|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Gala prireditev
28.11.2011 15:18:53   
sakuL
Zdravo.

Rabila bi pomoč in sicer sem popolnoma enostavno dekle, ki se ne zna nekako lepo urediti. Sem urejena, ampak ne tako....kaj pavem.. v življenju nisem imela na sebi pudra, vse kar namažem so trepalnice in včasih namažem veke. V glavnem preprosto!
Nisem ljubljenka kril imam pa rada hlače na peglo, začela sem celo sem pa tja nosit kakšne pete(škornje, da ima moja noga oporouser posted image ).

Problem je pa ta, ker sem dobila dokaj high vabilo in sicer grem na to gala prireditev kjer bo kar mrgolelo poslovnih ljudi, predsednik, ministri, ni da ni kdo vse bo tam... jaz pa ze samo pomislm na vse to pa se počutim kot en odpadnik.

Kaj obleči za tako prireditev?
Krilo/kostim?
Kakšne slike kako hodijo tja napravljeni (jaz nisem našla ničuser posted image )
make up? Kakšen, koliko, je pametno it h kozmetičarki, da te uredit, ali zadovoljuje, da te uredi nekdo doma, ki ima tudi roko za to...?

Prosim za pomoč.
Prvič grem kam tako, edino kjer sem morala biti malo bolj urejeno je bila moja maturauser posted image .
Hvala.



_____________________________

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Gala prireditev
28.11.2011 15:47:04   
Hope2
Hihi, sem lani imela isto težavo, make up sem si šla naredit zastonj v supernovo- kjer so reklamirali neke natur šminkeuser posted image , Poglej če imaš to vaianto še kje. Vizažistke so bile fenomenalne.

Sem pa jaz šla gledat na internet stare slike iz prejšnjih let, isto gala prireditev, kot sme bila vabljena...in si pol kupila nekaj, kar mi je bilo všeč in je imela oblečeno ena s podobno postavo. Jaz sem bila vabljena na menedžerjev gala koncert v decembru v cankarjevem domu. Ampak do tja nisem prišla, saj ko sem prišla od frizerja, z make up-om in novo frizuro in sem se hotla oblečt v obleko, je mali fasal vročino 39 in sem ostala doma. Sicer sem bila kar vesela, da mi ni blo treba ituser posted image - se ne najdem v takih krogih



(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Gala prireditev
28.11.2011 15:56:47   
Pia*
Sama se oblečem za poslovne sestanke tako, da imam po večini vsaj v 90% srajco (brez dekoltejov). Nara Camici ima meni modne,elegantne, različnih krojev srajce.
Spodaj imam pa oprijeto krilo do kolen. Najlonke in čevlje z zaprto peto. V večini imam krilo v temnih barvah (črna zmaga) srajce pa nikoli v nekih živih. Čevlj imam tudi temnejše.

Frizura, spuščeni nakodrani lasje, obraz imam napudran,ker imam grozno rdečkasto kožo(posledica mazoljev v pobrteti)ampak vse v mejah normale. Namazano imam potem samo še trepalnice.


Je pa res, da v držbi predsednika nikoli nisem bila.

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Gala prireditev
28.11.2011 16:02:56   
sakuL
hm hm :)
ok hope2, imas kje kakšne slike kako se napravit...jaz si niti ne predstavljam kaj blect.

pia*: ampak to ni ravno posloven sestanek, to je kakor neko srečanje vseh..kaj pa vem kolkih ljudi, jaz sem povaljena od nekoga, kje v teh vodah, verjetno bom sla s svojim partnerjem...upam,da mi uspe med vsemi unimi potem najdit pa tudi tega k meje povabiluser posted image

res si ne predstavljam...kaj,kako...

v okolici kranja, če se kaj takega odvija (tale make upa zadeva)user posted image kaj pa vem, prvic slišimuser posted image


_____________________________

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu Pia*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
28.11.2011 16:13:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sakuL)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Gala prireditev
28.11.2011 16:24:08   
Hope2
http://www.finance.si/297897/FOTO-18.-Managerski-koncert
tu je ena prireditev s slikami, druge si poišči, saj so več ali manj vsi koncerti in gala prireditve fotografirane. Če ni slik, potem vpiši v prazen okenček rumene besede

Sem se pa jaz opravla točno tako, kot je napisala pia, črno ozko krilo do kolen (preprosto), široki črn pas, bela telirana srajca, nežen nevpadljiv make up, zlikani spuščeni lasje. In pol mi je mož rekel, da so bile mlade več ali manj tako oblečene, starejše pa bolj v kostimih. Hlačnih kostimov ni videl

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 28.11.2011 16:26:30 >

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
28.11.2011 16:37:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Hope2)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Gala prireditev
28.11.2011 16:44:30   
sakuL
o boh v kaj se spuščam user posted image

hm..mau sem krampasta kar se takih zadev tiče, pa vseeno. Potem je bolje da si nekako kupim, črno do kolen kiklo...kakšne čevlje, glede na letni čas, ki je pred vrati?
kaj čez srajco?

a telm kozmetičnm salon je za zaupat, da te namažejo temu primerno(dogodku), da ne pretiravajo z ličili, bi se loh reklo,da vedo kaj delajo? al.... rajši kam drugam...

jest sem tak skeptik in čeje kaj novega, si enostavno ne upam priti ven na plano, bi najraje kar odklonila povabilouser posted image


_____________________________

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
28.11.2011 16:55:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sakuL)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Gala prireditev
28.11.2011 17:45:34   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: MILLEENA

Kolikor imam izkušenj ni dobro imeti ravno belih srajc, bluz in svetlejših odtenkov ter kakšne vpadljive rdeče. Še posebej, če se želi Sakul skriti v množici. 90 odstotkov toalet na recimo tem 18. managerskem plesu je temnih oziroma črnih. In recimo za CD, Gallusovo dvorano npr. če se koncert snema priporočajo vsem temne toalete...


Pa je vseeno kar nekaj belih bluz, oblek, šalov... rdečih oblek... zelenih oblek, izstopajočih... itak imaš pol čez nekaj črnega in zakriješ vso tisto belino. ne vem, saj tu je itak le peščica  slik (pa še vseeno najdeš belo srajco in rdečo obleko), realnost tam pa je druga. V bistvu je med tisto množico precej malo taolet (vsaj tako pravi moj mož, ki je tam vsako leto) user posted image .
Itak je vse odvisno za kak gala večer gre, tudi kak tip človeka si, kako postavo imaš, kolk maš pod palcem...


(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
28.11.2011 18:04:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Hope2)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Gala prireditev
28.11.2011 22:35:42   
KT
Little black dress bo zadostila vsem "pravilom" dress code za tako priložnost (najsi bodi večerna ali cocktail obleka, pod pogojem da pokriva kolena - pa ne dolga, seveda, da ne boš iz7gledala kot čarovnicauser posted image ) - težko sicer rečem kakšno, ker ne poznam tvoje postave, ampak recimo:
http://ep.yimg.com/ca/I/edressme_2182_796147087
http://ep.yimg.com/ca/I/edressme_2182_286442014

Zgoraj obleči svetlejšo (svetlo sivo, "bejž", itd., lahko pa tudi črno - in se potem poigravaš z dodatki in čevlji) jakno, lahko "a la Chanel stil", ali pa po domače eleganten "reklc":
http://chaneljacket.blogspot.com/2009/10/chanel-style-jacket-at-ann-taylor.html
http://www.neimanmarcus.com/store/catalog/prod.jhtml?itemId=prod143440084&parentId=cat22460734&masterId=cat000727&index=110&ecid=NMALRJ84DHJLQkR4&CS_003=5630585 (pa ne se zdaj zapičit, da sem prilimala neke znamke user posted image - gre samo zato, da prikažem stil)
ali pa daljši, če tako narekuje postava:
http://www.neimanmarcus.com/store/catalog/prod.jhtml?itemId=prod136110059&parentId=cat15940733&masterId=cat000727&index=75&ecid=NMALRJ84DHJLQkR4&CS_003=5630585

Poigraj se s čevlji, če noge dopuščajo pete, izberi "poštene štikle", če ne, salonarje s 3-5 cm pete. Najlonke 8 do max 15 den.
Šal, torbica, ogrlica - rdeča, svetlo siva (za bolj umirjene), vijola, itd.

Pa uživaj! Takšni "eventi" pri nas dopuščajo veliko svobode, vzemi si jo user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Gala prireditev
28.11.2011 22:36:41   
KT
Aja, pa oprostite, "limanje" slikic je moja šibka stran user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Gala prireditev
28.11.2011 22:41:42   
sakuL
ja nekaj bo potrebno poiskat. Sem kaj pa vem bolj sportne postave. mam tko nabite noge, splho meča in se kratkih kril kar izogibal, ker se počutim....kot ronaldo v kriluuser posted image

grem tja s fantom, povabil pa meje poslovni partner. Kaj se bo tam dogajalo, nimam blage, niti nevem kako bo to vse izgledalo.... poznala bom verjetno samo svojega in tega kme je povabil...user posted image

rada sem urejena...sam moja urejenost je , kaj pa vem...za v službo (tam moram tudi dokaj bit urejena, npr. ne nosim kavbojk...)Nosi hleče na peglo, zgoraj srajčka... tko...

mam bolj kratke lase...tut sanja se mi ne kako naj potem z recimo kratkim črnim krilom, naredim fensi frizuro, ker mam bolj ....tako "športno"user posted image user posted image

rada bi čimveč slikc s takih prireditev, da si bi mogoče znala predstavljati vse to....

drgac pa hvala vam za nasvete... make up, definititvno nevpadljiv. Jutri moram zrihtati frej za tisti dan, ker ze vidim, da bo cel kup letanja....

Kje lahko pogledam za kakšne take fensi zadeve? avstria-atrio? slovenija-btc?
za bolj malo denarja...ker bo kar nekaj naneslo vse skupaj user posted image
sem pa energična oseba, in nekaj popolnoma crnega ....upam, da me nebo pojedla črninauser posted image


_____________________________

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Gala prireditev
28.11.2011 22:47:51   
sakuL
u KT hvala za izčrpen odgovoruser posted image

ja krilca so m ikar všeč....samo kako bo to izgledalo na meni... nisem debela, nosim S, včasih XS, samo imam pa močne noge,stegna in meča.... spet eni pravjo da ne, drugi da ja...

Petke, ja zdej se trudim jih nosit...bi potrpela cca 5 cm...sam ne štikla,...bolj neki udobnega, čvrstega, ne kuj tistih palčk na čevljih.
Ase to tm kej pleše'?

Ja to si nekak želim enkrat poiskusit ta blišč, pa se mi je mogoče sedaj nasmehnila sreča... user posted image jaz  pa jo  ne upam izkoristit....


zakaj ne obleka do gležnjev (črna), spredaj zaprta, zadaj preko hrbta kukr biserčki v obliki "Ognja" razpora do križa.... bom poiskusla slikat obleko, pa pripopam slikico sem .....user posted image




_____________________________

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...
Kako izbrati idealno sobo za vašega otroka?
Pri opremljanju otroške sobe za šolarja je ključno ustvariti funkcionalen delovni kotiček, poskrbeti za organizacijo, pr...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?