Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Moški beg pred težavami in posledice za družino 24.8.2005 14:24:57
|
|
|
|
mila31
|
Jo imam doma. Res vredno branja.:)
|
|
|
|
Moški beg pred težavami in posledice za družino 24.8.2005 21:51:33
|
|
|
|
Gina
|
Prvi opis zgoraj, je opis mojega očeta.8) Samo sklepna ugotovitev ni pravilna. Z nobenim prelaganjem odgovornosti nanj, niti z nobenim pogovorom ni bilo nikoli boljše, niti ne verjamem, da bi v takem primeru na tak način sploh lahko bilo. Drug link moram pa še prebrati.:)
|
|
|
|
Moški beg pred težavami in posledice za družino 25.8.2005 9:25:58
|
|
|
|
coolbabe
|
Živjo Joe, prebrala sem taprvo Gostečnikovo knjigo "Srečal sem svojo družino" pa me zanima kje bi se dalo dobit tole drugo? Meni so v prvi knjigi na dušo sedli predvsem odlomki o odnosu tašča-snaha, se mi zdi da jo zdej kr lažje prenašam :-) Lp, Alenka
|
|
|
|
RE: Moški beg pred težavami in posledice za d... 25.9.2005 11:00:03
|
|
|
|
Vanček*
|
Jaz imam doma knjige od p. Gostečnika in povem vam so vredne branja, tudi 2x ali 3x.... In sicer: - Srečal sem svojo družino - Srečal sem svojo družino II. - Poskusiva znova - Ne grenite svojih otrok - Psihoanaliza in religija - (tale je malce težja) - Biti mladostnikom starši - (to pa je super, kot nekakšen delovni zvezek).. Toliko zaenkrat..lepo branje... Lepo nedeljsko popoldne vam želim...Vančo
|
|
RE: Moški beg pred težavami in posledice za d... 27.9.2005 15:18:28
|
|
|
|
Jutra
|
Jaz sem ta link prebrala šele dons In bom spet isto odkokodajsala kot že nekajkrat: TV je lahko strup za medsebojne odnose. Imam slabe izkušnje njenega vpliva. Zato upam, da si jo do nadaljnega doma ne bomo omislili
|
|
RE: Moški beg pred težavami in posledice za d... 3.10.2005 15:19:30
|
|
|
|
kepa*
|
Šele danes prebrala odlomke. Zelo dobro. Si moram sposodit kako njegovo knjigo. Sicer sem ga pa kot študentka ob sredah poslušala v lj pri frančiškanih. Čudovit govorec. Se mi zdi, da je vedno načel temo, ki se me je v tistem trenutku najbolj dotaknila.
|
| Stran: [1] |
tašča in pospravljanje?tailorali vam tašča pride kaj pomagat pri pospravljanju ,kuhanju?da (
20%)
ne (
80%)
Število vseh glasov: 497Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!