Hope2
|
Ja, moj je veliko za računalnikom, ampak službeno, žal ima tako službo. ko imamo mi vikend, ga evropa nima, ko ima evropa vikend, ga mi nimamo, ko imamo mi dan oz delovni čas, ga amerika nima, ko ima AmErika delovni čas, ga mi nimamo, potem pa še različni prazniki.... pa v bistvu non stop dela, tudi dopuste in nedelje. Ok, ne od jutra do večera, ampak dosegljiv mora bit, kdaj lahko tudi za kakšno uro ali pet kako stvar zamakne. Jaz sem vsaj vesela, da lahko dela doma, saj vmes skoči do otroka, mene, se poigramo, najemo, gremo na sprehod, v trgovino... kot pa da bi še sedel v pisarni, ker nekateri njegovi sodelavci sedijo tudi od jutra do 10 zvečer v pisarni. Moj pa pride domov tudi ob 1 ali 2 popoldan Ne bom rekla, da se še nikoli nismo spičili zaradi tega, ampak ni še nobenmu hudo, mož ima rad to službo, dobro nam gre, otrok ni zanemarjen ali zapostavljen, jaz tudi ne . Ne bi pa prenesla, da bi prišel domov iz službe in šel za računalnik svoj čas zapravljat in se zgovarjal na službo. Sva se pa tudi midva že sms-jala ali poklicala ali po skypu iz sobe v sobo kontaktirala . Naš mali je imel eno obdobje rahlega, spanca in si niti po štengah nisem upala it
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 21.10.2011 18:52:27 >
|