|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   modelirna masa DAS
7.11.2011 16:02:01   
ruby19
Mogoče neumno vprašanje, ampak res ne vem. Ker še nismo v šoli, slišala pa sem da jo uporabljajo tudi v 1. razredu, sem jo opazila tudi v trgovini (belo in rjavo). Bi jo kupila, da bi doma malo ustvarjali, pa na zavitku nisem videla nobenih navodil, kakšen je postopek. Ali je treba kaj termično obdelati, uporabiti vodo itd. Bom vesela, če mi lahko katera napiše kaj o tem. Pa razlika med belo in rjavo, za kaj se katera uporablja?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: modelirna masa DAS
7.11.2011 16:17:35   
Paštetka
Nič je ne rabiš obdelovati. Je skoraj tako kot plastelin mehka, podobna glini. Ne vem kako bi opisala.
Lahko narediš torej različne figurice, posodice, okraske za jelko, dekoracijo za vabila,...
Potem jo pa daš sušit. Lahko jo posušiš tudi v pečici. Postane res trdo, ko se posuši, kot pr. glinene posodice.
Belo npr. Lahko potem, ko se posuši lepše pobarvaš z vodenkami, temperami, akrilii barvami... Rjava je pa npr. Lepša za kakšne lončke za zunaj, torej gotove figurice, ki jih ne rabiš barvati.

< Sporočilo je popravil Paštetka -- 7.11.2011 16:18:46 >

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu ruby19)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.11.2011 11:56:48   
razglednica
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.11.2011 19:30:12   
ruby19
Paštetka, super! Hvala za prijazen odgovor. Bomo kupili. Se že veselim oblikovanja z otrokoma.

(odgovor članu razglednica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?