Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kakšne pleničke so najboljše za novorojenčka? 23.8.2005 14:46:36
|
|
|
|
Mina1
|
Kupi Pampers NEW BORN, potem boš pa videla kaj in kako ritka prenese;). Mi imamo že od leta 2002 le Pamperske, pa smo izredno zadovoljni (če štejem prvega škratka in sedaj drugega piškotka seveda). Probali smo vse živo, pa imamo najrajši Pampers iz Mullerja ali iz Bipe v celovcu. pa-pa Mina1
|
|
|
|
Kakšne pleničke so najboljše za novorojenčka? 23.8.2005 14:52:24
|
|
|
|
Olivija
|
Pampers od 2-5kg so res super, tiste Made in Germany, imajo eno tanko mrežo, ki vse posrka. Mi smo sicer potem naprej imel Huggies, ker so nam kasneje bolj ustrezal kot poljske Pampers. Trenutno smo pa na Müllerjevih, pa so tudi ok.
|
|
|
|
Kakšne pleničke so najboljše za novorojenčka? 23.8.2005 15:00:56
|
|
|
|
babylove
|
Jaz sem kupila najcenejše in so bile ok. Pa še smrdele niso tako kot Pampers, ko že čista plenica iz paketa smrdi (vsaj meni :zmeden:).
|
|
|
|
Kakšne pleničke so najboljše za novorojenčka? 23.8.2005 15:59:58
|
|
|
|
petrulja
|
Pozdravljena, mi smo kupili Fixies newborn predvsem zaradi tega, ker imajo izrezo za popek. Smo bili tako zadovoljni, da jih uporabljamo še naprej. Dobiš jih pa samo v Baby centru in v Mullerju. Cenovno so približno kot Pamperske. lp, petrulja:sloncek:
|
|
|
|
Kakšne pleničke so najboljše za novorojenčka? 23.8.2005 17:22:26
|
|
|
|
anitaz
|
Na začetku smo imeli fixies, zaradi izreze za popek...kasnej Pampers...ki so za en drek,tzako made in Germany kot in Poland ;) zdaj pa imamo babylove,pa so super!:bravo: Ampak za začetek so fixies zakon,za kasneje pa malo predrage,ker bo tudi v cenejših otrok zrasel...;)
|
|
|
|
Kakšne pleničke so najboljše za novorojenčka? 23.8.2005 18:42:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Babylove od DM imajo tudi izrez za popek. Če sem prav videla. Mi bomo verjetno štartali kar s temi, da probamo. Sem prebrala kar nekaj dobrih mnenj.
|
|
|
|
Kakšne pleničke so najboljše za novorojenčka? 23.8.2005 20:40:47
|
|
|
|
spacey
|
Se podpišem pod post od Anitaz. :)
|
|
|
|
Kakšne pleničke so najboljše za novorojenčka? 23.8.2005 22:03:37
|
|
|
|
frutka_
|
Isto kot Anitaz in Spacey. Najprej Fixies in nato Babylove. Za vrtec pa Pampers Sensitive.
|
|
|
|
Kakšne pleničke so najboljše za novorojenčka? 24.8.2005 1:04:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Frutka, zakaj pa za v vrtec druge pleničke?
|
|
|
|
Kakšne pleničke so najboljše za novorojenčka? 25.8.2005 19:23:00
|
|
|
|
frutka_
|
Hehehehe...ker so bolj elastične v pasu in v primeru da ga pretesno previjejo ga ne tišči...
|
|
|
|
Kakšne pleničke so najboljše za novorojenčka? 25.8.2005 22:34:00
|
|
|
|
pika**
|
Fixies in Papmers New born - 2 do5 kg. Ko so nam zmanjkale smo prešaltal na Babylove new born. Nismo imeli nobenih problemov, dokler nisem kupila Huggies. Zdaj smo spet na Fixies in Babylove.:sloncek: Sicer pa kolko ritk, tolk problemov.:zmeden:
|
|
|
|
Kakšne pleničke so najboljše za novorojenčka? 3.9.2005 21:33:40
|
|
|
|
urška
|
pampers new born in sensitive, pa huggies (sam ponoč niso zdržale), pa mullerjeve hlačke. edino dm mi niso ble všeč
|
|
|
|
Kakšne pleničke so najboljše za novorojenčka? 4.9.2005 6:58:54
|
|
|
|
Yasminka
|
Koliko pleničk za novorojenčka se pa kupi? Mal me skrbi, da jih ne bom preveč al pa premal kupila.
|
|
|
|
Kakšne pleničke so najboljše za novorojenčka? 4.9.2005 7:28:30
|
|
|
|
ZARA
|
Yasminka,jst sem jih imela ene 4 pakete,ker so mi jih prinesli še drugi...dvomom da jih boš kupila preveč,hehe...
Jst sem imela od začetka ene Pampers (se ne spomnem),kasneje pa skoz Pamapers aktiv - fit,ker so zakon!!
|
|
|
|
Kakšne pleničke so najboljše za novorojenčka? 4.9.2005 8:30:04
|
|
|
|
mimica
|
Najprej Pamperke New borm s katerimi sem bila zadovoljna. Sedaj sem jih zamenjala z Babylove in so res super ( z Pamperskami midi nisem več bila zadovoljna ).
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?