|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj je naredil za vas?
24.8.2005 21:51:30   
Skabi
Ko me je še osvajal, je na enih karaokah samo zame zapel Ljubil bi se s teboj.

Svoji mami me je predstavil: "To je moja najdražja."

Preselil se je v moj domači kraj.

Pretrpel je vse moje nosečniške izbruhe in zdaj prenaša peklenske PMS-e.

Vsako drugo nedeljo lahko spim, kolikor lahko (rekord - do pol devetih zjutraj)

(odgovor članu KiSsMyAsS)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   [Brisano sporočilo]
24.8.2005 22:20:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 27
   Kaj je naredil za vas?
24.8.2005 22:34:26   
Anonimen
Včasih mi je zjutraj, ko je šel pred menoj od doma, za brisalcem pustil vizitko in nanjo napisal ILY. Uf, kako nama je bilo takrat vroče pri srcu.:)
Najbolj pomembno pa je, da takrat, ko sem jaz z živci že čisto na koncu zaradi česa ali predvsem koga (razen če je to zaradi njega:)), stvar vzame v svoje roke in lahko glavo kot noj v pesek zarijem v njegova močna moška prsa.

Neposredna povezava do sporočila: 28
   Kaj je naredil za vas?
24.8.2005 22:47:13   
Anonimen
Toliko lepega je naredil, da se težko odločim za eno samo "stvar"...
...ampak recimo, da je najlepša stvar ta, da me ima rad...

Neposredna povezava do sporočila: 29
   Kaj je naredil za vas?
24.8.2005 22:54:38   
polona2
Ni ravno romantik, zato ne bi o raznih vrtnicah in podobnem,
zame in za najino hčerko naredi veliko, vsak dan, je pa vse skupaj precej podobno postu od Seven, z razliko od tega, da midva ne pričakujeva :duda:.
Pa "svaka mu čast", da me prenaša...

Neposredna povezava do sporočila: 30
   Kaj je naredil za vas?
24.8.2005 23:50:36   
ribica.
Verjel je vame in me sprejel tako kot sem. S tem mi je dal spoznanje, kdo v resnici sem. Omogočil mi je, da skupaj rasteva. In dal mi je ljubezen, brez tega ne bi bilo nič.

Še danes mi daje vse to.

Neposredna povezava do sporočila: 31
   [Brisano sporočilo]
25.8.2005 0:02:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 32
   Kaj je naredil za vas?
25.8.2005 15:54:13   
Anonimen
Hoj!
Fuuul sem ti hvaležna za tole temo. Po tvoji zaslugi sem za nekaj minut ustavila čas in se z užitkom spomnila tistih prav posebnih trenutkov, ki so po njegovi zaslugi ostali nepozabni. Uh, res je kar nekaj tega nabralo v najinih 17 letih! Lepo mi je znjim!
Nojči:sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 33
   Kaj je naredil za vas?
26.8.2005 14:09:58   
Sarina
Tudi za mene je bilo najlepše, ko me je pred 2 letoma zasnubil na skalah v Izoli, ker obožujem morje.9nebesa:love:9nebesa:love:9nebesa

Neposredna povezava do sporočila: 34
   Kaj je naredil za vas?
1.9.2005 11:19:44   
mamsi
-Ko mi je reku, veliko predenj sva hodila, da sm mu sorodna duša,
-ko mi je naredu omaro za cunje,(k je že glih tišler) in me s tem povabil živet k njemu,
- ko mi je na nekem smučanju rekel, da sio želi otroka z mano

Neposredna povezava do sporočila: 35
   Kaj je naredil za vas?
3.9.2005 11:12:01   
nalgaber
Joj punce...kok lepo ...Moj lubi je tut doskrat ful sladek, kljub temu, da na zacetku zveze kaj taksnega od njega sploh nisem pricakovala - zgledu je tko trdn! Najlepse: ko sem mu povedala, da sva noseca - in me je pogledu in reku: Res? Gledu je tako grdo, da me je postalo strah - in potem se je vstal mi dal lubcka in zacel pozno zvecer tulit na ves glas: BEBO BOVA DOBLA in pa ATEK BOM! Nato pa mi je reku...ljubim te, moja mala mamica...
Prejsni teden mi je rekel, ce bi se porocila z njim - meni ni bilo jasno prav nic, ker imava oba zelo opredeljen odnos do poroke, ki se nama ne zdi nic kaj potrebna (za1x) - pa ga jaz gledam kot mladi bikec, pa rece, res ljubica - pa mu recem ja - in odgovor: lahko naslednjo soboto, to imam tekmo, naslednjo sem pa frej - hotela sem povedat to, ker sem se tako iz srca nasmejala - in ker pridejo vsaki dan taksni trenutki, ko se iz srca smejiva.
Predenj sem sla k G, in sicer sem ze opravila test, vendar me je bilo tako strah, da ne bi bila noseca - me je potolazil na najlepsi nacin - zvecer sva lezala pred Tvjem, pa me je malo bozal - nakar mi je rekel: Lubica, jst vem, da si ti noseca, ker mas tko napete prsi ...
Mah ogromno je taksnih trenutkov, ko me preseneca, ljubi, mi podarja stvari (najbolj mi sezejo k srcu 300g Milke z mandlji), gradi in se trudi za najin odnos, me spostuje in ima rad. To so stvari, ki mi pomenijo najvec - pa seveda, ko kdaj pa kdaj odpove kaksno partijo tenisa samo zato, da bi bil z menoj! In pa ker preseneca ravno takrat, ko jaz ne pricakujem - zato je sreca se toliko bolj popolna! (In ker mi dovoli, da pospravljam njegovo smrdeco hokej opremo !!)

Neposredna povezava do sporočila: 36
   Kaj je naredil za vas?
3.9.2005 14:58:53   
LARIKA
ko me zaljubljeno gleda,kot na prvem zmenku, ko kar odlepil podgleda z mojega obraza in ko mi reče ljubim te mucek moj,sem čist mehka

Neposredna povezava do sporočila: 37
   Kaj je naredil za vas?
3.9.2005 15:00:37   
LARIKA
ko kar ni odlepil- sem mislila

Neposredna povezava do sporočila: 38
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

ime na S
katarincatinca77

Kaj vam je lepše?

Sara (47%)

Sabrina (7%)

Stella (22%)

Sofia (23%)

Število vseh glasov: 239

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!