|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Moram...
24.8.2005 13:21:58   
leah
rečt in vprašat, kaj za hudiča rabi Ringa Raja oz.informatik, ki skrbi za prenos strežnika ips.-koliko?5 dni, da uredi zadevo? Kolikor jaz vem od mojih kolegov, ki so zelo dobri informatiki, se tovrstne zadeve lahko uredijo v max.2.dneh.Je včeraj moj:love:, ki take stvari vsakodenvno profesionalno počne, kar zazijal, ko je prebral obestilo.
Ja in tudi mene zanima, kdo skrbi za te zadeve in kaj za:hudicek:bo počel teh 5 dni:zmeden2:???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Moram...
24.8.2005 13:28:03   
viv_
Ja RR niso profesionalci in to delajo v svojem prostem času, pa so si vzeli za vsak slučaj malo več časa!

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Moram...
24.8.2005 13:31:44   
Anonimen
Jaz tudi mislim, da je to zelo na široko zastavljeno in da bo prej fertik. Tudi nazadnje je bilo tako, da je bil mrk najavljen za 5 dni, pa smo bili drugi dan že nazaj v igri.

(odgovor članu leah)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Moram...
24.8.2005 13:36:25   
CatJa
leah, potem je pa cas, da stopi tvoj profesionalc na sceno ;)

Ja, pa obrn se na forum O portalu ..., kaj sprasujes nas laike? To je potem ze obiranje ........

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Moram...
24.8.2005 13:39:38   
vesnaRR
Leah, a prideš pomagat?

Sicer pa se ne selimo na nov strežnik, prenavljamo VSE.

Pa še nekaj izredno pomembnega:
Sodelovanje in uporaba portala Ringaraja.net je možnost, ki vam jo nudi portal Ringaraja.net, ni pravica. Je izključno prostovoljnega značaja.

Lp, (neprespana) Vesna

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Moram...
24.8.2005 13:54:21   
leah
Ja ja, sej vem, cel komplet pa to....sam zanimal me je.Nisem nič hudega hotla.Čudno se mi je namreč tudi meni zdelo, ker v takem času kot so si ga zastavili,je postavljenih lahko že kakih 6 zelo dobrih internetnih portalov.Tako, da komaj čaka, da vidim ta izdelek.

:rozica:

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Moram...
24.8.2005 13:55:18   
Anonimen
"Sodelovanje in uporaba portala Ringaraja.net je možnost, ki vam jo nudi portal Ringaraja.net, ni pravica. Je izključno prostovoljnega značaja."

Vesna, jaz pa tega ne razumem dobro :zmeden2: A mi lahko kdo malo bolj na izi razloži, prosim? Pa se ne zafrkavam :zmeden:

(odgovor članu leah)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Moram...
24.8.2005 13:56:14   
Anonimen
To pomeni, da je uporaba RR-a možnost za potencialne uporabnike.
Ni pa dolžnost RR-a, da ti nudi uporabo.

Tu je razlika...

(odgovor članu leah)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Moram...
24.8.2005 14:00:48   
leah
Ja verjetno je Vesna moj post razumela kot nekakšen napad na RR Team:)- in mi je napisala malo lepše, da če mi kaj ni všeč ne rabim obiskovat portala Ringaraja.net., ker oni niso tukaj zaradi mene ampak očitno bolj kot ne zaradi sebe:)-

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Moram...
24.8.2005 14:02:25   
Anonimen
Dvomim, da je bilo tako mišljeno...
RR, kot portal, ne bi funkcioniral brez nas, uporabnikov...

(odgovor članu leah)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Moram...
24.8.2005 14:02:49   
leah
Čeprav je uporaba portala PRAVICA tako moja kot od koga drugega, da sodeluje...ja Al bina, khmmm res tole nima kakega pretiranega pametnega smisla.Ampak ok, no nihče ni poponl.Se zgodi-oprostimo zaradi neprespanosti.

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Moram...
24.8.2005 14:04:17   
Anonimen
Če je RR portal javen portal, ima vsak uporabnik Interneta MOŽNOST pregledovanja portala...
Sodelovanje na portalu pa je možno samo za registrirane uporabnike - le te pa "generalštab" lahko selekcionira po lastni presoji; torej je to MOŽNOST uporabnika in ne PRAVICA...

(odgovor članu leah)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   Moram...
24.8.2005 14:06:36   
leah
Ja ja, Kerensa imaš prav.

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Moram...
24.8.2005 14:26:46   
Anonimen
No, hvala da sta se potrudili, čeprav še vedno ne zastopm...sej mogoče bolje, da ne :zmeden:

(odgovor članu leah)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   [Brisano sporočilo]
24.8.2005 14:31:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu leah)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   Moram...
24.8.2005 14:54:15   
lenika
Jaz pa mislim, da je Vesna s tem mislila, da oni to delajo prostovoljno in da za to nimajo časa 24 ur na dan, ker predvidevam, da poleg še hodijo v službo. Sicer pa je napisala tudi, da lahko katera ali kateri pride pomagat in potem bo gotovo hitreje narejeno.

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Moram...
24.8.2005 15:44:59   
Moyca_
Ja kje si ti. Sem te že iskala en dan gori in smo se spraševale kaj je s tvojo dieto in zakaj več nič ne poročaš pa ni bilo nobenega odgovora od tebe

http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?pogled=2&id=53237&msg=571299&idk=101

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Moram...
24.8.2005 15:55:16   
leah
Kje že Moyca?:zmeden2:
A z dieto?Bejbe v 14ih dneh sem shujšala 5 kg, tako, da sem zdaj na celih 50kg in mislim, da mi ni treba več hujšat, a?
Dieta je fenomenalna, počutim se odlično, krvni testi so bili boljši kot kdaj koli.Šla sem namreč na krvne teste pred in po dieti.Zdej jem kolikor toliko uravnoteženo(beri:večinoma čokolado, meso, jajca, ribe, ampak večinoma res čokolado), kilce so iste.Telovadim še ne-sem lena ko:hudicek:.Drugače pa dieto res priporočam vsem, ki radi veliko in dobro jeste.
Ni pa se mi dalo več pisat jedinlnike, oz.nisem imela časa, ker me dosti ni bilo doma.če pa katero kaj zanima naj pa kar vpraša.
Skratka dieta je uspela 100%.praktično sem že v prvi fazi izgubila tiste kile, katere sem nameravala.:bravo::bravo:

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Moram...
24.8.2005 16:14:28   
Anonimen
Leah, kakšna dieta že je to?

(odgovor članu leah)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   Moram...
24.8.2005 16:22:08   
leah
South Beach Diet.

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Moram...
24.8.2005 21:04:59   
BigWhale
Albina,

Ti lahko prides na RR prostovoljno in na njem prostovoljno sodelujes ampak, ko si tukaj se moras ravnati po pravilih, ki ti jih narekuje in oblikuje RR. Nisi ti tista, ki lahko RRju ukazuje.

Nekako ravno obratno od volilne pravice. Ko si stara 18 let se imas pravico registrirati kot volilec, razen v redkih izjemnih primerih (to pri nas poteka itak avtomatsko), nimas pa zato nobene vecje pravice priti na RR. Na RR lahko prides samo ce sprejmes pravila RRja. Ni pa dolznost RRja, da sprejme tebe. Ne rabi te.

Razumes zdaj? :)

Ve tam zgoraj pa nehajte zlobudrat o shujsevalnih kurah. Nehajte tipkat in bejzte ven laufat, ce ne boste mogle vstat iz stolov. :P

Sicer pa se strinjam z Leah. Pet dni se tudi meni zdi precej casa... ;) Ce bi pa rabili pomoc, bi pa bilo treba samo rect. :)

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?