtevajo? 1.12.2011 8:03:58
|
|
|
|
kalbo
|
Upravičena je do vračila kupnine. V takšnem primeru se vzame kupnino (tega se izogibajo ko kuge) in se poišče aparat drugje.
|
|
|
|
RE: ali lahko to zahtevajo? 1.12.2011 9:22:22
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: nynna Situacija je sledeča. Pokvaril se nam je en aparat ki je še v garanciji. Aparata ni mogoče popraviti in mi pripada nov. Ker pa ta aparat ni več na voljo, hočejo v tej trgovini, da kupim nov aparat in ga seveda tudi doplačam ker stane več kot je stal ta ki se nam je pokvaril. Lahko pa vzamem drugega za isto ceno vendar slabšega.Kaj bi vi naredile oz kakšne so moje pravice? Hvala lepa za odgovore. verjetno si mislila, da vzameš nov aparat in doplačaš razliko. Jz bi se verjetno odločila za to varianto ali pa ti preostane to, kar ti je napisal že kalbo. V Otikinem primeru gre pa pač za odlično poslovanje trgovca, kateremu je zadovoljstvo stranke pomembnejše od parih evrčkov dobička. Taka praksa pa je žal redkost.
|
|
RE: ali lahko to zahtevajo? 1.12.2011 11:41:25
|
|
|
|
kalbo
|
Saj zato pa pravim, da se lepo zahteva vračilo kupnine, ker to je za trgovca najslabša možnost. Če se ne zna obnašat je to njegov problem. Ko pa veš, da rajši faše kugo kot pa da bi vrnil denar, pa lahko izsiliš lep popust za boljši aparat in minimalno doplačaš. Sam ne se jim dat našponat.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?