Anonimen
|
Ugotovila sem, da coca cola dela čudeže Sem pa verjetno kak kilogram izgubila, se mi tudi na trebuhu pozna, se je kar malo zmanjšal. Ampak glede na to, da nekatere zaradi bruhanja izgubijo po 5 ali več kg, se mi ne zdi, da bi bila panika zaradi tega. V glavnem, ostajam pri coca coli, tu in tam kakšnih sokovih, pa manjših količinah hrane ... pa gre nekako skozi, čeprav slabost še kar ne gre stran ... m_o_i, to je bil meni prvi simptom (povsem nepričakovane) , ko mi je zaradi zobne paste vsako jutro postajalo še bolj slabo Ne vem, če zaradi določene firme ali pa kar tako. Drugače pa imam problem tudi z drugimi vsakodnevnimi vonji, nasploh me moti vonj po hrani. Drugače grem rada kaj v restavracijo pojest, ampak npr. včeraj, ko sem šla, se mi ni luštalo čisto nič z menija Zoja Lara, NS je za nami, nista dva Mi pa v prvi ni bilo niti enkrat slabo ... mogoče bo drugi spol kot prvič, hehe Tinkara, a tebi je tudi SPET slabo? Ker meni je na začetku bilo po cel dan, ampak tak rahlo, če sem kaj jedla, se je izboljšalo, razen en slabi teden sem imela, ko sem trikrat bruhala ... zdaj pa je slabost nazaj, ampak v slabši obliki Ko bi je naj bilo počasi konec, se bojim, da se komaj dobro začenja
|