Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Big Bang kupončki - prosim zanje! 29.11.2011 9:07:52
|
|
|
|
mojca*
|
nika, tudi če dobiš kupončke, ti ne bodo pomagali. lahko jih vnovčih namreč ob nakupu do 100e. piše na kartončku, kamor jih zbiraš, pa tudi kupili smo pralni stroj ta mesec in mi je prodajalka isto rekla.....:(
|
|
|
|
RE: Big Bang kupončki - prosim zanje! 29.11.2011 9:42:03
|
|
|
|
nikapikanika1
|
Hm--to ni res.Ker sem se pozanimala. Dobiš jih za vrednost do 100 eur na posamezni artikl. Porabiš pa jih lahko brez problema!
|
|
|
|
RE: Big Bang kupončki - prosim zanje! 29.11.2011 9:50:45
|
|
|
|
Oceania
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca* nika, tudi če dobiš kupončke, ti ne bodo pomagali. lahko jih vnovčih namreč ob nakupu do 100e. piše na kartončku, kamor jih zbiraš, pa tudi kupili smo pralni stroj ta mesec in mi je prodajalka isto rekla.....:( Točno tako je. In to piše tudi na samem ovitku za te zbirne kupončke.
|
|
|
|
RE: Big Bang kupončki - prosim zanje! 29.11.2011 14:08:59
|
|
|
|
Brbs
|
Jaz imam 2 kupona, če jih želiš, mi daj naslov na zs. Piše pa, da jih moraš zbrat 6 in boš pri nakupu nad 50 eur dobila 20eur popusta. Predvidevam, da če kupiš pralni stroj za 200 eur, ne dobiš 4x20 eur popusta (če bi imela 24 kuponov), ampak samo 20...lahko pa vprašam kolegico, ki je poslovodkinja v big bangu lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?