|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ovulacijski mikroskop - babystart
6.11.2011 15:11:02   
EjBi
Pozdravljene punce!

Sprašujem vas, ali katera uporablja tale ovulacisjki mikroskop?
http://www.selfcheck.si/baby-start-test-ovulacije-m.php

Želim ga naročiti, pa me zanima vaše mnenje. Ali uporabnice priporočate nakup?

Lep dan vsem še naprej :)

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ovulacijski mikroskop - babystart
7.11.2011 7:39:50   
Anonimen
Zanimivo. Pred časom se spomnim, da so punce govorile o tej praproti v slini in da je full zanesljiva. Samo takrat tega mikroskopa pri nas ni bilo mogoče dobiti. Se spomenm, da so naročevale iz tujine. Tako da zna bit učinkovito. In glede na to, koliko stanejo O testi precej ceneje user posted image

(odgovor članu EjBi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
7.11.2011 18:10:31   
EjBi
Res je, veliko je že bilo govora o tej temiuser posted image , nikjer pa nisem zasledila, da katera uporablja ta mikroskop, ampak le, da se ga pri nas ne da dobiti ??
Se pa strinjam, da je tale varianta cenejša kot pa O testi.
Kakor koli, sem pa kak konkreten komentar več pričakovalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.11.2011 20:45:31   
astrid1
Jaz uporabljam kar navaden mikroskop, ki sem ga kupila v sparu. Na povečavi 600 se dobro vidi vzorec praproti. Glede na to, da sem stalno na ultrazvokih, se je nekajkrat potrdila ovulacija. Ugotovila pa sem tudi, da se je praprot pokazala tudi takrat, ko sem imela čudne folikle (sicer so zrastli, vendar pa je bila v njih mrežasta struktura, zato ovulacija ni bila uspešna). Kaj torej pokaže mikroskop?
Mislim da spremenjeno raven hormona, ki nakazuje ovulacijo. Ne pokaže pa ali so folikli kvalitetni ali ne.

(odgovor članu EjBi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.11.2011 7:24:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: astrid1

Mislim da spremenjeno raven hormona, ki nakazuje ovulacijo. Ne pokaže pa ali so folikli kvalitetni ali ne.

Ja marija sveta sej to pa ne pokaže skoraj nič kako kvalitetni so folikli. Meni še po punkciji niso skoraj vedeli kaj je kvalitetno in kaj ne ... Se mi zdi da smo ljudje res postali preveč zahtevni

(odgovor članu astrid1)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
9.11.2011 16:57:51   
astrid1
Draga anonimna!

Hotela sem samo povedati, da tudi, če se skozi mikroskop pokaže vzorec praproti, to še ne pomeni, da ovulacija dejansko bo takšna, kot bi morala biti za zanositev. Ne potrebujem v tej situaciji v kateri sem sikanja, sploh pa ne klicanja Marije, ker tudi to nič ne  pomaga.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?