|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   katastrofa po mb trgovinah
23.8.2005 12:56:41   
soncece24
danes sem šla malo v shopping, ker sem ugotovila, da je poletja konec, jaz pa mam same tanke stvari, al pa debele puloverje. htela sem nabavit kake lepe hlače al pa kako fajn tuniko, tako v kitajskem stilu, so mi ful fajne. No,in sem bila zeeeeeeeelo razočarana. Obletala sem celo mesto, cel evropark...nič in še enkrat nič. vse kar je lepo je S velikost. pa saj nimamo vse 40 kil. jaz mam čez prsi 110, nosim 40/42. izbira je na nuli, večino stvari majo itak samo za freaky najstnice, oni etno stil, ki je meni mimo, nič lepega za mene. tuniko sem na koncu sicer dobila v adessi, je pa taka čist navadna, črna.

Zanima me, kje kaj kupujete mariborčanke, ki mate pribljižno take številke kot jaz, ker jaz sem čist obupala...
Neposredna povezava do sporočila: 1
23.8.2005 12:58:37   
huda
v Lipnici ali pa Grazu 8)

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.8.2005 13:01:53   
soncece24
ja, saj, jutri grem v graz - seiersberg, sem mamo nasrala da greva, pa bomo vidli, če bo kaj več izbire...

Neposredna povezava do sporočila: 3
23.8.2005 13:10:59   
Moyca_
jaz sem bila pa prejšnji teden full zadovoljna z izbiro. Full dobre cote in premalo debela denarnica;)

Neposredna povezava do sporočila: 4
23.8.2005 13:14:26   
Nani-nani
Moyca v katerih trgvinah pa si bila Imam sicer problem, da pridem v trgovino, pa grem praznih rok ven.

Neposredna povezava do sporočila: 5
23.8.2005 13:21:15   
Moyca_
H&M in Orsay

Neposredna povezava do sporočila: 6
23.8.2005 13:24:35   
soncece24
v h&m su sem šla z dolgim nosom ven, orsay ma pa kr, ja. sem eno torbico vzela, pa en črn pulover. me zanima juri c&a v gracu, upam, da bo kaj za mene.

Neposredna povezava do sporočila: 7
23.8.2005 13:24:58   
artista7
drago sončece, da ne boš mislila, da je v Ljubljani kaka dobra izbira.. jaz sem bila lani v clarku, pa so mi bile xxl hlače take, da nisem spravla čez stegna!pa nisem tako zelo debela, v noge sploh ne-isto številko mam kt ti-pa mi je prodajalka rekla naj grem v namo pogledat na modo za starejše če mi tle ni prav.. raje naj ne govorim, da so imeli štebilke čist pomešane.. Tako da je res bolje da greš v gradec..

Neposredna povezava do sporočila: 8
23.8.2005 13:30:16   
soncece24
pa jaz jo ploznem, da mi to reče.... kaka krava. ja clark ma neke italijanske številke, pa so ful čudne. ma saj v bistvu ni v številki problem, ampak v izbiri. v h&m je meni m brez blema prav, samo če ni nič pametnega. sdaj vem, da bo zimska roba še prišla, sam za prehod nimam nič. Saj bo jutri upam da boljše, ko grem v avstrijo.

Neposredna povezava do sporočila: 9
23.8.2005 15:11:11   
saša 73
V Lipnico,obvezno pa v Vogele po kavbojke,majčke in tu in tam kako jakno ali jopico.
V H&M pa kupujem pretežno samo za otroka,zase pa res redko kdaj najdem kaj pametnega. :zmeden2:

Neposredna povezava do sporočila: 10
23.8.2005 15:14:11   
soncece24
kje pa je vogele? je tudi v seiersbergu?

Neposredna povezava do sporočila: 11
23.8.2005 15:35:46   
saša 73
Enih 10min oz.še manj od Šentilja je naselje Vogau.In v prvem krožnem križišču zaviješ na levo in tam je trgovina Vogele.Pa Spar je poleg,ne moreš zgrešit.
Jaz sem zadovoljna z njihovimi cunjami,nosim konfekcijo 38.Idi pogledat,po moje boš kaj našla zase.

Neposredna povezava do sporočila: 12
23.8.2005 18:21:34   
Marogica
V nakupovalnem centru Seiesberg, pred Grazom. Tam imajo dobesedno vse-od dragih do najbolj poceni trgovin, različnih balgovnih znamk. Pa še splača se.

Neposredna povezava do sporočila: 13
23.8.2005 19:07:07   
barbaw
Številk ni, ker nas je večina okoli 42, pa ostanejo samo male številke. Jaz sem se tudi sekirala zakaj imajo samo male številke, a ko logično pomisliš je to vse kar ostane, ker pro takem številu nakupovalk pa res ne morejo imeti dovolj robe. :)

Neposredna povezava do sporočila: 14
23.8.2005 20:16:34   
Marogica
Vogele je tudi v SEiesbergu

Neposredna povezava do sporočila: 15
23.8.2005 21:22:13   
frutka_
Sončece za C&A ne rabiš hoditi v Graz, ker imaš enega v Gralli. Sicer pa po mojem odlična izbira oblačil obstaja v Zari, Orsay-u, Morgan-u...To je za MB. Meni najljubša pa je Mango v Seiersbergu in nekoš Avantgarde v LJ!

Sicer pa če je keš potem je tudi izbira veliiiiiko večja... :(

Neposredna povezava do sporočila: 16
23.8.2005 21:22:26   
frutka_
Aja, pa Benetton!

Neposredna povezava do sporočila: 17
25.8.2005 19:24:19   
frutka_
Joj, ko bi jaz bila na tvojem mestu, ker moje so pa tako tiny da mi vse visi...:(

Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?