|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Maruča!
23.8.2005 14:10:57   
nejca1
Verjetno jo poznate - tista s kristali. Nekajkrat sem jo gledala na Tv Piki in se mi je zdela kar prepričljiva. Zelo me mika, da bi jo tudi sama obiskala, pa baje ima kar visoko tarifo. Ima katera izkušnje z njo? Mene zanima predvsem v smislu večje samozavesti, sproščenosti ...

Pa še to - atlantidski prstan - vaše izkušnje?

LP, :kuza:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Maruča!
23.8.2005 14:16:43   
kr1a
Jaz sem jo klicala, kmalu po porodu, ker me je skrbelo za mojo :duda: ( imela je hude poškodbe). Ker sem polno dojila mi je predlagala naj ji po pošti pošljem 5.000sit in čez tri dni pokličem. Tisto kar sem po TV gledala mi je delovalo zelo prepričljivo, ko pa sem se porovarjala sama se mi je zdelo totalno flancanje. En kup enih vprašanj pa nasvetov podobnih nasvetom starim mamam, tako da me je razočarala na celi črti.

(odgovor članu nejca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Maruča!
23.8.2005 14:18:29   
kr1a
ups napaka. To je bila Roža.
Se opravičujem

(odgovor članu nejca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Maruča!
23.8.2005 14:19:51   
Wahoo RR
glede Maruče ti ne znam pomagat...

atlantidski prstan pa imam...kaj te točno zanima...izkušnje so različne...odvisno kje ga nosiš...

(odgovor članu nejca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Maruča!
23.8.2005 14:34:35   
smrka
jest mislim da vsi ti slogarji ki zahtevajo dnar v naprej, ali pa tisti ki imajo neko svojo tarifo so za en drek. Tisti, ki recejo da imajo dar in da ta svoj dar nebodo naplacevali oz. da jim date toliko kokr vam vest rece, to so slogarji in tem je za zaupat.
smrka

(odgovor članu nejca1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Maruča!
23.8.2005 14:48:50   
Gina
Maruča je več kot 10 let nazaj zelo dobro videla stvari za naprej. No, ona je bolj kanal, kot mi je razlagala, ni jasnovidna. Takrat je meni v nulo razložila celo mojo preteklost in prihodnost, vključno z vsem dogajanjem okrog sorodnikov, moža, otrok... Zmotila se je samo v času kar se moje hiše tiče.:)-:)- V ničemer drugem.

Z leti pa je njo ta dar začel zapuščat. Razlogov je več. En je, ker je začela stvari izkoriščat - računat in to popolnoma čez meje dobrega okusa, in drug razlog je, ker ne moreš biti medij, če si sam prestrašen in ne pustiš pretoka energije čez sebe tudi v drugo smer. Bila sem enkrat pri njej, ko sem se ločevala, pa sem naletela na drugo osebo. Nič ni videla.

Torej odgovor: Ne, Maruča danes ne vidi več nič.

(odgovor članu nejca1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Maruča!
23.8.2005 15:28:49   
nejca1
Atlantidski prstan
... zanima me, ali opaziš kaj sprememb. Jaz bi si želela predvsem "pomoči" glede duhovne plati - samozavest, sprosštenost, izguba straha ...

zasledila sem, da nekaterim pomaga, da se počutijo varnejši ...
lp, n

(odgovor članu nejca1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Maruča!
23.8.2005 15:35:58   
Jutra
Tudi jaz sem bila pred cca. 10 leti pri Maruči. Takrat sem bila v hudi življenski krizi. Pa me je pričakala tako, da je v začetku najine seanse še malicala sendvič. Malo je po kamenčkih gledala, natvezila par stvari, ki žal niso držale, pa par takih splošnih8) In poudarila je, kaj hodim k njej in ji kradem čas za primere, ki imajo resnično probleme. Da je pri meni vse v najlepšem redu. Na koncu polurne seanse pa ni pozabila vzeti tistih pet jurjev.

Sem bila tako šokirana, da se nisem znala postaviti zase. Veliko kasneje sem prav nameravala še enkrat iti k njej in jo nakuriti za tisti njen odnos do mene takrat. Ampak mi je bilo škoda mojega cajta in energije.

Zame je ona ena navadna...:grrr:

(odgovor članu nejca1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Maruča!
23.8.2005 19:33:42   
Daisy63
A Manca pa ne boš izdala tel. od te Vesne?:zmeden2:

(odgovor članu nejca1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Maruča!
23.8.2005 21:16:01   
puncica
Kaj pa je to atlantidski prstan?:zmeden2:

(odgovor članu nejca1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Maruča!
25.8.2005 13:06:48   
Wahoo RR
Sama ga imam že nekaj časa...po domače povedano, se navzame tvoje energije, noben drug se ga ne sme dotikat, pri polni luni ga držiš ( čistiš ) pod tekočo vodo in ga daš v / na kristal in pustiš da čez noč sije na prstna polna luna.
Kot piše spodaj, ni važno v kakšni obliki ga nosiš ( obesek, prstan, ploščica ) važen je motiv prstana.
Pri nakupu pa dobiš navodila, točno na katerem prstanu kaj pomeni. Zdej nimam tistega pred sabo, na pamet vem da je sredinec za denar, jaz ga nosim pa na prstancu leve roke, je pa za "ginekološke" , ženske zadeve...po domače :)
Kaj čutim ? Notranj mir, spremembo, ampka kot piše spodaj...v našem materialnem svetu se spremembe dogajajo hitreje kot tu. Vsekakor priporočam :)

Tole je pa mal copy/paste...velik ampka zanimivo :)

Skrivnostno zascito, "orozje", ki uciknovito sciti pred vsakrsno zlo usodo, ki bi jo namenili se tako mocni magi ali carovniki, naj bi nasli v eni od prvih grobnic, ki so jih odkrili in odprli v Dolini Kraljev. Slo naj bi za grobnico duhovnika Jue in njegove zene, kjer naj bi se razodela skrivnost zacite oziroma nedotakljivosti.

Atlantidski prstan iz asuanskega pescenca, je leta 1860 v Dolini Kraljev nasel markiz d'Agrain. Ko strokovnjaki danes preucujejo skrivnosti razlicnih svetisc in ko vedno znova skusajo razvozlati, v cem je pravzaprav bistvo nevidne zascite, ki varuje svetisca, nikakor ne morejo mimo znamenite zadeve Tutankamon. Vse, ki so skusali oskruniti grobnico (z izjemo enega) je doletela smrt. Racionalno misleci ljudje bi lahko mirno rekli, da gre za vrazeverje. Po njihovem mnejnu je 18 ljudi, domnevnih zrtev Tutankamnovega prekletstva, umrlo naravne smrti, torej zgolj po naklucju.
Sama o tem dogodku ne mislim nacenjati razprave na tem mestu, niti ne zelim dajati komentarja. Vsak naj si pac ustvari svoje mnenuje o tem.Najbolj nenavadno pri vsem tem pa je to, da je prekletstvu (ce obstaja), ubezal clovek, ki je izkopavanja vodil in bil zanja odgovoren, hkrati pa je se pozel vso slavo za opavljen podvig. To je bil Howard Carter, ki je umrl leta 1939, star 66 let. Ta podatek je nedvomno v prid tistim, ki zavracajo tezo prekletstva. Zanimivo pa je, da je Carter imel pri sebi prstan nenavadne oblike, prstan, ki izhaja iz grobnice duhovnika Jue. Ta naj bi ga nekako zascitil pred vsem hudim.
Kaj sploh je Atlantidski prstan? Zanimiva je ze sama podoba (glejte v ozadju). Okrasen je z geometrijskimi liki: tri premice, sest pik, dva enakokraka trikotnika. Ti liki so razvrsceni v ravni vrsti in v nekem medsebojnem ravnotezju, ki ima ezotericen pomen. Da imajo liki neko posebno moc, so ugotovili sele po stevilnih natancnih preizkusih.
S prstana, ki so ga po vsej verjetnosti izdelali v Atlanti (Atlantidi??), cigar dedici so bili Egipcani so uspeli razbrati presenetljivo skrivnost, oziroma do tedaj nerazvozlano nedotakljivost. To nedotakljivost zagotavljajo valovi, ki jih oddajajo predmeti posebnih oblik; ti kljubujejo vsakrsnemu zunanjemu vplivu. Obstajajo "valovi oblike", ki so sposobni ustvariti neprehodno zascitno pregrado, ali pa zaustaviti oziroma nevtralizirati vsakrsno silo, ki bi utegnila porusiti ravnovesje nekega posameznika. Prstanova ucinkovitost se odraza na treh podrocjih: zascita, zdravljenje, intuicija.
Uncikovitost prstana zagotovo ne izhaja iz snovi, iz katere je narejen, ne iz kakega magneticnega, religioznega ali magicnega naboja; prstan ni niti ljubezenski talisman, niti fetis; prav tako nima nic skupnega z voodoojem ali predmeti, ki prinasajo sreco.
Prstan je kraj in formula enega najbolj presenetljivih cudezev mikro-vibracijske fizike.

To je prstan, ki naj bi imel nadnaravne sposobnosti v smislu še vedno nepojasnjenih učinkih le tega. Internetnih strani v zvezi s prstanom skoreaj da ni. Tiste, ki pa ga omenjajo, so zelo skope z informacijami. Prstan naj bi našli arheologi (glavni je bil Carter) na mumiji nekega velikega svečenika v Egiptu. Carter si ga je potem dal narediti enakega in baje je imel na njega zelo blagodejne učinke in obvaroval naj bi ga pred marsikaterimi težavami. Govorim "naj bi", saj so vplivi tega prstana še dandanes neraziskani do konca. Tako ne ostane drugega, kot da si prstan kupimo, poleg njega dobimo še drobna navodila, potem pa opazujemo učinke in vplive. Prstane dobite v katerikoli specializirani trgovini. lahko si omislite prstan iz nežlahtne kovine, srebra, bakra ali zlata. In če je prstan narejen izrecno za vas je to potem še najbolje.

lp,

(odgovor članu nejca1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Maruča!
12.3.2009 14:46:02   
bsavc
Še nekaj informacij o atlantidskem nakitu najdete tu -> http://www.nakit-nugget.si/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=47&category_id=20&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=6

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?