|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Big Bang kupončki - prosim zanje!
29.11.2011 8:41:42   
nikapikanika1
user posted image Zdravo!

Je kdo tako dober in bi mi odstopil Big Bangove kupone za popust? Doma se nam je v enem dnevu pokvaril pralni stroj in hladilnik. Vsakih 20 EUR nam bo prišlo prav.

Če jih ne boste uporabili lepo lepo prosim. Bom zelo zelo hvaležna in vesela.

pišite na moj mail:

nikapikanika@yahoo.com

ALI tukaj na zasebno sporočilo!user posted image

Lepo lepo prosim in se že vnaprej iz srca zahvaljujem!! user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Big Bang kupončki - prosim zanje!
29.11.2011 9:07:52   
mojca*
nika, tudi če dobiš kupončke, ti ne bodo pomagali.
lahko jih vnovčih namreč ob nakupu do 100e.
piše na kartončku, kamor jih zbiraš, pa tudi kupili smo pralni stroj ta mesec in mi je prodajalka isto rekla.....:(

(odgovor članu nikapikanika1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.11.2011 9:42:03   
nikapikanika1
Hm--to ni res.Ker sem se pozanimala. Dobiš jih za vrednost do 100 eur na posamezni artikl. Porabiš pa jih lahko brez problema!

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.11.2011 9:50:45   
Oceania

IZVIRNO SPOROČILO: mojca*

nika, tudi če dobiš kupončke, ti ne bodo pomagali.
lahko jih vnovčih namreč ob nakupu do 100e.
piše na kartončku, kamor jih zbiraš, pa tudi kupili smo pralni stroj ta mesec in mi je prodajalka isto rekla.....:(

Točno tako je. In to piše tudi  na samem ovitku za te zbirne kupončke.

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.11.2011 14:08:59   
Brbs
Jaz imam 2 kupona, če jih želiš, mi daj naslov na zs.

Piše pa, da jih moraš zbrat 6 in boš pri nakupu nad 50 eur dobila 20eur popusta. Predvidevam, da če kupiš pralni stroj za 200 eur, ne dobiš 4x20 eur popusta (če bi imela 24 kuponov), ampak samo 20...lahko pa vprašam kolegico, ki je poslovodkinja v big bangu

lp

(odgovor članu Oceania)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.11.2011 19:29:45   
nikapikanika1
Sem poslala ZS :) Hvala!

(odgovor članu Brbs)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?