|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nespanje ponoči
26.10.2011 9:00:50   
bobica
doma imamo skoraj 6 mesečnika.do zdaj še nobene noči nismo prespali brez da se ne bi ponoči vsaj 2x dojili...koliko časa zna to trajati? občudujem tiste ki jim spijo že od rojstva brez hranjenja....se mu probala dat zvečer frutek od hipp-a "za lahko noč" ma ni nič kaj pomagalo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nespanje ponoči
26.10.2011 9:18:53   
tix
Če bi prebrala že nekaj tem o nespanju bi videla da nas je precej "srečnic" user posted image tako, da nimam nasveta

(odgovor članu bobica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.10.2011 9:40:44   
danyy
Nočem te strašit, ampak imam doma 13 mesečnega navihančka, ki se prebudi še večkrat kot samo 2x- to je že luksuz. V bistvu cele noči še ni prespal, je pa lepo spal do nekje 6 meseca, potem pa vedno slabše. Prejšno noč ni spal več kot kakšno dobro uro v kosu- no pri nas so sedaj zobki krivi.

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.10.2011 10:00:46   
Ripley
Moj 6,5 mesečnik je drugi in tretji mesec praktično prespal noč (z max. enkratnim bujenjem). Pri 4 mesecih se je začel zbujat cca 2-krat na noč, pri 5 trikrat, zdaj pa se zadnje tri tedne zbuja na uro in pol user posted image

Kot vidiš, pametnega nasveta nimam - lahko pa skupaj upamo, da bo čimprej minilo user posted image

(odgovor članu danyy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.10.2011 13:35:53   
Togo
Pravim enako, kot ostale: 2x je luksuz (ki si ga ne moremo privoščiti user posted image ).
Do 5.meseca je prespala celo noč, potem se je začelo... Zdaj, pri 8. in pol pa smo srečni, če se zbudimo 4X!

(odgovor članu Ripley)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
26.10.2011 15:25:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Togo)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
27.10.2011 12:07:32   
Urshy78
naš skoraj enoletnik je do zdaj prespal 2x celo noč user posted image user posted image
drugače se pa zbujamo povprečno 4x na noč, včasih tudi na vsako uro user posted image
saj bo minilo, prej ali slej. kakšnega pametnega nasveta pa žal nimam user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.10.2011 14:00:14   
AllyArt
Hmm.. kaj me še čaka user posted image

kaj pa kakšna homeopatska zdravila? Jaz imam granule in so mi proti krčkom še kar pomagale.. kolegici so pomagale tudi ob nastajanju zobkov, da malček ublaži bolečino.. no .. saj bo boljše .. jaz se tolažim.. da bo do 15. leta sigurno mimo :D

LP

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.10.2011 14:08:00   
LittleSun
Jaz bi rekla, samo 2x???user posted image user posted image naš pikec do 2 let ni spal, najprej je najmanj 3x jedel + zbujanje kar tako, potem se je pa vsako noč zbujaj najmanj 1x na uro in jokal, včasih je pomagala dudica, včasih je kričal tudi pol ure. Mislim, da so bili krivi zobki, ampak nikoli nisem ugotovila razloga. Bila sem čisto obupana, neprespana in sitna, sploh potem ko sem začela hoditi v službo. Tako da si lahko srečna, da samo 2xuser posted image user posted image  

(odgovor članu AllyArt)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.11.2011 19:32:44   
julijka11
IZVIRNO SPOROČILO: AllyArt

Hmm.. kaj me še čaka user posted image

kaj pa kakšna homeopatska zdravila? Jaz imam granule in so mi proti krčkom še kar pomagale.. kolegici so pomagale tudi ob nastajanju zobkov, da malček ublaži bolečino.. no .. saj bo boljše .. jaz se tolažim.. da bo do 15. leta sigurno mimo :D

LP

tudi za spanje obstajajo

(odgovor članu AllyArt)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.11.2011 12:28:52   
Magic*
knjiga spi dete spi... je tudi že viliko napisano o tem... in DELUJE!!!! moraš pa imet jeklene živce=) pa srečno!user posted image

(odgovor članu julijka11)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.11.2011 13:01:58   
botrca
Je težko, ampak boš mogla met ogromno živcev, potrpljenja..kako dolgo pa lahko traja ti pa nobena ne zna povedat. Vsak otrok je zgodba zase.

Pa veliko cartanja. user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Magic*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
18.11.2011 22:28:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Magic*)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
22.11.2011 10:14:07   
morje2011
Naša je do 18 mesecev spala cele noči,sedaj se pa po 3 na noč zbudi.Tako je to.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 14
22.11.2011 17:45:40   
tamina
eh, za umret je tole nespanje.. Pri nas je od 5.meseca naprej čedalje slabš.. Najboljše, kar mi je pomagalo je to, da prespi enkrat na teden pri babici (zdaj ima skoraj 10 mesecev pa se ne doji več) in seveda mož priteče kdaj na pomoč. Probala sem vse, razen tega da bi pustila jokat (tega ne zdržim..). Prelomnica zame je bila, ko sem se sprijaznila in nehala delat doktorate v zvezi s tem zakaj se zbuja.. Jaz sem naredila vse, kar lahko, zdaj lahko samo še čakam in se vsake toliko smejim vsemu skupaj :) Za več energije pa sem začela piti Guarano (še kar deluje..). V mislih s tabo.. :)

(odgovor članu morje2011)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

poletne počitnice
Lelly28 RR

Kje letos načrtujete, da boste preživeli poletne počitnice?

v tujini (28%)

v Sloveniji (28%)

doma (44%)

Število vseh glasov: 18

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!