Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: stare igrače - božična darila za otroke 31.10.2011 13:40:40
|
|
|
|
kajajaka
|
veliko igrač je oddanih ostalo je še veliko pliša... če kdo želi.
|
|
|
|
RE: stare igrače - božična darila za otroke 2.11.2011 8:39:24
|
|
|
|
darja.mark
|
Zadnjič mi je nekdo rekel, da jih baje jemljejo nekje na Dolenjskem v bolnici. Vsak otrok ki odide iz bolnice, dobi enga pliškota. Baje jih jemljejo, da jih potem podarijo tem otrokom. Probaj se pozanimat, lahko pa jaz tega vprašam ki je meni to povedal ker on vem da vozi tja če kje kaj dobi. Je pa edino to nerodno, da moraš verjetno osebno tja prinest.
|
|
|
|
RE: stare igrače - božična darila za otroke 2.11.2011 8:45:32
|
|
|
|
kajajaka
|
Hvala Darja.mark. Saj, če je NM, gremo kdaj tudi do tja in lahko odnesem. Drugače jih pa menda vzamejo tudi na našem območnem rdečem križu. Potem jih v predbožičnem času delijo otrokom in staršem otrok, ki pridejo k njim po pomoč. Če izveš v kateri bolnici jih jemljejo, bom pa tudi zelo vesela, ker je tega pliša res ogromno. Me pa veseli, da sem vsaj igrače (ki niso pliš) oddala, ker se mi smili v smeti metati - nekatere so bile še nove zapakirane (ker je naša dobila po dve enaki-podobni)...
|
|
|
|
RE: stare igrače - božična darila za otroke 2.11.2011 9:14:11
|
|
|
|
ronja
|
Tudi jaz bom vesela konkretnih predlogov - imamo nekaj pliškotov, ki jih lahko oddamo, ostalih igrač zaenkrat še ne, ker dvojnikov nimata, dojenčkaste pa čakajo še na bratca (se pa priporočam za info čez kako leto, ko jih bo mali prerasel). Nekaj je še mojih igrač iz otroštva (so se našle pri bratu), samo tistega verjetno nihče ne bo hotel - so že zgonjene - malidve pa se igrata z njimi pri babici (onidve nista preveč zbirčni glede igrač, vse je ok). Sem klicala že v materinske domove, pa imajo tega baje ko blata, pa sem klicala v varno hišo, pa na sos telefon, pa še nekam, pa nikjer nočejo pliškotov... Tako da se priporočam.
|
|
RE: stare igrače - božična darila za otroke 4.11.2011 12:59:49
|
|
|
|
darja.mark
|
Evo sem zvedela lokacijo...Bolnica v NM, kar na pediatrijo lahko nesete. :) Je pa pomoje fino prej vsaj poklicat, ker baje majo veliko tega, da se ne bi pol zgodilo da ne bi vzeli če majo slučajno že preveč.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?