Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kdaj vloga za vrtec oz. jasli 24.8.2005 11:38:52
|
|
|
|
SaaS
|
Kdaj se prijavit v vrtec, da bo še prostor, je zelo odvisno od vrca. Razpis za prijave je sicer ponavadi aprila, lahko pa se prijaviš tudi med letom. Če je prostor v vrtcu, je pa druga stvar. Zato je v nekaterih vrtcih to potrebno narediti kar nekaj mesecev, preden gre mali v vrtec. Jaz sem v našem najbližjem vrtcu spraševala julija (v vrtec -jasli bo šel oktobra) in je že zdavnaj vse zasedeno. V dveh vrtcih v Lj pa so mi rekli, da je še prosto. Konec julija sem na srečo torej še dobila prostor v vrtcu. Vlogo za znižano plačilo vrtca pa je potrebno urediti najkasneje 15 dni pred začetkom. Najboljše, da se malo pozanimaš v vrtcu, kamor misliš malega voziti, kako so kaj zasedeni. Ampak po moje se s tem ukvarjaj, ko boš na porodniški..
|
|
|
|
kdaj vloga za vrtec oz. jasli 24.8.2005 11:43:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Ko sem jaz mojega dala s septembrom v vrtec, sem ga vpisala tam nekje februarja. Sem šla v vrtec, vprašala, in so mi dali kar prijavnico. Za znižanje pa mislim, da moraš dati vlogo v kraju stalnega bivališča.
|
|
|
|
kdaj vloga za vrtec oz. jasli 24.8.2005 11:51:45
|
|
|
|
soncek&luna
|
hvala punce za informacije...raje vem prej kot pa da kak rok zamudim, ker eni me "strasijo", da moram takoj po rojstvu dat vlogo za vrtec :zmeden2:
|
|
|
|
kdaj vloga za vrtec oz. jasli 26.8.2005 10:00:04
|
|
|
|
Urša
|
Jst sm vlogo res dala takoj po rojstvu-punčka je stara zdaj leto in pol pa smo vrtec dobili za letošnji september. Je pa res, da imaš veliko več možnosti za sprejem septembra kot pa med letom.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?