Poka
|
Imam dva računa, na dveh različnih bankah, na enega dobivam plačo, enega pa nisem zaprla - sploh ne vem zakaj, čista neumnost pač - ker se mi menda ni ljubilo enega trajnika prestavit... Hotela sem se sicer znebit limita, ker sem bila že na 0, pa so rekli, da ni možno - ker ta vrsta računa ima toliko limita. No in je preteklo toliko časa, da zdaj sem pa ta limit že presegla... In so mi poslali opomin, katerega sploh nisem pravočasno videla - zmešnjava zaradi selitve... Imam pa še en račun, na katerega dobivam plačo, imam tudi limit, ampak ker sem morala ta mesec plačat ena večja gradbena dela, mi je ostalo še samo zelo zelo malo za ta mesec... Z mojim sva bila dogovorjena, da jaz plačam določen del. Problem je zdaj, da moj ne ve za ta račun, ker mi je takrat rekel, naj ga zaprem (in ga pač nisem ravno ubogala...), zato ga nekako ne bi prosila za tistih par evrov... Itak bom sama lahko to že naslednji mesec pokrila. Mi je malo neprijetno zaradi te situacije, kličejo te pa, kot da si ukradel milijone - čeprav oni kradejo tebi, ker so obresti pretirane... Pa provizija za vsako figo... Enkrati mi bo prekipelo, ker očitno nismo vsi pred zakonom enaki, kolikor vem, nekaterim ni treba vrnit po več milijonov... Pa še brez slabe vesti so. Vprašanje je, kaka je lahko posledica tega? Zaradi teh parih dni? Razen, da mi bodo nabili obresti? P...ikica, poleg izgubljene položnice za dohodnino, še to
|