|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vročina
23.8.2005 21:31:13   
p&b
Zanima me tole,vem da je za dojenčke normalno če je njihova telesna tem.nekoliko višja do 38,zanima pa me kdaj preidejo tudi otroci na naš nivo,se pravi da je za njih pravtako vročina pri 37.1 ?
Tako,dovolj vprašanj za danes.
Hvala in nočka.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   vročina
23.8.2005 22:11:04   
anitaa
Hejla!Ravno danes sem brala o temperaturi dojenčkov,ki je pri otrocih zelo različna.Naj bi bilo normalno,če jo imajo do 37.2,37.3,kar je več se smatra za povečano.Je pa odvisno kako jo posamezen otrok sprejema.Nekateri že pri 38 lahko dobijo vročinske krče,drugi pri višji ali pa sploh ne.Različno je tudi počutje otrok,kakšen se pri 38 še vedno počuti dobro in je živahen,spet drugi pa ne bo mogel nič.Je pa pomembno,da se otroka opazuje,ker sam z obnašanjem najbolj pokaže kako mu je.Se pa sedaj po novem otrok nič več ne hladi s kopanjem,samo obkladki in sredstva za zniževanje tem.Baje najboljše svečke. :kuza::kuza:

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?