ronja
|
Leta sploh niso glavo merilo, to itak veš Vem, da niso, samo izkušenj s tem nimam - midva z lubijem sva 2 meseca razlike, pa bi morala bit rojena isti mesec, malidve sta tudi ko dvojčici skoraj (veliko jih vpraša, če sta dvojčici - meni je to mal hecno, ipak je ena mal večja - ne ful, ampak vseeno...) medtem ko se 6 letnica in 2,5 letnik isto super zaigrata... Tole me najbolj potolaži . Ker med Ronjo in Svitom bo ravno 4,5 let (če ga ne misli kaj srat in bo lepo pridno prišel takrat ko treba)... Mogoče strah od tega, ker se mi zdi, da je bilo med nami (v prim. družini) malo preveč razlike - brat in sestra se nista kaj dosti igrala skup - je pa res, da je med njima 12 let razlike, kar ni glih isto . Midve sva 7 let, midva pa 5 let razlike, pa sem se lahko z obema igrala (al pa sem jaz tak fajn karakter, da se je z mano dalo igrat ne glede na leta, haha )... Hvala! kar se odg. avtorici tiče: za tretjega se je najtežje odločit - pri prvem zbiraš samo cajt, kdaj ga boš mel, ker smo v gl. vsi itak odločeni, da bomo meli nekoč otroke. Za drugega potem ni tako težko, saj si dostikrat rečeš: zdaj smo lih v tem, dejmo kr nadaljevat, predno pademo iz frome . potem pri 3. pa točno veš, kaj te čaka (recimo da 2 leti ne boš več spal ponoči, pa da prve 4 mesece ne boš imel 5 min. fraj...), pa se je malo težje odločit, ker pač že imaš dva. Ampak po moje je treba tu počakat toliko, da si res želiš, potem pa pozabit strahove in kar skočit. včasih ti tudi mali malo pomagajo tu zraven, če so takoj tu .