Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Fotografiranje trebuščka 28.10.2011 11:20:50
|
|
|
|
Gregor Gomboc
|
Z eno nosečko sem se že srečal in naredili smo krasne fotografije. Z drugo se dobimo v začetku prihodnjega tedna. Ena ali dve bodoči mamici še zmeraj imata možnost izkoristiti priložnost za brezplačno "portretiranje trebuščka". Če odlašate, ker ne veste kaj lahko pričakujete mi pišite in vam pošljem kakšno fotografijo v ogled. Pa nič čakat, hitro pisat...
|
|
|
|
RE: Fotografiranje trebuščka 18.11.2011 14:20:56
|
|
|
|
Gregor Gomboc
|
Tako... Kaj naj rečem? Na koncu mi je bilo grozno težko reči nekaterim dekletom "ne". To je verjetno tudi razlog, da sem jih na fotografiranje sprejel nekoliko več, kot je bilo sprva predvideno. Vsem nosečkam, ki ste mi izkazale zaupanje, se prepustile mojim navodilom, ter mi tudi dovolile objavo fotografij, pa se želim še enkrat od srca zahvaliti. Verjamem, da boste ob ogledu fotografij še dolgo uživale, ter jih kdaj kasneje tudi z veseljem prelistale s svojimi mladostniki. Mladim družinicam zgolj vse dobro, Gregor
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?