nalgaber
|
Joj punce...kok lepo ...Moj lubi je tut doskrat ful sladek, kljub temu, da na zacetku zveze kaj taksnega od njega sploh nisem pricakovala - zgledu je tko trdn! Najlepse: ko sem mu povedala, da sva noseca - in me je pogledu in reku: Res? Gledu je tako grdo, da me je postalo strah - in potem se je vstal mi dal lubcka in zacel pozno zvecer tulit na ves glas: BEBO BOVA DOBLA in pa ATEK BOM! Nato pa mi je reku...ljubim te, moja mala mamica...
Prejsni teden mi je rekel, ce bi se porocila z njim - meni ni bilo jasno prav nic, ker imava oba zelo opredeljen odnos do poroke, ki se nama ne zdi nic kaj potrebna (za1x) - pa ga jaz gledam kot mladi bikec, pa rece, res ljubica - pa mu recem ja - in odgovor: lahko naslednjo soboto, to imam tekmo, naslednjo sem pa frej - hotela sem povedat to, ker sem se tako iz srca nasmejala - in ker pridejo vsaki dan taksni trenutki, ko se iz srca smejiva.
Predenj sem sla k G, in sicer sem ze opravila test, vendar me je bilo tako strah, da ne bi bila noseca - me je potolazil na najlepsi nacin - zvecer sva lezala pred Tvjem, pa me je malo bozal - nakar mi je rekel: Lubica, jst vem, da si ti noseca, ker mas tko napete prsi ...
Mah ogromno je taksnih trenutkov, ko me preseneca, ljubi, mi podarja stvari (najbolj mi sezejo k srcu 300g Milke z mandlji), gradi in se trudi za najin odnos, me spostuje in ima rad. To so stvari, ki mi pomenijo najvec - pa seveda, ko kdaj pa kdaj odpove kaksno partijo tenisa samo zato, da bi bil z menoj! In pa ker preseneca ravno takrat, ko jaz ne pricakujem - zato je sreca se toliko bolj popolna! (In ker mi dovoli, da pospravljam njegovo smrdeco hokej opremo !!)
|