|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tušmobil
17.10.2011 14:58:16   
Klemy82
Takole je.
Ker mi pri mojem operaterju kmalu poteče vezava, so me začeli zasipati z raznoraznimi ponudbami...in nič me ni prepričalo... telefoni, ki bi jih jst imela, so absolutno predragi, tisti, ki sem ga nazadnje kupila, mi je crknil en dan pred potekom garancijeuser posted image .... moti me par reči, predvsem znesek na položnici zadnje čase user posted image , in sem začela malo čekirati konkurenco in prišla do Tušmobila... rajciš paketi, telefon, ki mi ga moj operater ponuja za 70 ojrov in bi ga nekak še imela, mi ga Tuš da za 9 ojrov... pravzaprav jst bi zamenjala operaterja.user posted image In  zdaj kveščn- tiste, ki ste pri tušu, kako ste zadovoljne? Pa vas ni nič strah, da bi zadeva propadla? Ker kolikor vem, se mora Tuš tegale mobila znebit, ga prodat... in tole mene mal matra..pravzaprav je to edino, kar me matra, da nisem že zamenjala?
Hmmm... skratka, rabim feedback..
tenkju, tenkju...user posted image


_____________________________

Jst.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tušmobil
17.10.2011 15:08:49   
valerija77
jst sm pr tušu že 2 leti in sm zaenkrat zadovoljna (trkam..) najprej sm mela paket vesolje, sam sm tistih 210 min v mobitel omrežje prhitr zapravla user posted image tak da sm šaltala na paket brezmejnih 1000. tu pa ni treba mirkat kam kličeš ker si itak sam izbereš za kaj boš zapravla. Meni kljub temu da sm čveka še zmer ostane po 400 enot ki jih žal šenkam user posted image ampak za ceno 19,90 eur lahk mirn čvekam pa še na netu visim, poleg tega dobim še enote iz tuševe kartice s katere se mi prenesejo ob nakupih. sm sicer v centru doma tak da pokritost ni problem, drugje pa nism čist ziher, kolkr pa vem ima že tuš 98 % al še neki več pokritost, tak da ne bi smel bit problemuser posted image
jst se mobitela na dalč ognem, kr me jezi, da imajo v paketu pogoj do starosti 31 let, ostali so pa itak predragi za tist kar ponujajo, za simobil pa ne bom zgubljala besed...
no upam da se odločiš tako, da bo prav tebiuser posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Tušmobil
17.10.2011 15:13:00   
Klemy82
Ja, Valarija, točno tale paket sem jst gledala, mi je fino tole, da si sam razdeliš enote... ker zdaj sem na Simobilu, sicer imam Orto v nulo, in sicer sem ga ujagala v eni akciji in ga imam za zmeraj, ne samo do 31 let, ampak ful kličem zadnje čase v druga mobilna omrežja in plačujem ko žuta, šenkujem jim pa smse in mmse, ki jih pa ne porabim. In to mi je butasto.

_____________________________

Jst.

(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Tušmobil
17.10.2011 15:37:55   
Mipka
Jaz ti lahko priporočam Tušmobil. Sama sem tudi prej bila na Simobilu in sem imela podobne težave. Potem sem prešaltala na Tušmobil in vzela paket Brezmejni 2000, sedaj ko so pa prišli ti novi paketi sem šla na Free. Ker se zadnje časa res veliko pogovarjam, tudi službeno sem raje vzela kar paket Free 40 in sem brez skrbi. Pa verjamem da bi mi bilo tudi free 20 dovolj. Omrežje je ok, hiter prenos podatkov. Tko da vse štima.

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Tušmobil
17.10.2011 15:46:40   
Felicita
http://www.zurnal24.si/nedolzne-fore-najcenejsega-tusmobila-clanek-137859

mene bi recimo to ful motilo, da bi skoz oprezala, kdaj mi bo mobitel zamenju omrežje (sploh če si naštimaš npr mail in podobno na mobitel). če neta ne rabiš ne upoštevaj (ampak zakaj bi ga potem plačevala?)

Klemy, imo vedno neki šenkaš, ker so te paketi z namenom sestavljeni tko, da ti vedno neki odveč hodi... zato sm jest še vedno brez (paketa, that is user posted image )


_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Mipka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Tušmobil
17.10.2011 16:21:05   
Klemy82
No, saj, tale roaming sem ravnokar študirala... ma zarad neta se ne sekiram, itak bom vzela telefon, ki ima wi-fi, doma se priklopim na našo mrežo in ne kurim nič :) Vem, da je bistvo teh paketov, da jim šenkuješ reči, ampak mi je butasto, da tu na Simobilu še plačujem ko butasta zraven, zdej pa mi ponujajo še zakup količinx2, pa še tega ne pokurim, kar imam, a zraven bom pa plačevala še odhodne klice v tuja omrežja... na Tušu pa si zakupim 1000 enot, recimo, pa jih porabim, kakor jih pač porabim. Glede na mojo dosedanjo porabo mi ne bi kaj dosti ostalo, ekonomska računica je pa v prid moji denarnici.user posted image Bolj študiram, bolj me vleče... ampak edino kar cvikam je to, da gre firma v kukulele...ker kar naprej pa reees ne bi menjala operaterja, no.




_____________________________

Jst.

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Tušmobil
17.10.2011 17:28:47   
amorcek
no odvisno iz kje si:S meni je u lj. vedno nagajal signal. Da ne rečem to, da sem enkrat pozabila na položnico in so me nebudoma odklopl, mi zaračunal povno ceno telefona in me izpisal:D drugače redno plačujem ...pri mobitelu sem že nekaj let:P ija men se tuš glih ni odnesu:Suser posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Tušmobil
18.10.2011 6:57:21   
ajataja
Tudi jaz s Tušem nisem zadovoljna,sem doma v centru mesta pa je bilo skoz neki s signalom narobe .

(odgovor članu amorcek)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Tušmobil
18.10.2011 7:48:03   
kalbo
Kaj pa Mobitel? user posted image  

(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Tušmobil
18.10.2011 8:01:56   
Tutan

IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Kaj pa Mobitel? user posted image  


Ja, poznam kar nekaj ljudi, ki so po pretečeni pogodbi s Tušem odšli nazaj na Mobitel.... enako je z Simobilom (ko so hoteli nekaj dodatno zaračunavat) .... tako da na koncu se vedno vprašaš, zakaj pa ne Mobitel...user posted image ....
Jaz sem čisto ponosna nase, da imam prvo telefonsko že iz srednje šoleuser posted image ....edino kar sem vmes spreminjala je bilo to, da so mi spremenili telefonsko iz mobi uporabnika na naročnino.
Pa tudi ne porabim (oziroma niti en mesec še nisem porabila vseh minut in smsov), pa kar dosti govorim (za moje pojme dosti)... smsov pa načeloma pošljem okoli 100.

Moram pa priznati, da je Simobil naredil dobro akcijo s tole na paketih ZAME.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Tušmobil
18.10.2011 9:13:00   
Nusika35
Glede tega članka v Žurnalu pa lahko tudi človek brez možganov ugotovi, da je plačan s strani konkurence. Ni pa potrebno ugibati kdo ga je lansiral. Če greš na spletno stran tarife.si in če se malce poglobiš hitro ugotoviš, da je v članku kar nekaj stvari ki ne štimajo. Sej konec koncev vsak zbere zase kaj bo imel in koliko bo plačeval. jaz vem da ni govora da bi plačevala 2x več za nekaj kar lahko pri konkurenci dobim za pol manj. Jaz na Tušmobilu nimam težav. Meni paket Free 20 zadostuje, se veliko pogovarjam, srfam po netu in nikoli nisem prekoračila enot. kar se pa roaminga tiče, pa me vedno opozori ko gostuje, ampak se mi je to zelo redko zgodilo, ker sem bila do sedaj skoraj vedno na tušmobilovem omrežju.tko da ne vem zakaj toliko netočnih info?

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Tušmobil
18.10.2011 10:26:11   
mojcaziga
Jaz sem bila stranka Mobitela od leta 1997 (jp, med redkimi še takrat)in do 2008. Kar nekaj časa sem imelaštudentski paket, ko pa se je ta zaključil pa so stroški samo naraščali. Vmes sem bila pri simobilu, ker je večina družbe bila tam, ampak sem šla hitro stran. Zdaj sem že več kot dve leti pri T-2. Naročnina je 5€, s partnerjem in starši se pogovarjam zastonj, ostale tarife pa so tudi minimalne.

lp

(odgovor članu Nusika35)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Tušmobil
19.10.2011 10:42:49   
petea
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82

In  zdaj kveščn- tiste, ki ste pri tušu, kako ste zadovoljne? Pa vas ni nič strah, da bi zadeva propadla?


V glavnem zadovoljna, res pa je, da je ponekod v mestnem okolju problem s signalom.

Če zadeva propade, preden se ti izteče pogodba, je to po mojem celo dobro za naročnika - nisi več vezan, da izpolniš svoj del obveznosti (polna cela telefona, določena časovna vezava na Tušmobil), ker si bil prisiljen menjati operaterja.

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Tušmobil
19.10.2011 17:10:08   
Klarita
Na Tušmobil sem šla v začetku leta, ko so vinjeto zastonj talali zraven paketa brezmejnih 2000. Moram rečt, da sem kar zadovoljna in končno ni več takih visokih računov, kot sem jih imela pri Mobitelu pa sem bila v penzion paketu. No, če pa bo tuš kdaj propadel ali kakorkoli se poslabšal pa je še dosti drugih ponudnikov....

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Tušmobil
19.10.2011 17:46:40   
HuAnita
Zadovoljnja že 4 letauser posted image
Tudi če ti preklopi samodejno na mobitelovo omrežje,s e ne sekiram, ker v osnovi sem v teh letih le 1x prekoračila minute, povsem zavedno 8pač zaradi službe)...
Tako da jaz sem ZA

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...
Kako izbrati idealno sobo za vašega otroka?
Pri opremljanju otroške sobe za šolarja je ključno ustvariti funkcionalen delovni kotiček, poskrbeti za organizacijo, pr...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?