Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Isofix na srednjem sedežu zadnje klopi 7.11.2011 17:20:17
|
|
|
|
beti 1
|
Se opravičujem če se bo komu zdelo, da tema ne paše sem, a bolj primerne "lokacije" nisem našla. Zanimajo me izkušnje z isofix avtosedeži na sredini zadnje klopi, pri avtomobilih, ki nimajo v celoti ravnega dna? Mi mamo Turana, mala 2 sedita vsak na svoji strani, bi pa dala isofix nosilec za lupinico (Maxi-cosi) na sredino, ampak na spletni strani piše, da ga tam kljub isofixu lahko pripneš samo s pasom, ker je spodaj dvignjeno dno. Pa me zanima, če kdo ve, zakaj je to tako, oziroma ali ima kdo izkušnje s tem. Hvala za odgovore
|
|
|
|
RE: Isofix na srednjem sedežu zadnje klopi 7.11.2011 18:27:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa si sigurna, da sploh ima vaš avto na sredini isofix pritrdišče? Sosedi imajo namreč 2 leti starega Turana pa nimajo isofix pritrdišča na srednjem sedežu.
|
|
|
|
RE: Isofix na srednjem sedežu zadnje klopi 7.11.2011 18:35:33
|
|
|
|
Lianna
|
Poglej v knjižico z navodili. Pri meni lepo piše oz. je tudi slikca, da na sredinskem sedežu isofixa ni.
|
|
|
|
RE: Isofix na srednjem sedežu zadnje klopi 7.11.2011 18:41:19
|
|
|
|
ajataja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lianna Poglej v knjižico z navodili. Pri meni lepo piše oz. je tudi slikca, da na sredinskem sedežu isofixa ni. Ravno to sem jaz razmišljala,ker še nisem slišala da bi kdo imel na sredini isofix.Ne vem no,dobro sploh poglej.
|
|
|
|
RE: Isofix na srednjem sedežu zadnje klopi 7.11.2011 19:22:14
|
|
|
|
oži
|
Grand Scenic letnik 2010 ga ziher ima, ker imamo mi tam pritrjen sedež z isofixom
|
|
|
|
RE: Isofix na srednjem sedežu zadnje klopi 7.11.2011 21:29:45
|
|
|
|
ada2
|
tudi espace ima na srednje sedežu isofix.... ampak je pa tudi res, da ima dno ravno. jaz lupinice ne bi dajala na sredino, ker je potem problem dajat otroka notri in ven. vsaj meni bi bil no, sploh, če sta še ob strani dva sedeža. pri nas sedi v sredini najstarejši otrok. ravno zaradi vstopanja/izstopanja.
|
|
[Brisano sporočilo] 7.11.2011 21:51:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.11.2011 22:00:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Isofix na srednjem sedežu zadnje klopi 8.11.2011 12:17:59
|
|
|
|
ego80
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 "pa je lupinica ful stabilna, ker jo ob straneh drzita druga 2 sedeza. " Ja upam, da se res ne zanašajo preveč na to, da lupinico držita stranska sedeža no!?! Naš občutek stabilnosti nima popolnoma nobene veze z dejansko stabilnostjo, saj pri trku (že pri majhni hitrosti) nepravilno pritrjen (a po naših merilih ful stabilen) otroški sedež vred z otrokom kar poleti skozi sprednje okno. Naj bo varnost naših/vaših otrok na prvem mestu in ne to, kako bi natrpal čimveč otrok v avto.
< Sporočilo je popravil ego80 -- 8.11.2011 12:19:01 >
|
|
|
|
RE: Isofix na srednjem sedežu zadnje klopi 8.11.2011 15:09:28
|
|
|
|
dskubin
|
Mene pa zanima, če v te avtomobile, ki imajo možnost montiranja isofixa na vse 3 prostore na zadnji klopi lahko tudi dejansko pritrdimo 3 sedeže, ali je to zgolj "možnost izbire", kam postavimo 1 ali morebiti 2 sedeža. V bistvu, ali ima dejansko kdo 3 isofixe na 1 klopi in kak avto je to?
|
|
[Brisano sporočilo] 8.11.2011 22:06:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.11.2011 22:09:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?