Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Darilo za obletnico poroke! 23.8.2005 21:26:08
|
|
|
|
jazz
|
Vzami kak vikend paket za oba, kupi si eno lepo spalno srajčko,pa ga preseneti s svojim "znanjem"- vedno užge!
|
|
|
|
Darilo za obletnico poroke! 23.8.2005 21:31:20
|
|
|
|
epahor
|
OJLA! Oj jazz! Dobra ideja!:bravo: Bom preverila!:bravo: Upam,da bo užgalo!:bravo: Lp od Barbare
|
|
|
|
Darilo za obletnico poroke! 23.8.2005 21:36:13
|
|
|
|
jazz
|
Itak da bo, to majo najraje, nekaj spijta (al pa tut ne ), pol pa kr po scenariju kakšne risanke za odrasle da mu ne bo nič jasno!
|
|
|
|
Darilo za obletnico poroke! 23.8.2005 22:14:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj bivši je pa raje kopalni plšč izbral. :((:((:((:((:((:(( A je bil čuden?
|
|
|
|
Darilo za obletnico poroke! 23.8.2005 22:30:36
|
|
|
|
frutka_
|
Meni je kopalni plašč čisto okej darilo...jaz sem mojemu za prvo in vsako nasl. obletnico dala v prstan vgravirati eno brazdo vzdržljivosti...hehehehe...za prevožene skupne kilometre. Sicer pa nisva ravno tipa kupovanja in norenja na datum. Greva na večerjo ko se nama zahoče, velikokrat greva ven se zabavat, za darilo je pa itak pravi vsaki dan, ker jih je vedno lepo prejeti! Morda še bolje ob običajnih dnevih, ko jih najmanj pričakuješ. Imam pa v mislih, ko bom našparala dovolj, organizacijo potovanja v Pariz.Oba bi ga rada videla!
|
|
|
| Stran: [1] |
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?