|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Otroške uggice
18.10.2011 11:28:51   
inja2
Zanima me, če kdo ve kje bi se še dalo dobiti otroške uggice, namreč nikjer več jih ne dobim.
Gledala sem jih na next-u pa nimajo več številk za našo (25), v H&M jih v Lj. tudi včeraj nisem videla oz. so imeli samo še pra kosov manjših številk.

Joj sem jezna sama nase k vedno čakam zadnji trenutek.

Kakršna koli info dobrodošla.

lp,

inja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Otroške uggice
18.10.2011 11:50:39   
Jantar
Jaz sem jih naročila preko neta pri La redoute,naj bi jih glih ta teden dobila,...cena je bla 13,50€ za otroke in 17,50 za odrasle....user posted image

(odgovor članu inja2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.10.2011 11:56:48   
inja2
Koliko časa pa že čakaš nanje?

(odgovor članu Jantar)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.10.2011 11:58:55   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: Jantar

Jaz sem jih naročila preko neta pri La redoute,naj bi jih glih ta teden dobila,...cena je bla 13,50€ za otroke in 17,50 za odrasle....user posted image

S kod pa pridejo? Predvidevam, da niso original...

(odgovor članu Jantar)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.10.2011 12:05:04   
pety78
Uuu, našla sem jih. user posted image
Otroški so ful fletni. So pa do številke 39, če kateri pride prav. Jaz imam pa glih 40.  user posted image Bi mela roza...user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.10.2011 12:05:59   
Tutan

IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Made in China, se ve :)

Ne, samo resno - tele fake uggice niso ravno idelana otroška obutev. Otroci tekajo, skačejo, hopsajo, tekmujejo, kolesarijo ---> dejansko potrebujejo čevelj, ki nudi vsej nekaj opore, no....
Mogoče za en fancy sprehodek po ravnem in po pločniku, v suhem jesenskem vremenu, to pa je to.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.10.2011 12:08:55   
Jantar
IZVIRNO SPOROČILO: inja2

Koliko časa pa že čakaš nanje?

Dobava je cca 10 dni,od mojega naročila je sedaj minilo dober teden.....user posted image

(odgovor članu inja2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.10.2011 12:10:36   
Jantar
IZVIRNO SPOROČILO: Tutan

Made in China, se ve :)

Ne, samo resno - tele fake uggice niso ravno idelana otroška obutev. Otroci tekajo, skačejo, hopsajo, tekmujejo, kolesarijo ---> dejansko potrebujejo čevelj, ki nudi vsej nekaj opore, no....
Mogoče za en fancy sprehodek po ravnem in po pločniku, v suhem jesenskem vremenu, to pa je to.

No sej jaz sem jih za zadnji del tvojega posta naročila,...bolj za "šminko",pa za tkole za v trgovino,kak obisk in podobno,.....za vse ostale vragolije ma ornk čevlje in temu primerna je bila tudi cena....

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.10.2011 12:11:48   
Jantar

Žal niso original user posted image ,ker 200€ za 2-letnico ne dam,....mi je preveč.....user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.10.2011 13:01:09   
Medea10
Jaz sem jih naročila za sebe in za tamalo pri tej firmi...
Ko sem jih tamali (18 mes) obula, ni znala hodit v njih, je bolj drsala v njih, ful je trd podplat, je tisti iz H&M mehkejši (smo hodili včeraj spet iskat uggice za tamalo) pa v živo tud ne zgledajo čist tak kot tam na sliki, v živo se vidi, da to ni niti najmanj kvalitetna roba (saj za 13,50€ tud ne more bit). Zase sem naročila eno št. manjše, kot jo imam sicer in so mi plesali okrog noge user posted image
Sem jih naslednji dan kar nazaj poslala. NIKOLI več ne kupujem pri njih, raje kupim orginal kot pa ta klump user posted image

(odgovor članu Jantar)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.10.2011 13:57:10   
mini86
če kero zanima js prodajam hm uggice nerabljene sive in pa rjave barve 22/23 št
več na zs

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.10.2011 9:58:02   
malaMravljica
Meni osebno Ugg skorencki sploh niso za male otroke,za ponaredke ne vem, ampak tudi original mi deluje pretrdo. Sem jih hotle kupit malemu, da bova partener look imela, sem jim imela ze 10x v roki in sem jih vrnila, ker si nisem mogla mislit, da bi mali v tistem lepo hodil.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.10.2011 13:57:00   
mini86
eni imajo res pošvedrane..ne samo otroci ampak tudi večji..

moj ima visoko nart in mu jih ne spravim gor

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?