Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
dober ovulacijski koledar 24.8.2005 7:59:08
|
|
|
|
zaspanka
|
zivjo! meni se zdi res super . do sedaj mi ni še noben koledarček prav izračunal ovulacije (glede na špikanje v jajčnikih) tako, da se bom od sedaj naprej posluževala tega. hvala lp:bravo:
|
|
|
|
dober ovulacijski koledar 24.8.2005 8:34:36
|
|
|
|
Klarissa
|
alo, kaj pa če ne vem podatka za ta "luteal faze"?
|
|
|
|
dober ovulacijski koledar 24.8.2005 8:52:01
|
|
|
|
mozart
|
Kaj pa to sploh pomeni??-luteal faze? hvala in lp. :angel:
|
|
|
|
dober ovulacijski koledar 24.8.2005 9:28:02
|
|
|
|
Klarissa
|
Luteal Phase The luteal phase of your cycle is the number of days between ovulation and the last day of your cycle inclusive. This is usually between 12 and 16 days. The luteal phase should be at least 10 days for a fertilized egg to be able to implant. Kako naj to vem?:zmeden:
|
|
|
|
dober ovulacijski koledar 24.8.2005 9:46:00
|
|
|
|
Mijavček
|
Če poznaš svojo lutelano fazo, potem tud veš, kdaj je bila O in potem ne rabiš dodatnih koledarčkov.:zmeden: ma a veste kaj; sxat približno na dva dni (pa ne zato ker moraš!) in sploh ni važno kdaj je O ! Mijavček:muca:
|
|
|
|
dober ovulacijski koledar 24.8.2005 10:06:41
|
|
|
|
LANA37
|
Meni pa ta koledar ne deluje. Ko stisnem view calener, se ne zgodi ni.:zmeden:
|
|
|
|
dober ovulacijski koledar 24.8.2005 10:38:10
|
|
|
|
DeVilla
|
Ful dobra zadeva.. Zdej morm sam še mal na testiranje počakat, da vidim če se je kej prjel... :)-
|
|
|
|
dober ovulacijski koledar 24.8.2005 21:15:41
|
|
|
|
SanjaS
|
no, v bistvu je problemčič, ker nekak moreš vedet na koliko dni imaš približno ovulacijo(prozorna sluz kot smrkelj se mi zdi najbolj zanesljiv znak) in naslednjim mesečnim perilom. No, seveda znajo ponudit razne teste, ki nam pomagajo "odkriti" dan d in s tem seveda doseči kontrolirano zanositev. Je pa res prav zoprno, če ne veš kdaj ovuliraš. Koledarček v bistvu nudi pomoč, če se natančno opazuješ sicer pa ni preveč uporaben.O tem se v celoti strinjam s tabo. V bistvu se da tak koledarček uporabljat tudi namesto umetne kontracepcije. Meni se zdi zanimiv tudi zato,ker lahko izbiraš dni ko je bolj verjetno da dobiš:modri: in dnevi ko lahko "naročiš":roza:.. Upam, da ti pomaga tole moje nakladanje (strašno rada svetujem8))... LP
|
|
|
|
dober ovulacijski koledar 24.8.2005 21:18:16
|
|
|
|
biba77
|
Zakaj pa rabite ovulacijski koledarcek, ce veste kdaj ovulirate?!? :zmeden:
|
|
|
|
RE: dober ovulacijski koledar 5.11.2005 22:36:32
|
|
|
|
Anonimen
|
... ker lahko z omenjenim koledarčkom špekuliraš na spol.
|
|
|
|
RE: dober ovulacijski koledar 6.11.2005 9:25:04
|
|
|
|
Taja79
|
SanjaS, meni se zdi ta koledarček super! Bomo videli, če bo kaj pripomogel k . LP!
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?