Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
prestavitev menstr. 2x ? 23.8.2005 16:39:21
|
|
|
|
soncece24
|
jaz sem v neki reviji enkrat brala, da bi s temi modernimi tabletkami ženska lahko tudi po 6 mesecev bila brez prekinitve, pa bi mela pol samo 2x na leto M. To bi meni blo sicer čudno, samo če bi to blo ok, potem si komot lahko še zdaj prestaviš. Jaz sem si za morje prestavila tak, da sem dva - x nehala 5 dni prej jemat, pa enkrat malo potegnila (3 dni9, pa je blo vse ok.
|
|
|
|
prestavitev menstr. 2x ? 23.8.2005 16:57:20
|
|
|
|
Anonimen
|
No čaki bom pa še jest nekaj vprašala. Če naj bi dobila M recimo 1. septembra in sicer ne jem tablet, kdaj naj jih začnem, da bi si M prestavila za en teden? A bi jih že mogla cel avgustovski ciklus? :zmeden: Drugače pa ja, vrhunske športnice žrejo KT brez premora tudi po pol leta, da nimajo "težav" z M. Vem, sem bila tudi jaz tam. O škodljivosti tega pa raje ne bi. Hvala bogu da imam zdravega otroka.
|
|
|
|
prestavitev menstr. 2x ? 23.8.2005 17:09:49
|
|
|
|
soncece24
|
ja, že avgusta bi jih morala, ker prvo tableto vzameš prvi dan M. mislim pa, da obstajajo tudi neke tablete, ko si brez KT lahko M prestaviš. Samo moraš h G po njih. Ne vem pa, kak se reče.
|
|
|
|
prestavitev menstr. 2x ? 23.8.2005 17:12:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Oh :( Spet bo vse pobrkano in to samo zato, ker se mi ne ljubi prečastite odnest do moje G :grrr: Hvala zonenšajn :)
|
|
|
|
prestavitev menstr. 2x ? 23.8.2005 17:13:20
|
|
|
|
soncece24
|
ni blema
|
|
|
|
prestavitev menstr. 2x ? 23.8.2005 18:26:11
|
|
|
|
gala
|
Hojla! Ko sem zaradi terena rabila letos prestavit menst., sem poklicala G. in mi je dala recept za tablete Premulut nor (ali nekaj podobnega). Z jemanjem pričneš 3 dni pred pričakovano menst. in jemlješ dvakrat na dan, največ 10 dni. Deluje!:sloncek:
|
|
|
|
prestavitev menstr. 2x ? 23.8.2005 18:47:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha, hvala tudi tebi, gala. Ampak kontracepcijskega učinka pa najbrž nimajo, kajne? Bi bilo preveč za pričakovati.
|
|
|
|
prestavitev menstr. 2x ? 23.8.2005 22:26:52
|
|
|
|
kaj@
|
Gala tudi jaz sem imela iste tabletke kot ti,imenujejo se pa PRIMOLUT-NOR,z jemanjem začneš 3 dni pred M,jemlješ največ 10-14 dni,meni jih je napisala os.dr.,tudi pri meni so delovale,ni pa to kontracepcija
|
|
|
|
prestavitev menstr. 2x ? 23.8.2005 22:33:45
|
|
|
|
gala
|
Ni kontracepcija. Za to je najboljši aspirin:)-:)-:)-
|
|
|
|
prestavitev menstr. 2x ? 23.8.2005 22:34:57
|
|
|
|
gala
|
Daš ga med kolena pa noge tiščiš skupej, da ne pade dol:)-:)-:)-
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?